Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikina un Kivlenieka ''Blue Jackets'' vairākiem hokejistiem konstatē Covid-19

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Merzļikina un Kivlenieka ''Blue Jackets'' vairākiem hokejistiem konstatē Covid-19
Elvis Merzļikins. Foto: The Canadian Press/PA Images/Scanpix

TSN apskatnieks Frenks Seravali savā Twitter profilā ziņo, ka Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka pārstāvētajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Kolumbusas ''Blue Jackets'' vairākiem hokejistiem konstatētas pozitīvas Covid-19 analīzes, kā rezultātā šobrīd komandas darbs ir apturēts.

Atšķirībā no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA), Nacionālā hokeja līga (NHL) vēl nav izlēmusi, kad uzsākt jauno sezonu. Arī šī līga cietusi Covid-19 pandēmijas dēļ, un 2019./2020. gada sezonu pabeidza burbulī, kur par Stenlija kausa ieguvējiem kļuva Tampabejas ''Lightning''.

TSN apskatnieks Frenks Seravali savā Twitter profilā ziņo, ka Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka klubā Kolumbusas ''Blue Jackets'' pēdējo septiņu līdz 10 dienu laikā konstatēti saslimšanas gadījumi ar Covid-19. Kamēr apskatnieks lēš, ka to skaits ir ievērojams, klubs pagaidām apstiprinājis dažu spēlētāju inficēšanos ar vīrusu. Jau 16. novembrī klubs ir slēdzis savu arēnu un hokejisti nav aizvadījuši individuālo treniņu darbu hallē. Visi tie spēlētāji, kas saslimuši ar vīrusu, devušies karantīnā.

''Blue Jackets'' pauž, ka hokejisti varētu atgriezties uz brīvprātīgajiem ledus un fiziskajiem treniņiem nākamās nedēļas laikā. Klubs turpinās nodrošināt savu hokejistu un darbinieku drošību.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/frank_seravalli...