Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kesela hat-trick aptur "Ducks" ieskrējienu, čempionei uzvara bullīšos

Rolands Eliņš

Kesela hat-trick aptur "Ducks" ieskrējienu, čempionei uzvara bullīšos
Fils Kesels (pa labi) raida ripu Jonasa Hillera vārtos
Foto:AFP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā aizvadītas astoņas spēles, vienā no tām Fils Kesels izcēlās ar hat-trick palīdzot Toronto „Maple Leafs” ar uzvaru 4:2 pārtraukt Anaheimas „Ducks” panākumu sēriju. Savukārt pašreizējā Stenlija kausa īpašniece Čikāgas „Blackhawks” tikai pēcspēles metienos pieveica pastarīti Floridas „Panthers”.

Anaheimas „Ducks” ar septiņām uzvarām pēc kārtas bija atkārtojusi sava kluba rekordu, un šīs nakts spēles sākums vedināja uz to, ka rekords tiks arī pārsniegts. Otrā perioda sākumā „Ducks” bija vadībā ar 2:0, taču tad apgriezienus ieslēdza arī Toronto vienība. Divi Fila Kesela vārti, viens precīzs Diona Fanufa metiens, un līdz perioda beigām „Maple Leafs” jau vadībā ar 3:2.

Trešajā periodā Kesels pēc izgājiena divi pret viens iemeta arī savu trešo ripu, un Toronto svinēja uzvaru ar 4:2. Šis bija „Ducks” tikai otrais zaudējums sezonā, bet „Maple Leafs” pārņēmusi Atlantijas okeāna divīzijas līderpozīcijas, tiesa, visticamāk, ka tikai uz laiku.

Grūti klājies arī Čikāgas „Blackhawks” komandai, kura līdzīgi kā „Ducks” izlaida divu vārtu pārsvaru, tiesa, tās pretiniece Floridas „Panthers” panāca tikai neizšķirtu, un uzvarētāju nācās noskaidrot pēcspēles metienos. Džonatana Teivsa un Patrika Šarpa precīzie metieni tajos nodrošināja Čikāgas uzvaru, kamēr „Panthers”, kuru hokejists Žonatans Iberdo otrajā perioda nerealizēja soda metienu, izcīnīja tikai punktu.

"Panthers" arī nācās pāris minūtes pirms pamatlaika beigām nomainīt vārtsargu, jo traumu guva 39 gadus veca is veterāns Tims Tomass. Atvairot pēkšņu "Blackhawks" metienu, viņš neveiksmīgi paslīdēja un bija spiests vārtos laist Jakobu Markstrēmu. Kā ziņo komandas pārstāvji, šis Tomasa savainojums nekādi nav saistīts ar viņa iepriekšējo traumu, kuras dēļ nācās izlaist četras spēles.

Aleksandra Ovečkina divi gūtie vārti palīdzējuši Vašingtonas „Capitals” uzvarēt Vinipegas „Jets”, tiesa, arī šis panākums tika gūts tikai pēcspēles metienos, bet Minesotas „Wild” pārtraukusi savu triju spēļu zaudējumu sēriju ar sauso uzvaru pār Nešvilas „Predators”.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRezultātsKomandasRezultāts
Maple Leafs-Ducks4:2Canucks-Islanders5:4 P
Devils-Blue Jackets1:4Oilers-Canadiens4:3
Blackhawks-Panthers3:2 PMPredators-Wild0:2
Capitals-Jets5:4 PMFlames-Coyotes2:4

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2013-10-23 12:31, pirms 11 gadiem
Tomasam rādās būs nelāga sezona.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-23 13:40, pirms 11 gadiem
Floridas spēlē kāds Latvijas fans ari pagadījies bildites.lv ';

     [+] [-]

, 2013-10-23 15:55, pirms 11 gadiem
kāpēc bortiem reklāmas ir rozā krāsā?