Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Oilers" vēl viena 3:2 uzvara, "Flames" uguņo vairākumos

Andrejs Siliņš

"Oilers" vēl viena 3:2 uzvara, "Flames" uguņo vairākumos
"Oilers" brīdi pēc vārtu gūšanas pret "Blues"
Foto: Sipa USA/Scanpix

Naktī uz otrdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) panākumus izcīnīja komandas, kas spēlēja izbraukumos, bet mačs Karolīnā starp "Hurricanes" un "Red Wings" nenotika, jo mājinieku arēnā nebija gatavs spēles ledus.

"Flyers" pēc desmit uzvaru sērijas šonakt piedzīvoja jau otro zaudējumu pēc kārtas. Šoreiz ar 1:2 tika atzīts Nešvilas "Predators" pārākums, turklāt pēcspēles metienu sērijā. Filips Fošberjs pēdējās trešdaļas vidū izvilka neizšķirtu, tomēr pēcspēles metienos vienīgais precīzais raidījums padevās Raienam Elisam, kurš arī atnesa "Predators" 14. uzvaru šajā sezonā un pirmo pēc diviem zaudējumiem.

Ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs piedzīvoja Toronto "Maple Leafs", kas mājās ar 2:3 atzina Anaheimas "Ducks" pārākumu. "Pīlēm" šī bija piektā uzvara pēdējās septiņās spēlēs. Ar tādu pašu rezultātu mačs noslēdzās arī Sentluisā un arī tur zaudējumu piedzīvoja mājinieki - "Blues" ar 2:3 piekāpās "Oilers", tiesa, šeit bija nepieciešams pagarinājums. "Blues" divas reizes bija vadībā (1:0, 2:1), bet pēdējās trešdaļas sestajā minūtē Patriks Marūns panāca 2:2. Pagarinājumā jau trešajā minūtē Raiens Nūdžents-Hopkinss ar saviem sestajiem vārtiem sezonā atnesa uzvaru "Oilers",

Edmontona izcīnīja trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs un interesanti, ka visās trijās rezultāts bijis 3:2, taču katra no tām noslēgusies citādāk - pamatlaikā, pagarinājumā un pēcspēles metienos. "Blues" savukārt piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas un ceturto pēdējos piecos aizvadītajos mačos.

Vēl vienā spēlē Kalgari "Flames" izbraukumā ar 4:2 apspēlēja vienu no līgas pastarītēm Arizonas "Coyotes". Trīs no četriem gūtajiem vārtiem "Flames" iemeta, spēlējot skaitliskajos vairākumos. Šis bija pirmais "Flames" panākums pēc divām neveiksmēm iepriekšējās spēlēs.

"Hurricanes" nun "Red Wings" cīņa Karolīnā nenotika, jo mājinieku arēnā tika fiksēta problēma ar spēles ledu. Tuvāko pāris dienu laikā tiks nolemts, uz kuru datumu tiks pārcelta šī spēle.

NHL regulārā sezona, 20. decembris

SpēleRezultāts
Hurricanes - Red WingsPārcelta
Flyers - Predators1:2 PM
Maple Leafs - Ducks2:3
Blues - Oilers2:3 P
Coyotes - Flames2:4