Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Tarasenko: "NHL spēlēs ir citādāka atmosfēra nekā KHL"

Jānis Pārums

Tarasenko: "NHL spēlēs ir citādāka atmosfēra nekā KHL"
Vladimirs Tarasenko
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Sentluisas "Blues" uzbrucējs Vladimirs Tarasenko pastāstījis par savu dzīvi otrpus okeānam un salīdzinājis NHL ar Kontinentālo Hokeja līgu (KHL).

"Ļoti patīk dzīve Sentluisā. Iepriekšējās sezonas pirmo pusi pavadīju Pēterburgā (Sanktpēterburgas SKA - aut.), kur viss vārās un ir ļoti daudz cilvēku. Sentluisa uz šī fona – mierīga pilsēta. Dzīvojam labā rajonā, pāri ceļam ir parks. Ir visi priekšnoteikumi, lai varētu koncentrēties tikai hokejam. Pēc iepriekšējās sezonas uz četrām dienām aizraucu uz Ņujorku, bet vispār ceļoju no pilsētas uz pilsētu kā jau NHL spēlētājs. Ekskursijām gan nav laika. Ja nu vienīgi vakariņās kaut kur aiziet. Laikam mājas ir mana mīļāka vieta. Dzīvoju ar draudzeni, kura man gatavo krievu ēdienus. Amerikā pusdienās parasti ēd sviestmaizes, grūti atrast labu zupu. Sākumā bija problēmas, produkti te ir citi, neizdevās kaut ko pagatavot. Tagad esam pielāgojušies, ar ēdienu viss jau ir normāli," par dzīvi Amerikā sacīja hokejists.

Runājot par pirmsolimpisko nometni, hokejists atzina: "Visi jau lieliski zina [Krievijas izlases galvenā trenera Zinetulas] Biļeļetdinova prasības un cenšas tās izpildīt, lai tiktu sastāvā. Kāda man šķita Soču pilsēta? Biju tur simts gadus atpakaļ, neko vairs neatcerējos. Varētu teikt, ka atbraucu pirmo reizi, viss ļoti patika. "

Uzbrucējs arī salīdzināja NHL un KHL, norādot: "Kardinālākās atšķirības – arēnas ar 20 tūkstošiem skatītāju vietu, kādu Krievijā pagaidām nav. Cita atmosfēra hokejā. Lai gan, protams, KHL virzās pareizajā virzienā un kaut kad līdz tam [NHL līmenim] tiks. "

Izmantotie resursi:
Хоккей на AllHockey.Ru - новости и статистика...

Slēpts komentārs: Dwinity#21
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2013-10-22 11:58, pirms 11 gadiem
Ervīns Rommels rakstīja: P.S. Patīk jaunā SC ādiņa , ļoti
Neko nezinu
';

     [+] [-]

, 2013-10-22 12:09, pirms 11 gadiem
Sentluisai šobrīd hokejs dziļi pie kājas. Cardinals metas cīņā par 12. uzvaru Worlld Series

  -2 [+] [-]

, 2013-10-22 12:15, pirms 11 gadiem
nu gan salidzinajums----> nhl pastāv gandriz 100 gadu bet khl 6 gadus

  +1 [+] [-]

, 2013-10-22 12:47, pirms 11 gadiem
KHL jau ir tie, kam nepieciešams, lai kāds pasaka, ka viņi ir tuvu NHL. NHL zina, ka ir daudz reizes labāki, tāpēc pajāt viņiem, kas tas tāds KHL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-22 14:30, pirms 11 gadiem
LeBrons#6 rakstīja: Tarass to saka tāpēc, ka šamo izmeta no KHL un konkrēti SKA, jo neatbilda elementārām prasībām par meistarību
tu vispar ko saprot....vinsh jau bij paraudzis khl limeni tapec bij jadodas uz nhl...paskaties kuznecovs aizsedejas khl un tagad netiek capitals sastava un diezvai tiks ari olimpiskaja sastava

     [+] [-]

, 2013-10-22 16:15, pirms 11 gadiem
Dwinity#21 rakstīja: Nu piemēra salīdzinot NHL ar KHL
kautvai 30k sskatītāji viņi sēž kā teātri, bet khl (ne tikai citur arī) fani dzied, sauc saukļus kautvai komanda zaudē.. bet nu nhl paliks labākā līga kaut medvedevs 80% pasauli savāks khlā
Esi kadreiz verojis NHL speli klatiene? Atbilde,nee! Es esmu verojis!
KHL kartigi fano tik nedaudzajas pilsetas Riga,Omska,Kazana,Peterburga,Maskavas Dinamo,Minska un vel dazas,drizak jaunpienacejos!
NHL parsvara skali fano gandriz visas Kanadas komandas + Pitsburga,Filadelfija,Devilos,Reindzeros un vel dazas!
Tapec tavs apgalvojums ir kakim zem astes!

     [+] [-]

, 2013-10-22 18:28, pirms 11 gadiem
Starp citu, Krievijas federācija plāno pamatīgi šturmēt KHL par leģionāru limitu samazināšanu. Ja tas notiks, tad konkurence ar NHL būs vēl izteiktāki slapjie sapņi, jo krievi varēs savus miljonus maksāt šestjorkām, jo nopirkt tās pašas NHL zvaigznes vienkārši nebūs atļauts. Pietam labi zinam, ka tikai neliela daļa no klubiem to vispā var atļauties jau tagad.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-23 09:16, pirms 11 gadiem
anjo rakstīja: Neko nezinu
nu jā, tikai trakie mūsdienās nelieto adblock