Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pavelecs noslēdz divu gadu līgumu ar "Thrashers"

Juris Miņins
Juris Miņins

Pavelecs noslēdz divu gadu līgumu ar "Thrashers"
Ondrejs Pavelecs
Foto: AP

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Atlantas "Thrashers " ir noslēdzis jaunu līgumu ar vienības otro vārtsargu, čehu jauno talantu Ondreju Pavelecu, kurš klubā spēlēs vēl vismaz divas sezonas.

Atlantas "Thrashers" ir noslēgusi līgumu ar savu otro vārtsargu Ondreju Pavelecu, kurš šajā vasarā bija kļuvis par ierobežoto brīvo aģentu. Vienošanās paredz, ka 22 gadus vecais čehs Džordžijas štata galvaspilsētā pavadīs vēl divas sezonas, kuru laikā varēs nopelnīt 2.3 miljonus ASV dolāru, vienu miljonu šosezon, bet 1.3 – pēc gada.

Aizvadītajā sezonā Pavelecs piedalījās 42 spēlēs, kurās prata tikt pie 14 uzvarām, vidēji mačā ielaida 3.29 vārtus, bet atvairīja 90.6% no visiem pretinieku metieniem. Savukārt visā savā NHL karjerā, tīs sezonās, Ondrejs ir piedalījies 61 mačā, izcīnījis 20 uzvaras, vidēji spēlē ielaidis 3.33 vārtus un atvairījis 90.2% no visiem metieniem, kā arī divas reizes laukumu pametis nepārspēts.

Jāpiebilst, ka Atlantas "Thrashers" Ondreju Pavelecu savā sistēmā ieguva 2005. gadā, kad jauno spēle'tāju drafta otrajā kārtā izvēlējās šo vārtsargu ar kopējo 41. kārtas numuru.

Kā arī...

Vankūveras "Canucks" ir noslēgusi jaunu līgumu ar ierobežoto brīvo aģentu Janiku Hansenu. Vienošanās ir paredzēta uz vienu sezonu, kuras laikā hokejists varēs nopelnīt 0.825 miljonus ASV dolāru. Jāpiebilst, ka aizvadītajā sezonā Hansens 47 mačos guva 15 (9+6) punktus.

Čikāgas "Blackhawks" un Floridas "Panthers" ir veikuši maiņas darījumu, kura rezultātā pie čempioniem dosies uzbrucējs Džefs Tafī, bet uz Foridu – Mārtijs Rīzoners. Šī darījuma galvenā jēga bija algu budžeta atbrīvošana, kas dotajā gadījumā sastāda nedaudz vairāk kā pus miljonu par labu "Blackhawks". Interesanti, ka Rīzoners šajā starpsezonā tiek aizmainīts jau otro reizi.

Izmantotie resursi:
404 Not Found
Atlanta Thrashers Home

  +5 [+] [-]

, 2010-07-23 08:17, pirms 14 gadiem
nu nez vai Chicagai izdosies atkartot pagajusa gada varondarbus sastavs ir loti pamainijies!!! sogad manliekas nespid kauss

     [+] [-]

, 2010-07-23 09:35, pirms 14 gadiem
parasti komanda, kura iegūst SC, nākamajā sezonā nospēļē vāji. piemēram:Tampa, Hurricanes, Ducks

  +5 [+] [-]

, 2010-07-23 09:39, pirms 14 gadiem
tripalka rakstīja: parasti komanda, kura iegūst SC, nākamajā sezonā nospēļē vāji. piemēram:Tampa, Hurricanes, Ducks
Bet ir arī "Red Wings", "Penguins" utt.
Teiksim tā, parasti tā komanda, kas starpsezonā komandu grib "uzlabot", nākamajā gadā spēlē vāji.

Pie tam Tampas gadījums ir atsevišķi skatāms, jo starpā bija viena sezona un pilnīgi jauni spēles noteikumi.

  +7 [+] [-]

, 2010-07-23 11:42, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Bet ir arī "Red Wings", "Penguins" utt.
Teiksim tā, parasti tā komanda, kas starpsezonā komandu grib "uzlabot", nākamajā gadā spēlē vāji.

Pie tam Tampas gadījums ir atsevišķi skatāms, jo starpā bija viena sezona un pilnīgi jauni spēles noteikumi.
bet tā taču vairākumā gadījumos ir. ja komanda iegūst SC, tad nākamajā gadā iekļūšana PO ir sasniegums gandrīz vai nerakstīts likums

     [+] [-]

, 2010-07-25 19:26, pirms 14 gadiem
tripalka rakstīja: bet tā taču vairākumā gadījumos ir. ja komanda iegūst SC, tad nākamajā gadā iekļūšana PO ir sasniegums gandrīz vai nerakstīts likums
Tas ir tikai tādos gadījumos, kad neizdodas noslēgt līgumus ar spēlētājiem. Reāli, pie algu griestiem nemaz īsti nav iespējams ilgi uzturēt komandu, kura ir favorīti uz kausu.

Labs piemērs ir Čikāga - Keins un Kīts no nākamās sezonas saņems daudzkārt vairāk naudas kā līdz šim un vairākiem veterāniem - atslēgas spēlētājiem vietas vairs neatradās. Ļoti reti SC finālistēm izdodas nosargāt sastāvu uz nakamo sezonu, vienīgais piemērs, kas nāk prātā ir Detroita aizpagāšējā sezonā, bet pēc tās arī burbulis plīsa.