Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Tampabeja izglābjas pamatlaika beigās un papildlaikā apspēlē ''Bruins''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Tampabeja izglābjas pamatlaika beigās un papildlaikā apspēlē ''Bruins''
"Lightning" kapteinis Stīvens Stemkoss. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Naktī uz otrdienu Nacionālajā hokeja līgā uzvaru papildlaikā svinēja Tampabejas ''Lightning'', kas, atspēlējoties trešā perioda beigās, ar 5:4 pārspēja Austrumu konferences līderi Bostonas ''Bruins''. Citā spēlē 11 spēļu sērija, kurā bija izdevies izcīnīt punktus, noslēdzās Ņujorkas ''Rangers''.

• Ceturto zaudējumu sezonā šonakt piedzīvoja Bostonas ‘’Bruins’’, kas papilldlaikā ar 4:5 piekāpās Tampabejas ‘’Lightning’’. Pretiniece izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas.

• Pieci no vārtiem tika gūti trešajā trešdaļā. Bostona divas reizes izvirzījās vadībā, bet ‘’Lightning’’ izglābās pēdējā minūtē. Piecas sekundes līdz pamatlaika beigām septīto sezonas ripu guva kapteinis Stīvens Stemkoss.

• Par varoni papildlaikā kļuva Tampabejas uzbrucējs Brendons Heigels, kurš otrajā minūtē ar saviem devītajiem vārtiem sezonā atnesa klubam divus izcīnītus punktus.

• ‘’Lightning’’ meta krietni vairāk uz vārtiem nekā Bostona (46 pret 27). Džeremijs Sveimans atvairīja 41 metienu, taču ar to nebija gana, lai uzvarētu.

• ‘’Bruins’’ Austrumu konferencē joprojām ir pirmie, bet ‘’Lightning’’ pēc trim uzvarām pakāpusies uz piekto vietu.

• Tikai otro zaudējumu pēdējo 12 spēļu laikā šonakt piedzīvoja Ņujorkas ‘’Rangers’’, kas ar 3:6 atzina Dalasas ‘’Stars’’ pārākumu. Pie reizes klubam pārtrūka četru uzvaru sērija, bet vismaz punktu tas bija ieguvis 11 spēlēs pēc kārtas.

• ‘’Stars’’ izcīnīja piekto uzvaru pēdējo sešu maču laikā, kas tai pagaidām ļauj ieņemt augsto ceturto vietu Rietumu konferencē.

• ‘’Stars’’ krietni labāk nospēlēja noslēdzošajā trešdaļā, kuru uzvarēja ar 5:1. Vēl pirms noslēdzošajām 20 minūtēm ‘’Rangers’’ bija vadībā ar 2:1, bet nākamos piecus vārtus iemeta pretinieks, panākot 6:2.

• Vēl šonakt uzvaras guva Nešvilas ‘’Predators’’, Losandželosas ‘’Kings’’ un Kalgari ‘’Flames’’. Pirmie ar 4:3 apspēlēja ‘’Avalanche’’, otrie ar 4:1 ‘’Coyotes’’, bet Kalgari pēcspēles metienos tika galā ar Sietlas ‘’Kraken’’.

NHL spēles 21. novembrī

SpēleRezultāts
Panthers - Oilers5:3
Lightning - Bruins5:4 P
Stars - Rangers6:3
Predators - Avalanche4:3
Coyotes - Kings1:4
Kraken - Flames3:4 PM
Canucks - Sharks3:1