Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikins būs "Blue Jackets" pārstāvis NHL virtuālajā turnīrā

Rolands Eliņš

Merzļikins būs "Blue Jackets" pārstāvis NHL virtuālajā turnīrā
Elvis Merzļikins. Foto: Zumapress/Scanpix

Nacionālā hokeja līga paziņojusi, ka rīkos NHL Spēlētāju datorspēļu izaicinājuma sacensības, kurā piedalīsies visu klubu pārstāvji, un Kolumbusas „Blue Jackets” šīm sacensībām deleģējusi latviešu vārtsargs Elvi Merzļikinu un ASV aizsargu Zeku Verenski.

NHL jaunajās sacensībās piedalīsies 32 klubi pārstāvji – no 31 līgā pašreiz esošās komandas un arī no Sietlas kluba, kas drīzumā pievienosies NHL. Katra komanda izvirzījusi vienu vai divus spēlētājus, kuri to pārstāvēs sacensībās datorspēlē NHL20.

NHL kopā ar minētās datorspēles izdevēju „Electronic Arts” ziedos 100 tūkstošus dolāru CDC fondam, kas ar sabiedrības atbalstu sniedz palīdzību veselības organizācijām ASV un Kanādā.

Paziņojumā norādīts, ka sacensības sāksies 30. aprīlī un katru nedēļu tiks sniegta informācija par gaidāmajām spēlēm un TV tiešraidēm. Turnīra pirmajā nedēļā Kolumbusas „Blue Jackets” sacentīsies ar Vinipegas „Jets”, un šī spēļu sērija tiks pārraidīta arī televīzijas kanālā NBCSN. NHL sola, ka visas spēles būs pieejamas arī „Twitch” kanālā.

Kolumbusu šajās virtuālajās sacensībās pārstāvēs Elvis Merzļikins un Zeks Verenskis. Savu dalību apstiprinājuši arī tādi hokejisti kā Filips Fošberjs (Nešvila), Bredijs Tkačuks (Otava), Evanders Keins (Sanhosē) un Žonatans Iberdo (Florida), kamēr Sietlu pārstāvēs šīs pilsētas NFL komandas spēlētājs Lūks Vilsons.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/new...