Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Senators'' uzbrucējam Alfredsonam lauzts žoklis

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Senators'' uzbrucējam Alfredsonam lauzts žoklis
Daniels Alfredsons
Foto: AFP

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Otavas ''Senators'' zviedru uzbrucējām Danielam Alfredsonam lauzta žokļa dēļ par hokeja spēlēšanu nāksies aizmirst vismaz nedēļu.

36 gadus vecais uzbrucējs savainojumā iedzīvojās otrdienas ar 2:3 zaudētās spēles pret Kolorado ''Avalanche'' laikā, kad kādā no spēles epizodēm viņam pa seju trāpīja ripa. Zviedrs bija spējīgs nospēlēt maču līdz galam, taču tagad kļuvis zināms, ka savainojuma izdziedēšanas nolūkos uzbrucējam nāksies izlaist vismaz nedēļu.

Paredzams, ka tad, kad Alfredsons atgriezīsies laukumā, viņš valkās speciālu sejas aizsargmasku. Domājams, ka Alfredsona vietu pirmajā maiņā kopā ar Džeisonu Specu un Deniju Hītliju ieņems Kriss Kellijs. Otavas komanda pašreiz NHL austrumu konferences turnīra tabulā ieņem desmito vietu, par 13 punktiem atpaliekot no astotās vietas īpašnieces Bufalo ''Sabres'' un teorētiski vēl var pacīnīties par iekļūšanu Stenlija kausa izcīņā. Alfredsons NHL karjeras laikā regulārajā sezonā 908 spēlēs guvis 899 punktus (348+551).

Izmantotie resursi:
nhl.com

 +15 [+] [-]

, 2009-02-19 23:43, pirms 15 gadiem
vot dzelzs cilvēki, salauž žokli, nospēlē līdz galam un izlaiž TIKAI nedēļu.
Uzlieku cepuri, un uzreiz noņemu to viņa priekšā.

  +8 [+] [-]

, 2009-02-19 23:43, pirms 15 gadiem
Nu ko darīt,jāiziet nedēļu uz putriņām.Jā hokeju nespēlē truši!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: baigaispelmenis
Slēpts komentārs: baigaispelmenis

     [+] [-]

, 2009-02-20 01:11, pirms 15 gadiem
visu cieņu.

un, vai gadījumā kādam nav zināms, kas tieši un cik nopietni ir atgadījies ar Robertu Langi- kaut kad janvārī viņš spēles laikā pēc nevisai veiksmīga spēka paņēmiena savainoja kāju un tā arī vairs nav manīts Monreālas sastāvā?