Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Krosbijs sāk kontakta treniņus

Juris Miņins
Juris Miņins

Krosbijs sāk kontakta treniņus
Sidnijs Krosbijs
Foto: AP/Scanpix

Viens no Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēclokauta ēras labākajiem spēlētājiem Sidnijs Krosbijs, kurš pašlaik atkopjas no gada sākumā gūtā smadzeņu satricinājuma, pašlaik sāk piedalīties kontakta treniņos, taču neskatoties uz to neņemas prognozēt savas atgriešanās datumu.

Sidnijs Krosbijs šajās dienās ir spēris nākamos soļus savā atlabšanas procesā un sācis piedalīties treniņos, kuros ir ļauta kontakta spēle. "Šādos treniņos es piedalos jau pāris dienas," vietējiem žurnālistiem sacīja pats Krosbijs, "būs jāskatās kā mans organisms reaģēs uz šādu slodzi, ja viss būs labi, tad var uzskatīt, ka esmu soli tuvāk tam, lai atgrieztos NHL."

Atgādināsim, ka Sidnijam Krosbijam smadzeņu satricinājums tika fiksēts šī gada pašā sākumā un uz NHL ledus viņš nav gājis kopš šī gada 5. janvāra. Līdz šim īsti nav skaidrs kas bija par pamatu šai Krosbija traumai, jo īsā laikā viņš saņēma divus spēcīgs spēka paņēmienus gan no Vašingtonas "Capitals" spēlētāja Deivida Štekela, gan Tampabejas "Lightning" pārstāvja Viktora Hedmana.

Pašlaik Pitsburgas "Penguins" ieņem otro vietu Austrumu konferencē ar desmit mačos izcīnītiem 14 punktiem, tiesa, visiem pārējiem viņu konkurentiem ir vismaz trīs spēles rezervē.

Jāpiebilst, ka pašlaik arī otrs Pitsburgas kluba potenciālais līderis, Jevgeņijs Malkins, ir guvis savainojumu (ceļgals) un no 10 mačiem piedalījies vien trijos (1+3). Šajā laikā komandas punktu līdera lomu ir uzņēmies Džeimss Nīls, kurš desmit mačos ir guvis astoņus vārtus (otrais labākais rādītājs līgā) un vienreiz rezultatīvi asistējis.

Atgādināsim, ka savā līdzšinējā NHL karjerā Sidnijs Krosbijs ir piedalījies 412 spēlēs, kurās izcēlās ar 215 vārtu guvumiem un 357 rezultatīvām piespēlēm. Tāpat Krosbijs, kopā ar "Penguins" komandu, ir izcīnījis Stenlija kausu, kā arī ticis pie vairākām individuālajām balvām, tostarp atzīts par līgas MVP un ieguvis līgas rezultatīvākā hokejista un labākā "bombardiera" balvas.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  -2 [+] [-]

, 2011-10-24 18:05, pirms 13 gadiem
Pitsburga pagājušo gadu gāja kā tanks pirms līderi malkins un crosbijs nedabūja traumu, uzskatu, ka kamēr abi nebūs ierindā tikmēr nebūs līderu komanda.

  +8 [+] [-]

, 2011-10-24 18:06, pirms 13 gadiem
Tikmēr Daugaviņš izsaukts uz NHL. Jau trenējas ar 23. numuru 2. maiņā Zibinedžedu un Foligno

  +5 [+] [-]

, 2011-10-24 18:12, pirms 13 gadiem
nevaru sagaidīt Krosbiju atpakaļ NHL bez viņa nav īsti NHL, turies un gaidām tevi uz ledus.....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-10-24 20:29, pirms 13 gadiem
Jau vecas ziņas. Labu laiku atpakaļ viņš jau sāka trenēties ar kontaktu.
Un Malkins nav guvis jaunu savainoju, bet vecais operētais celis nejūtas tik labi, ka vajadzētu. Viņš, iespējams, spēlēs jau nākamo spēli.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-24 21:00, pirms 13 gadiem
Lāsma21 rakstīja: Jau vecas ziņas. Labu laiku atpakaļ viņš jau sāka trenēties ar kontaktu.
Un Malkins nav guvis jaunu savainoju, bet vecais operētais celis nejūtas tik labi, ka vajadzētu. Viņš, iespējams, spēlēs jau nākamo spēli.
Līdz šim viņš vairākas reizes ir sācis trenēties, iziet uz ledus, trenēties ar kontaktu... šajā gadījumā ir doāts viņa jaunākais mēģinājums, tāpēc arī ir piesardzība par reakciju uz slodzi (oriģinālā bija plašāks komentārs).

  -1 [+] [-]

, 2011-10-24 22:00, pirms 13 gadiem
Godīgi sakot sāk mākt šaubas vai Krosbijs vēl atgriezīsies profesionāļu apritē...

     [+] [-]

, 2011-10-24 22:19, pirms 13 gadiem
kino rakstīja: Godīgi sakot sāk mākt šaubas vai Krosbijs vēl atgriezīsies profesionāļu apritē...
Es gan ļoti ceru,kad Sids atlabs ātrāk!viņš ir Pitsburgas Pingvīnu seja,un komanda liekas tukšāka bez viņa!Ko vien viņš nebūtu sadarijis jau uz laukuma pa šim spēlēm! tagad tik skatos youtube viņa video un ir tik skumji,kad viņš nav ierindā!

  +1 [+] [-]

, 2011-10-24 23:06, pirms 13 gadiem
kino rakstīja: Godīgi sakot sāk mākt šaubas vai Krosbijs vēl atgriezīsies profesionāļu apritē...
Nu gan, kāpēc tāds pesimisms? Ja aktīvi sekotu līdzi pingvīnu jaunumiem, kā es, tad Tev nebūtu šaubu par to, ka viņš atgriezīsies

     [+] [-]

, 2011-10-24 23:12, pirms 13 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Līdz šim viņš vairākas reizes ir sācis trenēties, iziet uz ledus, trenēties ar kontaktu... šajā gadījumā ir doāts viņa jaunākais mēģinājums, tāpēc arī ir piesardzība par reakciju uz slodzi (oriģinālā bija plašāks komentārs).
Nu, vispār šī bijs pirmā reize, kad viņš oficiāli tika "Cleared for contact". pirms tam tas vēl nebija noticis.

  -2 [+] [-]

, 2011-10-25 10:05, pirms 13 gadiem
Lāsma21 rakstīja: Nu gan, kāpēc tāds pesimisms? Ja aktīvi sekotu līdzi pingvīnu jaunumiem, kā es, tad Tev nebūtu šaubu par to, ka viņš atgriezīsies
Es varētu jautāt kāpēc tāds optimisms? Pieņemsim, ka viņš atgriezīsies laukumā, bet atliks gūt vēl vienu, kaut pavisam nelielu satricinājumu (un iegūt tādu hokejā ir viegli) un tad pavisam konkrēti viss! Laik cik ļoti nepatīkami tas arī nebūtu, Krosbijs (tāds kādu mēs viņu atceramies) visticamākais vairs nekad neatgriezīsies. Un viņam ir tikai 24 gadi. Līdzīgi ir bijis arī ar citiem izciliem meistariem, piemēram, Oru un Bossi (viņš gan vismaz tika līdz 30 gadu slieksnim), bet šo leģenu iespējams zaudēsim jau tagad.