Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL karjeru noslēgušais Krejčī neizslēdz iespēju spēlēt nākamā gada pasaules čempionātā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL karjeru noslēgušais Krejčī neizslēdz iespēju spēlēt nākamā gada pasaules čempionātā
Davids Krejčī. Foto: AP/Scanpix

Čehu uzbrucējs Davids Krejčī pirmdien paziņoja par Nacionālās hokeja līgas (NHL) karjeras noslēgšanu, taču slidas vadzī vēl nav kāris. Centrs apsver iespēju piedalīties 2024. gada pasaules čempionātā, kas notiks viņa dzimtenē.

37 gadus vecais Davids Krejčī NHL karjerā aizvadīja 16 sezonas, visās pārstāvot Bostonas "Bruins". 1032 spēlēs viņš izcēlās ar 786 punktiem un palīdzēja komandai 2011. gadā izcīnīt Stenlija kausu.

2021. gadā Krejčī pieņēma lēmumu pamest Bostonu un atgriezās mājās, sezonu aizvadot Čehijas Ekstralīgas klubā "Olomouc". Tomēr jau pēc vienas sezonas viņš atgriezās "Bruins" rindās un regulārās sezonas 70 spēlēs iekrāja 56 punktus.

"Šajā sezonā pasaules čempionāts notiks Prāgā, manā dzimtajā pilsētā, un man nekad nav bijusi iespēja tur spēlēt. Tā ir doma, kas man sēž prātā. Ja ap Ziemassvētku laiku man joprojām to gribēsies, pāris mēnešus uzspēlēšu Eiropā, lai būtu gatavs pasaules čempionātam. Pavisam noteikti nespēlēšu visu sezonu. Ja turpināšu karjeru, tad tas būs pēc Jaunā gada," sacīja Krejčī.

"NHL pametu, jo mans ķermenis vairs nav gatavs pilnai sezonai. Lai to spētu, man būtu nepieciešamas vairākas operācijas. Savā vecumā vairs to nevēlos," skaidroja centra uzbrucējs, kurš 2012. un 2022. gadā izcīnījis pasaules čempionāta bronzas godalgu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/david-krejci...

     [+] [-]

, 2023-08-18 21:55, pirms gada
Es tak prognozēju,ka viņš gribēs noslēgt karjeru mājas PČ.

     [+] [-]

, 2023-08-21 14:26, pirms gada
baigās prognozes xd