Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Gustavsons, Krosbijs un Marlo atzīti par NHL nedēļas zvaigznēm

Agris Suveizda

Gustavsons, Krosbijs un Marlo atzīti par NHL nedēļas zvaigznēm
Jūnass Gustavsons
Foto: AFP/Scanpix

Detroitas "Red Wings" vārtsargs Jūnass Gustavsons, Pitsburgas "Penguins" centra uzbrucējs Sidnijs Krosbijs un Sanhosē "Sharks" kreisās malas uzbrucējs Patriks Marlo atzīti par Nacionālās hokeja līgas aizvadītās nedēļas zvaigznēm.

Aizvadot savas pirmās trīs spēles šosezon, Jūnass Gustavsons izcīnīja trīs uzvaras, vidēji mačā ielaida 1.67 ripas un atvairīja 95.3% pretinieku metienu. Gustavsons palīdzēja Detroitas "Red Wings" ar 12 punktiem deviņās spēlēs pacelties uz pirmo pozīciju Atlantas divīzijā un otro pozīciju Rietumu konferencē. Gustavsons atvairīja 28 metienus pret Bostonas "Bruins" (3:2), 36 metienus pret Kolumbusas "Blue Jackets" (2:1) un 38 metienus pret Kolorādo "Avalanche" (4:2), sagādājot pretiniekiem pirmo zaudējumu šosezon.

Sidnijs Krosbijs turpināja gūt punktus, vismaz vienu nopelnot jau astoņos mačos pēc kārtas - tik garas sērijas sezonas sākumā Krosbija karjerā vēl nebija. Nedēļas pirmajā spēlē Krosbijs rezultatīvi asistēja visos trīs Pitsburgas "Penguins" vārtu guvumos pret Edmontonas "Oilers" (3:2), pēc tam viņš guva vienus vārtus un atdeva vienu piespēli pret Filadelfijas "Flyers" (4:1), bet pret Vankūveras "Canucks" (4:3 pēcspēles metienu sērijā) kanādietim vieni vārti un divas piespēles. Krosbijs astoņās spēlēs kopumā ir sakrājis septiņus vārtus un desmit piespēles, līgas rezultatīvāko hokejistu sarakstā ieņemot pirmo vietu.

Arī Patriks Marlo vismaz punktu guvis visās astoņās spēlēs jaunās sezonas sākumā un aizvadītajā nedēļā tika pie trim vārtiem un tikpat piespēlēm. Marlo guva vienus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles uzvarā pret Sentluisas "Blues" (6:2), izdarīja vienu precīzu metienu zaudējumā pret Dalasas "Stars" (3:4, pēcspēles metienos) un guva vienus vārtus un atdeva vienu piespēli panākumā pret Kalgarī "Flames" (6:3). Marlo ir guvis vārtus septiņās no astoņām spēlēm un kopumā ir nopelnījis 11 (7+4) punktus.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

 +10 [+] [-]

, 2013-10-21 20:30, pirms 11 gadiem
Krosbijs monstrs. Ar nepacietību gaidu OS kad Kanāda izvaros Krieviju Sočos un paņems zeltu.

     [+] [-]

, 2013-10-21 20:58, pirms 11 gadiem
++ flab3r
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-10-21 21:16, pirms 11 gadiem
flab3r rakstīja: Krosbijs monstrs. Ar nepacietību gaidu OS kad Kanāda izvaros Krieviju Sočos un paņems zeltu.
ha ha, es tāpat!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-10-21 23:49, pirms 11 gadiem
9thGOLD4RUSSIA rakstīja: Kepkas vienmēr kaut ko gaida , bet kuru hokeja "lielvalsti" tur izvaros, tas jau visiem ir skaidrs. Golus tāpat Ovečkins sametīs vairāk.
A nav pofig par kaut kādu šestjorku Ovečkinu?

  +2 [+] [-]

, 2013-10-22 09:53, pirms 11 gadiem
9thGOLD4RUSSIA rakstīja: Kepkas vienmēr kaut ko gaida , bet kuru hokeja "lielvalsti" tur izvaros, tas jau visiem ir skaidrs. Golus tāpat Ovečkins sametīs vairāk.
izšķirošajās spēlēs tāpat paliks sausā, nedabūs pat pa vārtiem uzmest aitu puika, cerams pirms sočiem savedīs kārtībā savu šķībo purnu un "krāšņos" zobus.