Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Neuzvarētā Vinipega iemet astoņus, Makinons kļūst par "Avalanche" varoni

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Neuzvarētā Vinipega iemet astoņus, Makinons kļūst par "Avalanche" varoni
Neitans Makinons. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Connect/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) bez zaudējumiem turpina Vinipegas "Jets", kas savā laukumā ar 8:3 pieveica Sanhosē "Sharks" – komandu, kas vēl nav uzvarējusi.

• Vinipega sezonu sākusi ar četrām uzvarām pēc kārtas un ir viena no tikai trīs komandām, kas vēl nav piedzīvojusi zaudējumu. 4-0 bilance ir arī Kalgari "Flames", kamēr Tampabejas "Lightning" uzvarējusi trīs spēlēs no trim.

• "Jets" panākumā ar četriem punktiem piedalījās aizsargs Nīls Pionks (1+3) un uzbrucēji Kols Perfeti (2+2) un Vladislavs Namestņikovs (1+3). Viņiem tā bija pirmā četru punktu spēle NHL karjerā.

• Pie trīs punktiem tika dānis Nikolajs Īlerss (2+1), kamēr Konors Helebaks savu 500. sākto spēli NHL atzīmēja ar 19 atvairītiem metieniem.

• Kolorādo "Avalanche" savā laukumā ar 4:3 pagarinājumā pārspēja Anaheimas "Ducks". Par uzvaras galveno varoni kļuva uzbrukuma līderis Neitans Makinons, kurš vārtus guva 41 sekundi līdz pagarinājuma beigām.

• Anaheimai punktu atnesa Troja Terija precīzais metiens 13 sekundes līdz pamatlaika beigām.

• Karolīnas "Hurricanes" guva četrus vārtus pēc kārtas un divas reizes realizēja vairākumu, izbraukumā ar 4:1 pārspējot Pitsburgas "Penguins". Čehs Martins Nečašs atzīmējās ar vārtiem un piespēli.

NHL regulārā sezona, 19. oktobris

SpēleRez.Trīs zvaigznes
Penguins – Hurricanes1:4Nečašs 1+1 Bleiks 1+0 O'Konors 1+0
Jets – Sharks8:3Īlerss 2+1 Namestņikovs 1+3 Perfeti 2+2
Avalanche – Ducks4:3 PMakinons 1+1 Koltons 2+0 Dostāls 45/49