Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL nedēļas trīs zvaigznes – Kaprizovs, Pastrņāks un Tompsons

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL nedēļas trīs zvaigznes – Kaprizovs, Pastrņāks un Tompsons
Davids Pastrņāks. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) izraudzījusies pagājušās nedēļas trīs labākos spēlētājus. Atzinība tikusi Minesotas "Wild" kreisās malas uzbrucējam Kirilam Kaprizovam, Bostonas "Bruins" labās malas uzbrucējam Davidam Pastrņākam un Lasvegasas "Golden Knights" vārtsargam Loganam Tompsonam.

Par nedēļas pirmo zvaigzni ticis atzīts Kirils Kaprizovs, kurš četrās spēlēs izcēlās ar pieciem vārtiem un astoņiem punktiem, abās kategorijās būdams līderis. Minesotas "Wild" uzvarēja trijās no četrām spēlēm, un kreisās malas uzbrucējs pie punktiem tika visos dueļos. Bagātīgākais bija noslēdzošais mačs – 5:2 uzvarā pret Karolīnas "Hurricanes" Kaprizovs trešo reizi karjerā izcēlās ar hat-trick.

Otrās zvaigznes gods ticis Davidam Pastrņākam. Bostonas "Bruins" aizvadītajā nedēļā izcīnīja trīs uzvaras, un čehs visās spēlēs izcēlās ar vismaz diviem punktiem. Summā – pieci vārti un septiņi punkti. 5:2 uzvarā pret Kolorado "Avalanche" Pastrņāks pirmos vārtus guva jau 44. sekundē un 16. reizi karjerā izcēlās ar hat-trick. Vairāk "Bruins" vēsturē ir tikai Filam Espozito.

Logans Tompsons ticis atzīts par nedēļas trešo zvaigzni. Viņš sargāja Lasvegasas "Golden Knights" trīs spēlēs, izcīnot trīs uzvaras. Kanādietis atvairīja 95,6% metienu un vidēji ielaida 1,34 ripas. Visvairāk darba Tompsonam bija pirmajā mačā – viņš atvairīja 34 no 35 metieniem 4:1 panākumā pret Nešvilas "Predators".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/kirill-kap...