Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kesels pievienojas ''Maple Leafs''

Kesels pievienojas ''Maple Leafs''
Fils Kesels
Foto: SCANPIX SWEDEN

Darījumu veikušas divas Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas - Bostonas ''Bruins'' un Toronto ''Maple Leafs'', kā rezultātā uz Toronto pārcēlies Fils Kesels, bet Bostonai tika atdotas 2010.gada drafta pirmās un otrās kārtas izvēles un 2011.gada drafta pirmās kārtas izvēles tiesības.

Jau iepriekš bija zināms, ka, visticamāk, Fils Kesels nepaliks Bostonas ''Bruins'', jo abas puses nespēja vienoties par jauna līguma nosacījumiem. Par Keselu interesējās arī tādas komandas kā Ņujorkas ''Rangers'' un Nešvilas ''Predators'', taču ''Bruins'' veica darījumu ar Toronto ''Maple Leafs'', kā rezultātā no Toronto tā ieguva 2010.gada pirmās un otrās kārtas un 2011.gada pirmās kārtas drafta izvēles.

Pats Kesels ļoti ātri ar ''Maple Leafs'' noslēdza piecu gadu līgumu par kopējo summu 27 miljoniem dolāru. Komandas ģenerālmenedžeris Braiens Burks apgalvoja, ka komandai tieši bija nepieciešams tāda tipa hokejists, kāds ir Kesels: ''Tas, ka Fils Kesels ir pievienojies mums, pierāda to, ka vēlamies būt konkurētspējīga komanda šajā sezonā un tāda varam arī būt. Domāju, ka viņš ir tieši tāds hokejists, kāds mums pietrūka līdz šim. Fils varēja pievienoties arī kādai citai vienībai, taču viņš vēlējās pievienoties tieši pie mums un mēs esam par to gandarīti. Uzskatu, ka šis ir ļoti nozīmīgs solis komandas turpmākai attīstībai. Protams, noslēgtā līguma summa ir liela, bet viņš ir jauns, jo Keselam vēl pat 22 gadu nav, tā kā domāju, ka tas mums atmaksāsies.''

Bostonas ''Bruins'' Filu Keselu izvēlējās 2006.gada drafta pirmajā kārtā ar kopējo piekto numuru. Pagājušajā sezonā Kesels kopumā izcīnīja 60 rezultativitātes punktus (36 vārti, 24 piespēles), kas pagaidām ir viņa labākais rādītājs NHL karjerā.

Izmantotie resursi:
tsn.ca

     [+] [-]

, 2009-09-19 12:27, pirms 15 gadiem
Protams labs papildinājums.Un protams viens no spēlētājiem kas pēc vēža diagnosticēšanas spēlē un spēlē ļoti labi.Lemjē,Koivu,Kesels un ja nemaldos Bleikam arī kaut ko atklāja.

  +2 [+] [-]

, 2009-09-19 12:32, pirms 15 gadiem
Toronto diezgan spēcīga komanda būs.

  +1 [+] [-]

, 2009-09-19 12:39, pirms 15 gadiem
Nu papildinājums labs, taču jopropjām Toronto vajag vēl TOP 6 forvardu. Aizsargu pārāk daudz, vajadzētu veikt vēl maiņu. Bet nu runājot par Kesela darījumu. Cena parāk liela tika samaksāta. Tomēr tās ir 2 pirmās kārtas izvēles, ja skatāmies ka tā pati Toronto pēdējos gados pirmajās kārtas paņēma Šenu un Kadri...Šens jau ir labs spēlētajs, bet Kadri tāds būs....tas liek domāt, ka arī nākamos gados Toronto būtu iespejas paņemt labus spēlētajus....ja atceramies tad Kesels pats tika draftets ja nemaldos ar 5. numuru....nu nezinu, pārak dārgi Toronto samaksāja.

  -2 [+] [-]

, 2009-09-19 13:38, pirms 15 gadiem
Es nekā nevaru saprast, kāda interese kanādiešu klubiem ir masveidā iegādāties ASV labākos spēlētājus?

     [+] [-]

, 2009-09-19 13:41, pirms 15 gadiem
LitteL rakstīja: Es nekā nevaru saprast, kāda interese kanādiešu klubiem ir masveidā iegādāties ASV labākos spēlētājus?
NHL ir bizness, viņiem vajag LABUS spēlētājus, tautība (amerikāņu/kanādiešu gadījumā) nenozīmē neko!

  -2 [+] [-]

, 2009-09-19 13:53, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: NHL ir bizness, viņiem vajag LABUS spēlētājus, tautība (amerikāņu/kanādiešu gadījumā) nenozīmē neko!
ASV jā (jo pašmāju augstas klases spēlētāju labi ja pietiktu 2 komandām), bet Kanādā (it īpaši Monreālā) tradicionāli ir populāri pašmāju spēlētāji, tāpēc šīs pēdējo laiku tendences man liekas diezgan dīvainas.

     [+] [-]

, 2009-09-19 14:26, pirms 15 gadiem
LitteL rakstīja: ASV jā (jo pašmāju augstas klases spēlētāju labi ja pietiktu 2 komandām), bet Kanādā (it īpaši Monreālā) tradicionāli ir populāri pašmāju spēlētāji, tāpēc šīs pēdējo laiku tendences man liekas diezgan dīvainas.
Monreālā? Nesen kā bija runa pa šo tēmu - "Habs" sastāvā pašlaik ir tikai 3 Kvebekā dzimušie hokejisti.

Pie tam nevar jau visu komandu novākt TIKAI no vietējiem.

  -1 [+] [-]

, 2009-09-20 13:09, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Monreālā? Nesen kā bija runa pa šo tēmu - "Habs" sastāvā pašlaik ir tikai 3 Kvebekā dzimušie hokejisti.

Pie tam nevar jau visu komandu novākt TIKAI no vietējiem.
Acīmredzot LitteL tikai nesen sācis interesēties par NHL hokeju.

     [+] [-]

, 2009-09-20 14:47, pirms 15 gadiem
Leflērs rakstīja: Acīmredzot LitteL tikai nesen sācis interesēties par NHL hokeju.
NHL sekoju līdzi no 90-tajiem gadiem, bet līdz šim nebiju redzējis tādu tendenci, ka Kanādas klubos vadošās (!) lomas sāk ieņemt ASV spēlētāji.

     [+] [-]

, 2009-09-20 15:12, pirms 15 gadiem
Bet runājot par maiņu pāragri runāt, kurš būs ieguvējs. Kessels ļoti labi iederējās Bostonā un tāpat vien Bostona viņu nemainītu - drošvien cer, ka Toronto nedienas nākamajās 2 sezonās turpināsies.