Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensonam neliels savainojums, "Sabres" vēlreiz zaudē Toronto

Andrejs Siliņš

Girgensonam neliels savainojums, "Sabres" vēlreiz zaudē Toronto
Zemgus Girgensons šoreiz noskatījās "Sabres" spēli no malas
Foto: Mark Mulville / buffalonews.com

Naktī uz pirmdienu Zemga Girgensona pārstāvētā Nacionālās Hokeja līgas (NHL) vienība Bufalo "Sabres" bez latviešu uzbrucēja sastāvā kārtējā pirmssezonas pārbaudes spēlē ar rezultātu 3:5 atzina Toronto "Maple Leafs" pārākumu.

Abas komandas tikās otro dienu pēc kārtas. Tāpat kā iepriekš (2:3), arī šoreiz "Sabres" pie uzvaras tikt nespēja un iedzīvoja zaudējumu ar 3:5. Šoreiz "Sabres" rindās laukumā neizgāja latviešu uzbrucējs Girgensons, kurš guvis nelielu rokas savainojumu. "Ar viņu viss kārtībā," satrauktos Girgensona atbalstītājus mierina treneris Rons Rolstons. "Tikai neliels pietūkums."

Spēlē pret "Maple Leafs" bija bezspēcīga, pie tam mača izskaņā vēl izcēlās lielas nekārtības, un soģi izdalīja kopumā 239 soda minūtes. Šī bija "Sabres" piektā no kopumā septiņām paredzētajām pārbaudes spēlēm.

Pēdējās divās piedzīvotas neveiksmes, taču kopējā bilance joprojām ir pozitīva - trīs uzvaras un divas neveiksmes. Nākamo pārbaudes spēli "Sabres" plāno aizvadīt naktī uz 26. septembri, kad uzņems Kolumbusas "Blue Jackets".

NHL pārbaudes spēles

SpēleRez.
Red Wings - Blackhawks3:4
Predators - Islanders2:0
Maple Leafs - Sabres5:3
Ducks - Avalanche1:2

  +2 [+] [-]

, 2013-09-23 08:36, pirms 11 gadiem
http://video.nhl.com/videocenter/console?catid=35&id=446693&navid=nhl:topheads

  +5 [+] [-]

, 2013-09-23 08:42, pirms 11 gadiem
Principā tas ir gandrīz skaidrs, ka Zemgus uzsāks savu sezonu NHL, jo ja viņš cīnītos par vietu sastāvā, ar mazu pietūkumu rteneri gribētu, lai viņš raujas uz laukuma, parāda attieksmi, noteikti Zemgus tā arī darija. Bet treneri liek viņam atpūsties, kā sacīt jāsaka, atpūtina pirms sezonas sākuma!
P.S. tās ir tiaki manas domas, par to, kas pašlaik ir acīmredzams!

  +4 [+] [-]

, 2013-09-23 08:59, pirms 11 gadiem
Asnātiņš rakstīja: Principā tas ir gandrīz skaidrs, ka Zemgus uzsāks savu sezonu NHL, jo ja viņš cīnītos par vietu sastāvā, ar mazu pietūkumu rteneri gribētu, lai viņš raujas uz laukuma, parāda attieksmi, noteikti Zemgus tā arī darija. Bet treneri liek viņam atpūsties, kā sacīt jāsaka, atpūtina pirms sezonas sākuma!
P.S. tās ir tiaki manas domas, par to, kas pašlaik ir acīmredzams!
Nedomāju, ka treneri pārbaudes spēlēs vispār kādam liktu spēlēt ar pietūkušu roku.
Neesmu līdz galam pārliecināts, bet arī vairāk tā kā liekas, ka Zemgus šosezon jau sāks NHL. Bet arī ja nesāks, tā nebūs nekāda traģēdija vai vilšanās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-09-23 10:09, pirms 11 gadiem
Piekrītu tiem,kuri domā,ka Girgensons uzsāks sezonu NHL
Vien palasot sabres.nhl.com var saprast,ka Bufalo tīk' Zemgus
+Liels prieks ieejot tajā pašā sabres.nhl.com, fonu rotā tieši Zemgus

     [+] [-]

, 2013-09-23 10:52, pirms 11 gadiem
Izskatas ka spele jautri gajis,tik daudz soda minusu..

     [+] [-]

, 2013-09-23 16:17, pirms 11 gadiem
Zemgus traumu dabuuja peec savas kljuudas Overtime< kad paaragri izleca un mainju. Aiztureetaa soda laikaa Zemgus noblokjeeja aizsarga metienu (tas arii aptureeja aiztureeto sodu). Peec tam, kad Zemgus apseedaas uz noraidiito solinja, kur jau seedeeja 2 Sabres speeleetaaju, vareeja redzeet, ka Zemgum riktiigi saap roka un izskatiijaas, ka vinjsh meklee ledu...
Ceru , ka aatri atlabs un vareesim veerot vinju NHL. Lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja