Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL drafts: Tavaress vai tomēr kāds cits?

Juris Miņins
Juris Miņins

NHL drafts: Tavaress vai tomēr kāds cits?
NHL drafta kandidāti un TV komentētājs Dons Čerijs
Foto: AP

Jau pēc dažām dienām Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas lems par savu nākotni, jeb, precīzāk, izvēlēsies tos spēlētājus, kuri varētu būt komandu „vilcēji” pēc pāris sezonām. Kuri tad būs tie „laimīgie”, kurus izvēlēsies NHL komandu „bosi” un, galvenais, kādā secībā viņus izvēlēsies? Mēģināsim sniegt nelielu ieskatu.

Kā jau katru gadu, arī šogad, draftam pieejamie hokejisti ir sarindoti tajā kārtībā, kādā, iespējams, tie varētu tikt izvēlēti NHL draftā un kā jau katru gadu, arī šogad, šajās prognozēs ir spēlētāji – favorīti, kuri cīnās par augststām vietām jauno spēlētāju izvēlē, taču, šogad, atšķirībā no iepriekšējām sezonām, uz pirmo vietu draftā pretendē neparasti daudz spēlētāju – trīs. Džons Tavaress, kuru pielīdzina Veinam Grckim, Viktors Hedmans, kuru Ziemeļamerikā jau ir nodēvējuši par zviedru Pronžeru un Mets Dušens, kuru salīdzina ar Stīvu Aizermanu un Džo Sakiku.

Kandidāti uz pirmo vietu

Džons Tavaress, 18 gadi, centra uzbrucējs, Londonas „Knights”, OHL

Ja pirms pāris gadiem kādam no Ziemeļamerikas hokeja ekspertiem pavaicātu - kurš būs 2009. gada NHL drafta pirmais numurs? Tad par šādu jautājumu vispirms tiktu saņemts neizpratnes pilns skaties, bet vēlāk atbilde visiem būtu vienāda – Džons Tavarezs. Taču pašlaik situācija ir izmainījusies. Un nav pat runa par to, ka konkurenti ir kļuvuši spēcīgāki, bet gan par to, ka Tavaress, spēlējot CHL, ir piebremzējis savā attīstībā.

Vēl pirms pagājušā gada jauno spēlētāju izvēles ceremonijas daudz tika runāts, ka Tavaresam, izņēmuma kārtā, ir jāļauj piedalīties tajā, jo viņš bija tikai par piecām dienām jaunāks, nekā, pēc NHL noteikumiem drīkstēj būt pagājušā gada jaunākais NHL drafta spēlētājs. Izņēmums netika izdarīts, tāpēc Džonam nācās vēl vienu sezonu aizvadīt tajā līmenī, kuru, pēc daudzu hokeja ekspertu domām, viņš bija „pāraudzis” jau pirms kāda laika.

Taču, lai vai kā šo progresa piebremzēšanās faktu censtos izcelt Tavaresa kritiķi un nelabvēļi, Džons vēl aizvien ir lielisks hokejists, ar labu uzbrukuma arsenālu un, kā izteicās „Central Scouting” direktors, tad „Tavaress vēl aizvien ir lielisks uzbrukumā un pirmajā gadā NHL no viņa nekas cits, visdrīzāk, arī netiks prasīts”.

Viktors Hedmans, 18 gadi, aizsargs, Ernšoldsvīkas „Modo Hockey”, Elitserien

Viktors Hedmans, kuru Ziemeļamerikā jau salīdzina ar Krisnu Pronžeru, sezonas gaitā bija galvenais Tavaresa konkurents cīņā par pirmo vietu dažādās drafta prognozēs un paliek tāds arī vēl aizvien.

Pēc speciālistu domām Hedmana galvenais trumpis ir lieliskais slidojums. Daži eksperti pat domā, ka, ienākot NHL, viņš varētu kļūt par vienu no visas līgas labākajiem slidotājiem. Taču slidošana nav vienīgā zviedru aizsarga labā īpašība. Viņš ir arī visai garš, masīvs un spēcīgs. 200 cm augums un 102 kg svars liek respektēt jebkuru spēlētāju, sevišķi ja vēl viņam ir tādas prasmes kā Hedmanam aizsardzībā.

Taču aizsardzība nebūt nav tas kāpēc Viktor Hedmans ir izpelnījies tādu „skautu” atzinību, viņš arī lieliski darbojas uzbrukumā un labi organizē komandas saspēli (43 Zviedrijas Elites sērijas spēlēs 21 (7+14) punkts). Ne velti viņš arī tiek pielīdzināts pēdējo gadu labākajiem aizsargiem – Zdeno Haram un Niklasam Lidstrēmam.

Mets Dušens, 18 gadi, Centra uzbrucējs, Bremptonas „Battalion”, OHL

Mets Dušens šai kompānijai pievienojās samērā nesen, pāris dienas iepriekš, kad Ņujorkas „Islanders”, kam arī pieder šī gada drafta pirmās kārtas izvēles tiesības, paziņoja, ka viņi arī Metu izskata kā iespējamo pirmo numuru šī gada jauno spēlētāju izvēles ceremonijā.

Dušens, kuru daudzi uzskata par, „gatavāko un vispusīgāko” spēlētāju šajā draftā, ir ļoti labs „divvirzienu” spēlētājs, jo labi darbijas gan uzbrukumā, kur viņam „Battalion” rindās, kā jau centra uzbrucējam, vajadzēja koordinēt uzbrukumu, gan aizsardzībā, par ko arī liecina viņa pozitīvais lietderības koeficients – plus 32.

Kā galvenais Dušena mīnuss cīņā par pirmo vietu ir tas, ka Ņujorkas „Islanders” vajag spēlētāju, kurš var uzreiz dod nepieciešamo „grūdienu”, t.i. vai nu lielisku aizsargu ar „dispečera” talantu, vai arī superuzbrucēju. Mets nav ne viens, ne otrs, pie tam viņš ir arī jaunāks par saviem abiem konkurentiem, taču tādām komandām kā Kolorado „Avalanche” vai Tampabejas „Lightning” Dušens būtu labs papildinājums, lai „salīmētu” atsevišķus individuāli spēcīgus spēlētājus vienā, kopīgā komandas „bildē”.

„Islanders” – pārāk neizlēmīgi

2009. gada draftu kā pirmie uzsāks Ņujorkas „Islanders” vienība, kura pēdējās sezonās bija viena no vājākajām komandām visā līgā. Liekas, ka šādā gadījumā komandai būtu jābūt skaidram plānam kā no šādas „bedres” izkļūt ārā. „Islanders”, diemžēl tādas, izskatās, ka nav, vai arī viņi ir pārāk „sapriecājušies” par to faktu vien, ka viņi varēs izvēlēties pirmie.

Vispirms ņujorkieši paziņoja, ka ņems savās rindās Tavaresu, vēlāk – Hedmanu, pēc tam parādījās informācija, ka Mets Dušens tiek izskatīts kā pirmais numurs, bet pavisam nesen „Islanders” nāca klajā ar paziņojumu, ka, iespējams, viņi izvēlēsies kādu no draftā pieejamajiem vārtsargiem.

Jāpiebilst, ka „Islanders” un viņu īpašnieks Čārlzs Vangs, ne pirmo reizi izceļas ar dažādiem neizprotamiem lēmumiem (Rika Dipjetro līgums vien ir apbrīnas vērts), taču šoreiz, iespējams, viņi mēģinās pārspēt paši sevi.

Zviedru skola šogad cieņā

Katru gadu draftā arī tiek novērots kādas valsts spēlētāju neraksturīgi plašs pieplūdums. Ja pirms kāda laikā „topā” bija ASV ars savu junioru sagatavošanas programmu, tad šogad, izskatās, viņu vietu taisās ieņemt zviedri, jo pirmsdrafta prognozēs, tieši Zviedrijai, starp Eiropas valstīm, ir vislielākā pārstāvniecība starp TOP izvēlēm.

Ja starp 10 Eiropas labākajiem laukuma spēlētājiem ir astoņi zviedri, bet starp trim labākajiem vārtsargiem vēl viens (toties pirmais), tad tas ir visai labs rādītājs.
Tāpat, dažās drafta prognozēs starp pirmajiem 16 izvēlētajiem spēlētājiem astoņas vietas tiek atvēlētas tieši zviedru hokeja skolas audzēkņi.

Krievus, iespējams, izvēlēsies vairāk

Nevar nepieminēt arī, to, ka, iespējams, Krievijas hokejisti šogad varētu tikt izvēlēti vairāk. Un skaidrojums tam ir visai vienkāršs – ja pagājušsezon bija dažādas neskaidrības KHL sakarā, bet vēl pirms kāda laika informācijas par Krievijas spēlētājiem bija samērā maz (no starptautiskajiem turnīriem un, par atsevišķiem spēlētājiem, no redzētā Krievijas Superlīgas spēlēs), tad šogad, precīzāk, pagājušvasar, daudzi spēlētāji devās spēlēt uz Kanādas hokeja līgas (CHL) komandām un tāpēc NHL skautiem bija redzami visu gadu, pie tam arī „aizkulišu” informācija tika savākta krietni lielākos apjomos.

Kā visaugstāk draftētie Krievijas spēlētāji pašlaik tiek minēti divi aizsargi, vārdabrāļi – Dmitrijs Orlovs un Dmitrijs Kuļikovs. Ja Orlovs spēlē Krievijā, KHL klubā Novokuzņeckas „Metallurg”, tad Kuļikovs spēlē Kvebekas junioru līgā (QMJHL), kur aizvadīja lielisku sezonu – kļuva par trešo rezultatīvāko debitantu, bet starp aizsargiem-debitantiem ieņēma pirmo vietu. Jāpiebilst, ka Kuļikovam, sezonas gaitā, tika prognozēta 17.-18. Vieta jauno spēlētāju izvēlē, bet Orlovs tiek vērtēts kā devītais spējīgākais Eiropas jaunais hokejists.

Vārtsargi

Hokejā ir populārs teiciens, ka vārtsargs ir puse (vai pat vairāk kā puse) no komandas, tāpēc viņiem tiek pievērsta īpaša uzmanība. Pievērsīsimies arī mēs.

Kā visaugstāk draftētais vārtsargs šogad varētu būt Metjū Hakets, kurš aizvadīto sezonu pavadīja Plimutas „Whalers”, un viņam prognozē vietu starp pirmajām 20 izvēlēm. Tāpat uzmanību pievērš Olivers Ruā un ne tikai sava uzvārda dēļ (šim spēlētājam nav nekāda sakara ar leģendāro Patriku Ruā). Aizvadītajā sezonā (54 spēlēs) QMJHL komandā Keipbretonas „Screaming Eagles” viņš vidēji spēlē ielaida 2.8 vārtus, atvairot 90.6% no visiem pretinieku metieniem.

Savukārt no Eiropas par labāko draftā pieejamo vārtsargu pašlaik tiek atzīts zviedrs, Gēteborgas „Frölunda” astoņpadsmitgadīgais vārtsargs Robins Lēners. Aizvadītajā sezonā viņš paspēja uzspēlēt gan „Frölunda” U-18 (2 spēles, 2.56 vārti, 93.3% atvairīto metienu), gan U-20 (22 spēles, 3.05 vārti, 90.3% atvairīto metienu) komandās un tāpat arī bija Zviedrijas U-18 izlases vārtsargs Pasaules čempionātā (4 spēles, 2.8 vārti, 91.6% atvairīto metienu).

Citi spēlētāji, kuriem vērts pievērst uzmanību

Protams, augstāk minētie spēlētāji nav vienīgie, kuri jau tuvākajā laikā varētu sevi pieteikt NHL, taču rakstīt par katru nebūtu lietderīgi, tāpēc minēšu vien uzvārdus tiem spēlētājiem, kuriem vajadzētu uzmanīgāk pasekot līdzi arī pēc drafta ceremonijas – Evanders Keins, Magnuss Svensons Pājarvi, Braidens Šens, Jakobs Josefsens, kā arī Edvards Paskāls, un Mikko Koskinens.

Latvijas hokejisti NHL draftā

Un nobeigumā, protams, arī par „mūsējiem” gribētos pierakstīt... gribētos, bet nav par ko. Nu jau trešo sezonu pēc kārtas, visdrīzāk, NHL draftā nebūs neviena spēlētāja, kurš pārstāv Latviju. Iespējams, šie trīs gadi bija „tukšie” (kā sporta veidu treneri mēdz teikt), iespējams, mūsējie nebija „īstajā laikā un vietā”, bet fakts paliek fakts – līdz šim beidzamais Latviju pārstāvošais spēlētājs, kurš ir ticis izvēlēts NHL draftā ir Artūrs Kulda, kuru 2006. gadā, 7. kārtā, ar kopējo 200. numuru izvēlējās Atlantas „Thrashers”.

1 2 48 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-06-22 14:42, pirms 15 gadiem
Čerijs bildē jaunajiem saka ''Lai nebūtu vairs NHL nekādu nekādu Ovi celebrations pēc gūtiem vārtiem vai you will get hurt

  +2 [+] [-]

, 2009-06-22 14:42, pirms 15 gadiem
Hedmans ari baigi labs

  -2 [+] [-]

, 2009-06-22 14:43, pirms 15 gadiem
Kā latviski saukt Tavares? Ja ņem vērā viņa senčus. Tas tomēr ir portugāļu nevis anglosakšu uzvārds. Varbūt Tavarešs būtu precīzāk, ja ņem vērā latviešu valodas īpatnības?
Slēpts komentārs: gattiss
Slēpts komentārs: Synco

  +4 [+] [-]

, 2009-06-22 14:52, pirms 15 gadiem
Bet ja nopietni acu priekšā ir divi lieliski piemēri-Pitsburga un Čikāga kā jāveido komanda caur draftiem.Tātad jāņem Tavaress.

  -2 [+] [-]

, 2009-06-22 14:56, pirms 15 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Kā latviski saukt Tavares? Ja ņem vērā viņa senčus. Tas tomēr ir portugāļu nevis anglosakšu uzvārds. Varbūt Tavarešs būtu precīzāk, ja ņem vērā latviešu valodas īpatnības?
Atkarībā no tā, pēc kura izrunas Tu gribi vadīties.Ja pēc ZAmerikāņu telekomentētāju, tad pareizi manuprāt jābūt Teveiress, ja gribi, kā latvieši vai tml., tad Tavaress.Tas pats, kas ar krievu supersnaiperi, -gandrīz visi viņu sauc Ovečkins, tieši tāpat,kā ZA komentētāji.Ja iziet no šādām konsekvencēm, tad pareizi ir Teveiress, nevis Tavaress.

     [+] [-]

, 2009-06-22 14:58, pirms 15 gadiem
A kas ar CHL draftu ,kaadu Latvieti panjems?

  +4 [+] [-]

, 2009-06-22 15:05, pirms 15 gadiem
par latvieshiem - lai nav kvantitaate, bet ir kvalitaate. gaidam Kuldu un Baartuli pietuvojamies NHL.

  +3 [+] [-]

, 2009-06-22 15:07, pirms 15 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Kā latviski saukt Tavares? Ja ņem vērā viņa senčus. Tas tomēr ir portugāļu nevis anglosakšu uzvārds. Varbūt Tavarešs būtu precīzāk, ja ņem vērā latviešu valodas īpatnības?
Saknes vai nē, bet viņš pavisam noteikti ir kanādietis un ja tur viņu sauc izmantojot parasto "s", tad visticamāk arī mums viņš tieši tā ir jāgodā.

     [+] [-]

, 2009-06-22 15:21, pirms 15 gadiem
kautkaados prospektos redzeeju arii lietuvieti Edgar Rybakov

  -2 [+] [-]

, 2009-06-22 15:24, pirms 15 gadiem
kulda ljoti reaali - bet par bartuli gan saubos. redzes cik nopietni buus straadaajis daugavinjs pa vasaru - vajadzeetu vinjam ieks ahl nostiprinaties, senatoriem vinjs vareetu pat visai driiz saakt nodereet, ja tikai bus gatavs!
drafteeti muuseejie protams ir svariiga lieta - bet njemot veeraa to ka tepat maajaas ir tagad krietni labaaks klimats lai izsistos, vairs taa nav trageedija ja netiec uz z-ameriku! redzeesim kaa buus nokomplekteetas muuseejaas BAC komandas - ja pa visiem savaaks teiksim 5-8 jaunos( u-20 vecuma) manupraat tiem speletaajiem buutu normaala attistiiba, iespejams ka pat makjenit labaaka kaa kkaadaa CHL...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-22 15:56, pirms 15 gadiem
Nu zinot, ka Isles šefi ar galvu īpaši nedraudzējas, tad es nebrīnīšos, ja viņi nepanems nevenu no šeit minetajiem pirmajiem trijiem kandidātiem uz Nr.1, bet tiešam paķers vēl kaut kādu varotčiku .... tik nahrenam?
Tāpat ceru, ka AVS paņems Dušenu! Izskatās, ka jamais kadrs varētu būt labs Sakika mantinieks.... Patīk man tādi "2 way" tipa spēlētāji pleimeikeri.... kā spilgtāko no tādiem esosajiem var minēt Dacjuku! Un, manuprāt, AVS tāda tipa kadru tieši tagad arī vajag...

  +2 [+] [-]

, 2009-06-22 15:57, pirms 15 gadiem
Reaktors rakstīja: Un ko es teicu kadus 2 gadus atpakal?
Ne*** no tā Tavaresa nesanāks. Pieminiet manus vārdus
Kāpēc?

     [+] [-]

, 2009-06-22 16:48, pirms 15 gadiem
a Jānis Ivanovskis?

     [+] [-]

, 2009-06-22 16:58, pirms 15 gadiem
Datsyuks, Sakiks, pa lielai daljai Forsbergs, protams ir vel - bet jaa, sii kategorija man arii simpatizee

     [+] [-]

, 2009-06-22 16:59, pirms 15 gadiem
Reaktors rakstīja: Un ko es teicu kadus 2 gadus atpakal?
Ne*** no tā Tavaresa nesanāks. Pieminiet manus vārdus
Džeks tiek minēts kā #1 kandidāts uz 1st draft picku un no viņa nekas nav sanācis ?

  +2 [+] [-]

, 2009-06-22 17:02, pirms 15 gadiem
imbecile rakstīja: Džeks tiek minēts kā #1 kandidāts uz 1st draft picku un no viņa nekas nav sanācis ?
Galvenais, lai cilvēks labs...

Taču es arī uzskatu, ka vajadzēja viņam ļaut uz NHL iet jau pirms gada. CHL viņš tikai "notrulinājās".

     [+] [-]

, 2009-06-22 17:26, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Galvenais, lai cilvēks labs...

Taču es arī uzskatu, ka vajadzēja viņam ļaut uz NHL iet jau pirms gada. CHL viņš tikai "notrulinājās".
Cik cilvēki vispār ir spēlējuši NHL jaunāki par 18 gadiem ?

  +2 [+] [-]

, 2009-06-22 17:41, pirms 15 gadiem
imbecile rakstīja: Cik cilvēki vispār ir spēlējuši NHL jaunāki par 18 gadiem ?
Neviens, jo NHL ir noteikumi, ka draftam var pieteikties tie spēlētāji, kuriem tajā gadā līdz 15.09 paliks 18. gadi. Tāpat kā šamie nedrīkst parakstīt līgumus ar spēlētājiem, kas jaunāki par 18 gadiem.

Tavaresam dzimšanas diena bija 20.09...

  -3 [+] [-]

, 2009-06-22 17:42, pirms 15 gadiem
Leflērs rakstīja: Tas pats, kas ar krievu supersnaiperi, -gandrīz visi viņu sauc Ovečkins, tieši tāpat,kā ZA komentētāji.Ja iziet no šādām konsekvencēm, tad pareizi ir Teveiress, nevis Tavaress.
Varbūt viņu tā sauc tāpēc, ka tāds ir viņa krievu uzvārds, nevis tāpēc, ka tā viņu sauc ZA?

     [+] [-]

, 2009-06-22 17:50, pirms 15 gadiem
nakam gad bus latvietis nhl drafta, 70%

     [+] [-]

, 2009-06-22 18:22, pirms 15 gadiem
Baraks Osama rakstīja: Varbūt viņu tā sauc tāpēc, ka tāds ir viņa krievu uzvārds, nevis tāpēc, ka tā viņu sauc ZA?
Nu ja būtu jāvadās pēc krievu izrunas, tad mums viņš būtu jāsauc par Avečkinu. Bet tad jau arī Medvedevs būtu jāsauc par Medveģevu, tā kā paliksim vien pie Ovečkina.

  -1 [+] [-]

, 2009-06-22 18:23, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Neviens, jo NHL ir noteikumi, ka draftam var pieteikties tie spēlētāji, kuriem tajā gadā līdz 15.09 paliks 18. gadi. Tāpat kā šamie nedrīkst parakstīt līgumus ar spēlētājiem, kas jaunāki par 18 gadiem.

Tavaresam dzimšanas diena bija 20.09...
man liekas ka bija paariitis iznjeemumu, ne?

  -1 [+] [-]

, 2009-06-22 18:24, pirms 15 gadiem
nu man jau liekas, ka 1. būs Hedmans

  +2 [+] [-]

, 2009-06-22 18:39, pirms 15 gadiem
henrijz rakstīja: man liekas ka bija paariitis iznjeemumu, ne?
Bija, taču kad... ja nemaldos vēl pirms 2. Pasaules kara viens 16-gadīgais spēlēja. Taču tajā laikā nebija ne draftu, ne arī NHL bija tas NHL, kas tagad.

Tb davno eto bilo i ņe pravda.

Es vairāk biju domāji "modernā hokeja" ēru, principā, +/- pēdējos gadus 20 (lai būtu vienādas salīdzināšanas iespējas).

  +1 [+] [-]

, 2009-06-22 18:46, pirms 15 gadiem
Tomēr izskatās, ka Tavaress Avs spīd tomēr. Ja nu tomēr NYI nepaņem viņu, tad tālāk izvēles tiesības ir Tampai un priekš kam viņiem vēlvienu talantīgu centra uzbrucēju??? Tā kā tiešām ceru, ka Tavaress nonāks Denverā

     [+] [-]

, 2009-06-22 18:54, pirms 15 gadiem
Jurim --> nu jaa - iisteniibaa jau pat peedeejie 20 gadi ieks NHL var tikt sadaliiti divaas eeraas - pirms lokauta un peec- jo noteikumi peec lokauta momentaali izmainiija speeli. plus sacakareeja irbem veel paaris sezonas ieks NHL

  +1 [+] [-]

, 2009-06-22 19:10, pirms 15 gadiem
Beigas par lv spēlētājiem rozīnīte

     [+] [-]

, 2009-06-22 19:29, pirms 15 gadiem
shamanis29 rakstīja: Tomēr izskatās, ka Tavaress Avs spīd tomēr. Ja nu tomēr NYI nepaņem viņu, tad tālāk izvēles tiesības ir Tampai un priekš kam viņiem vēlvienu talantīgu centra uzbrucēju??? Tā kā tiešām ceru, ka Tavaress nonāks Denverā
Man gribās domāt, ka sanāk tieši otrādi. Par to, ka Tampa interesējās par iespējām aizmainīt Lekavaljē (vai drīzāk, viņa milzīgo līgumu) baumo jau gandrīz kopš pagājušās sezonas sākuma. Maiņas atstāto robu Tavares aizpildītu ideāli, ja ne šogad, tad ļoti iespējams ka jau aiznākošsezon. Tādā gadījumā viņi pret Lekavaljē varētu iegūt vēl vairākus spēlētājus, kas aizpildītu citus Tampa Bay robus. Protams, par Lightning organizācijas vadības spējām daudzi šaubās un patiesībā Tampa Bay rīcība ir tikpat neprognozējama, kā New York Islanders.

Ziemeļamerikas mediji uzskata, ka Tavaresu un Hedmanu draftā izvēlēsies kā pirmo un otro. Atskaitot situāciju, kad Islanders izdara kaut ko neparastu (vai stulbu - un šajās lietās viņiem ir vēsture) ir grūti iedomāties, kā Tavares varētu noslīdēt līdz Kolorado izvēles tiesībām. Godīgi sakot, Tavaresa paša labā, būtu patīkamāk, ja viņu izvēlētos relatīvi stabila komanda nevis viena no NHL Mickey Mouse organizācijām.

     [+] [-]

, 2009-06-22 20:03, pirms 15 gadiem
Ja Tavaress tiks izvēlēts tikai kā trešais, tad tiks apgāstas visas prognozes, neesmu īpaši pētījis, bet visur figurē, ka Tavaress tomēr būs pirmais.
Nu Tampa var izdarīt lielas lietas, bet nu nez, nez. Lekavaljē tomēr ir frančīzes spēlētājs, kluba simbols. Lai gan rumori tāpat vien nerodās. Domājams, ka Tavaress būs pirmais, pēc tam Hedmans, kurš lieti noderēs Tampai

     [+] [-]

, 2009-06-22 21:08, pirms 15 gadiem
Es domāju, ka arī Dušens, kuru visticamāk Avalanche izvēlēsies, galīgi nav slikts variants. Pats gan neesmu īpaši daudz viņu redzējis spēlējam, taču esot ļoti ātrs un ļoti spējīgs spēlētājs ar līdera dotībām un vispārīgi labu raksturu. Kā viņu raksturo hockeysfuture.com, A Future Great.
1 2 48 komentāri