Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Betmens uzrunās spēlētāju arodbiedrību

Juris Miņins
Juris Miņins

Betmens uzrunās spēlētāju arodbiedrību
Garijs Betmens
Foto: AP

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komisārs Garijs Betmens šodien paredzētajā līgas un spēlētāju arodbiedrības (NHLPA) sanāksmē uzstāsies ar uzrunu spēlētājiem un mēģinās sniegt ieskatu organizācijas turpmākajā darbībā.

Paredzētajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) un Nacionālās hokeja līgas spēlētāju arodbiedrības (NHLPA) sanāksmē tiks runāts par līgas pašreizējo situāciju, dažādiem ar spēlētāju drošību saistītiem jautājumiem, kā arī globālās ekonomiskās krīzes ietekmi uz turnīra turpmāko attīstību, taču galvenais uzsvars šajā sanāksmē tiks likts uz NHL komisāra Garija Betmena uzrunu, kurā viņš sniegs ieskatu tajā, ko viņš, kā līgas vadītājs, savos 16 darbības gados ir veicis. Jāpiebilst, ka šī būs viņa pirmā šāda veida runa.

Par sanāksmes iespējamo norisi jau ir izteikušies arī daži spēlētāji. "Es domāju, ka viņš Garijs Betmens - aut. iznāks, kādas desmit minūtes parunās un tad ļaus mums uzdod viņam jautājumus", sacīja Kalgarī "Flames" aizsargs Robins Regērs, "tāpēc ceru, ka šoreiz viņš būs godīgs un atklāts, jo būs mācījies no gada sākumā pieļautajām kļūdām, runājot "Coyotes" sakarā."

Kā vēl viens sasāpējies jautājums, kuru ir jāizrunā, apspriedē tiks izskatīts jautājums par apzinātiem sitieniem pa spēlētāju galvu, kas, pēc vairākiem traģiskiem atgadījumiem zemākajās līgās, ir kļuvis aktuāls arī NHL. "Šādi gājieni ir jāsoda," sacīja NHLPA pārstāvis Glens Hīlijs, "taču tāpēc no spēles nevajag izslēgt kautiņus. Kautiņi ir tādi kā iekšējās kārtības uzturētāji. Un arī šova elements."

Un visbeidzot, spēlētājiem būs jābalso par vairākiem ar finansēm saistītiem jautājumiem, kas galarezultātā varētu ietekmēt nākamās sezoans "algu griestu" apmēru.

Izmantotie resursi:
thehockeynews.com

Slēpts komentārs: Hitmans

  +9 [+] [-]

, 2009-06-20 22:47, pirms 15 gadiem
Hitmans rakstīja: Kam tas interse.....psc
Basketbolistus jau nu toč nē.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-20 22:52, pirms 15 gadiem
Karoče droši vien lems par algu griestu laišanu uz leju!

KHL būs daudz zvaigžņu!

     [+] [-]

, 2009-06-20 22:52, pirms 15 gadiem
Irbe vēl ir NHLPA vice-prezidents?

  -1 [+] [-]

, 2009-06-20 22:55, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Karoče droši vien lems par algu griestu laišanu uz leju!
Manuprāt, ja runa būs par algām, tad tieši pretēji, tiks celtas uz augšu, jo pēdējo gadu laikā NHL popularitāte pēdējo 4-5 gadu laikā strauji pacēlās, līdz ar to arī peļņa.

Sorry par dubult-postu.

     [+] [-]

, 2009-06-20 23:07, pirms 15 gadiem
violator rakstīja: Manuprāt, ja runa būs par algām, tad tieši pretēji, tiks celtas uz augšu, jo pēdējo gadu laikā NHL popularitāte pēdējo 4-5 gadu laikā strauji pacēlās, līdz ar to arī peļņa.

Sorry par dubult-postu.
Tikai NHL komandas viena pēc otras paziņo par finansiālām grūtībām un meklē pircējus...

     [+] [-]

, 2009-06-20 23:10, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tikai NHL komandas viena pēc otras paziņo par finansiālām grūtībām un meklē pircējus...
Ai, tās ir muļķības!
Vnk grib pareklamēties, kā saka - jebkura reklāma, arī slikta, ir laba reklmāma. Lai būtu vēl lielāka peļņa!

     [+] [-]

, 2009-06-20 23:13, pirms 15 gadiem
violator rakstīja: Ai, tās ir muļķības!
Vnk grib pareklamēties, kā saka - jebkura reklāma, arī slikta, ir laba reklmāma. Lai būtu vēl lielāka peļņa!
Tad jau Fīniksai tāds pīārs sanācis!

     [+] [-]

, 2009-06-20 23:22, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tad jau Fīniksai tāds pīārs sanācis!
Katrā ziņā domāju, ka gribētāju netrūkst....tikai nogaida....lai var vienoties par zemāku cenu....Fīniksa nav īsti piemērota pilsēta hokejam....

     [+] [-]

, 2009-06-20 23:25, pirms 15 gadiem
kemrausis rakstīja: Katrā ziņā domāju, ka gribētāju netrūkst....tikai nogaida....lai var vienoties par zemāku cenu....Fīniksa nav īsti piemērota pilsēta hokejam....
Gribētājs ir viens (no zināmajiem), pie tam ļoti reāls, tikai viņš grib uz Vinepegu pārcelt komandu, ko neviens šamam neļauj... Fīniksā, jesen perec, ka nekāds baigais hokejs būt nevar.

  -1 [+] [-]

, 2009-06-20 23:26, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tad jau Fīniksai tāds pīārs sanācis!
Nē nu Fīniksai ir gādījums, ka ir jāsamazina algas pārējiem spēlētājiem, jo Gretckis domā atkal spēlēt, tādēļ arī domā pamest patreizējo amatu. Kā nekā NHL tagad trūkst spēlētāji, jo daļa dodas uz KHL, jāsauc Gretckis atpakaļ, bet Betmens tagad paaugstinās algu griestus par 100%, lai varētu Fīniksa Gretcki nolīgt par 15milj$ + bonusi. To visu es šodien tramvajā dzirdēju.

     [+] [-]

, 2009-06-20 23:29, pirms 15 gadiem
violator rakstīja: Nē nu Fīniksai ir gādījums, ka ir jāsamazina algas pārējiem spēlētājiem, jo Gretckis domā atkal spēlēt, tādēļ arī domā pamest patreizējo amatu. Kā nekā NHL tagad trūkst spēlētāji, jo daļa dodas uz KHL, jāsauc Gretckis atpakaļ, bet Betmens tagad paaugstinās algu griestus par 100%, lai varētu Fīniksa Gretcki nolīgt par 15milj$ + bonusi. To visu es šodien tramvajā dzirdēju.
Zini, labāk turpmāk brauc ar taksi...

     [+] [-]

, 2009-06-20 23:34, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Gribētājs ir viens (no zināmajiem), pie tam ļoti reāls, tikai viņš grib uz Vinepegu pārcelt komandu, ko neviens šamam neļauj... Fīniksā, jesen perec, ka nekāds baigais hokejs būt nevar.
Kāpēc uz Vinipegu neļauj??...Kvebeka ...runa ir par to, ka uz Kanādu neļauj?

     [+] [-]

, 2009-06-20 23:36, pirms 15 gadiem
kemrausis rakstīja: Kāpēc uz Vinipegu neļauj??...Kvebeka ...runa ir par to, ka uz Kanādu neļauj?
Vispār ne uz kurieni neļauj. Pat uz Kanzassitiju. Kāpēc? A mārrutks viņu zina... visas tiesas, kurās ir iesniegta prasība atļaut, tā ir noraidīta.

     [+] [-]

, 2009-06-20 23:38, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Vispār ne uz kurieni neļauj. Pat uz Kanzassitiju. Kāpēc? A mārrutks viņu zina...
Bet Arizonā, kur spēcīgas basketbola tradīcijas...nu ja nemaldos, tad kojotiem sen ir problēmas ar zāles piepildīšanu....turklāt komandai arī neiet....Un kā ir ar panteru pārdošanu...nav jaunumu?

     [+] [-]

, 2009-06-20 23:42, pirms 15 gadiem
kemrausis rakstīja: Bet Arizonā, kur spēcīgas basketbola tradīcijas...nu ja nemaldos, tad kojotiem sen ir problēmas ar zāles piepildīšanu....turklāt komandai arī neiet....Un kā ir ar panteru pārdošanu...nav jaunumu?
Arizonā ir labas basketbola, beisbola un am. futbola komandas + neslikti panākumi koledžu sportā, tāpēc hokejs tur nevar iedživoties pat ja "atmet" to, ka tā ir galīgi nehokejiska vieta.

"Panthers" sakarā gan nav nekādu jaunumu (ja būtu, būtu uzrakstīts ).

     [+] [-]

, 2009-06-20 23:58, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Arizonā ir labas basketbola, beisbola un am. futbola komandas + neslikti panākumi koledžu sportā, tāpēc hokejs tur nevar iedživoties pat ja "atmet" to, ka tā ir galīgi nehokejiska vieta.

"Panthers" sakarā gan nav nekādu jaunumu (ja būtu, būtu uzrakstīts ).
Nu nezinu, man jau šķiet, ka NHL šo pilsētu maiņa nāk par labu...vēl jo vairāk prom no Arizonas...iedomājies kā tai pašā Vinipegā vai Kvebekā būtu apmekletība...

  -3 [+] [-]

, 2009-06-20 23:59, pirms 15 gadiem
Man agrāk šķita, ka Double Faced Eels ir tādi paši pozeri kā The Killers savā jaunākajā albumā un izliekas par indīroka gigantiem, lai gan nu jau nav nekas vairāk par popsūdiem ar ģitārām. Esmu kļūdījies – tā ir ļoti laba grupa un gaidīšu, ko jaunu tā laidīs klajā

NELASI ŠO ZIŅU! Ja tu neiepostosi šo tekstu 5 topikos, tad atnāks tā autors SpeedKing un liks tev klausītes Double Faced Eels dziesmas!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja