Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikins un Ābols ārpus pieteikuma, Kolumbusa un Filadelfija cieš sakāves pārbaudes spēlēs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Merzļikins un Ābols ārpus pieteikuma, Kolumbusa un Filadelfija cieš sakāves pārbaudes spēlēs
Rodrigo Ābols. Foto: Washington Capitals

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas turpina gatavošanos jaunajai sezonai. Pārbaudes spēlē zaudējumu piedzīvojusi gan Kolumbusas "Blue Jackets", gan Filadelfijas "Flyers", taču Elvis Merzļikins un Rodrigo Ābols laukumā nedevās.

Kolumbusas "Blue Jackets" izbraukumā ar 1:6 piekāpās Bufalo "Sabres". Jau iepriekš bija zināms, ka komandas pirmajā pārbaudes spēlē Elvis Merzļikins nepiedalīsies. Vārtu sargāšanu dalīja NHL desmit mačus aizvadījušais Džets Grīvss, kurš pirmajos divos periodos ielaida trīs ripas, un 18 gadus vecais Evans Gārdners, kurš trešajā trešdaļā arīdzan kapitulēja trīs reizes.

Bufalo rindās rezultatīvākie bija pamatsastāva spēlētāji. Divus punktus iekrāja Zaks Bensons (1+1), Peitons Krebss (1+1), Džeks Kvins (0+2), Džons Džeisons Peterka (0+2) un aizsargs Bovens Bairams (0+2). "Blue Jackets" nākamo pārbaudes spēli aizvadīs pēc divām dienām, kad savā laukumā uzņems Sentluisas "Blues".

Filadelfijas "Flyers" viesos palika sausā pret Monreālas "Canadiens" – 0:5. Līdz 38. minūtei tablo vēstīja par bezvārtu neizšķirtu, līdz notika lūzums. Ciemiņi trīs vārtus ielaida trešā perioda sākumā, precīzos metienus šķirot tikai divām ar pusi minūtēm. Rodrigo Ābols nebija "Flyers" sastāvā.

Ābols piedalījās Filadelfijas pirmajā pārbaudes spēlē, kurā ar 6:2 viesos tika pieveikta Vašingtonas "Capitals". Tagad priekšā divi mači mājās – naktī uz piektdienu pēc Latvijas laika pret Ņujorkas "Islanders" un naktī uz svētdienu pret Bostonas "Bruins".

     [+] [-]

, 2024-09-24 16:30, vakar
Interesanti, ka Ābols ārpus pieteikuma, būtu domājis, ka tieši šīs ir tās speles, kurās tādi iesācēji ienāk iesildīties, parādīt sevi un pacīnīties par vietu sākumsastāvā.

     [+] [-]

, 2024-09-24 17:19, vakar
NHL treniņometnes parasti ir paplašinātas ar junioru un AHL pamatspēlētājiem, tāpēc pirmajās pārbaudes spēlēs bieži ir divi spēļu sastāvi. Gan jau vēl Ābols dabūs dažas pārbaudes spēles.