Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Zviedrijā spēlējošais Vilmanis iekļauts NHL drafta kandidātu sarakstā

Rolands Eliņš

Zviedrijā spēlējošais Vilmanis iekļauts NHL drafta kandidātu sarakstā
Sandis Vilmanis. Foto: IIHF

Nacionālā hokeja līga publicējusi sarakstu ar 400 spēlētājiem, kuriem NHL Centralizētā skautinga nodaļa šosezon sekos pastiprināti 2022. gada drafta sakarā, un tajā ir arī Latvijas jaunais hokejists Sandis Vilmanis.

17 gadus vecais uzbrucējs Sandis Vilmanis aizvada savu trešo sezonu Zviedrijas jaunatnes līgās. Šosezon viņš pārstāv "Lulea" U20 komandu, kuras rindās 11 spēlēs paspējis gūt astoņus punktus (5+3). "Lulea" sistēmā viņš spēlēja arī iepriekšējās sezonās, taču pandēmijas laikā aizvadīja ilgāku laiku arī HK "Rīga" rindās, kur 22 MHL spēlēs guva četrus punktus.

Vilmanis pagājušajā gadā spēlēja Latvijas U18 izlases sastāvā, pasaules čempionātā trīs spēlēs gūstot divus punktus (1+1). Viņš šajā sastāvā bija viens no tikai trim spēlētājiem, kas dzimuši 2004. gadā.

Vilmanis iekļauts NHL Centralizētās skautinga nodaļas agrīnajā 2022. gada drafta kandidātu sarakstā, kuriem tiks sekots līdzi arī sezonas turpinājumā. Šajā sarakstā ir ir 400 hokejisti, kuri iedalīti trīs kategorijās. Vilmanis ir C kategorijā, kas nozīmē, ka viņš varētu kandidēt uz vietu NHL drafta 4.-6. kārtā.

Vilmanis ir viens no 36 Zviedrijas junioru līgā spēlējošajiem hokejistiem, kuri iekļauti šajā sarakstā.

Izmantotie resursi:
https://cms.nhl.bamgrid.com/images/...

     [+] [-]

, 2021-10-19 21:30, pirms 2 gadiem
Jau kurais raksts, kad lasi cik reizes gribi, bet tā pat vari pats minēt kuras pozīcijas spēlētājs viņš ir. 😡