Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Barkovs pirmo reizi karjerā saņem Selkes trofeju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Barkovs pirmo reizi karjerā saņem Selkes trofeju
Aleksandrs Barkovs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Floridas "Panthers" centra uzbrucējs Aleksandrs Barkovs saņēmis Selkes trofeju, kas tiek pasniegta regulārās sezonas labākajam uzbrucējam aizsardzībā.

25 gadus vecais Aleksandrs Barkovs kļuvis par pirmo Floridas "Panthers" hokejistu, kurš ieguvis Selkes balvu. Lai gan viņš regulāri ticis pieskaitīts aizsardzības speciālistiem, soms par finālistu kļuva pirmo reizi. Par trofeju viņš cīkstējās ar iepriekš četras reizes uzvarējušo Patrīsu Beržeronu (Bostonas "Bruins") un Marku Stounu (Lasvegasas "Golden Knights").

Barkovs 50 mačos tika pie 58 punktiem (26+32), palīdzot "Panthers" kļūt par Centrālās divīzijas uzvarētāju. Centra uzbrucējs bija komandas līderis vairākos statistikas rādītājos, ieskaitot vidēji uz ledus pavadīto laiku – 20:56 minūtes mačā. Mazākumā viņš vidēji spēlēja pusotru minūti. Visas līgas griezumā Barkovs bija 15. labākais iemetienos – 54,9%.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/florida-pa...