Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Marlo neapmierināts, Hītlijs gatavo ceļasomas?

Juris Miņins
Juris Miņins

Marlo neapmierināts, Hītlijs gatavo ceļasomas?
Patriks Marlo
Foto: Getty Images

Viens no Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Sanhosē "Sharks" līderiem Patriks Marlo ir nolicis savas kapteiņa pilnvaras un, iespējams, pieprasīs maiņu, kas savukārt nozīmē, ka varētu atjaunoties sarunas par Otavas "Senators" uzbrucēja Denija Hītlija maiņu.

Patriks Marlo, kurš ilgus gadus ir bijis gan viens no komandas, gan uzbrukuma līderiem ir nolicis savas kapteiņa pilnvaras uzverot, ka ir pienācis laiks par kapteini kļūt kādam jaunākam komandas hokejistam. Kā stāsta hokejistam tuvu esoši cilvēki, tad šādu lēmumu Marlo pieņēma tāpēc, ka šī gada izslēgšanas spēlēs viņa Sanhosē "Sharks" komanda piekāpās Anaheimas "Ducks" vienībai, kuri "play-off" iekļuva kā pēdējie, astotie.

Tāpat tiek uzsvērts, ka Marlo, iespējams, vairs nevēlas spēlēt Sanhosē, bet vēlas cīnīties par Stenlija kausu, jo pēdējos gados "Sharks" vienmēr ir bijuši starp galvenajiem pretendentiem uz kausu, taču nekad to nav varējuši izcīnīt. Un ja šī baumas ir patiesas, tad drīz varētu sekot maiņa.

Kā galvenie maiņas partneri tiek minēti Otavas "Senators", kuri jau visas vasaras garumā mēģina uz kādu citu komandu aizmainīt Deniju Hītliju, kurš savukārt nav apmierināts ar savu lomu "Senators" rindās. Jau iepriekš "Sharks"-"Senators" maiņa tika atzīmēta kā viena no tā, kas varētu atrisināt Hītlija situāciju, bet tad galvenā problēma bija Marlo līguma punkts, kas viņu liedz aizmainīt uz citu vienību bez viņa paša piekrišanas, taču tagad, iespējams, tā vairs nav problēma.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

Slēpts komentārs: burbulīte

     [+] [-]

, 2009-08-18 18:42, pirms 15 gadiem
burbulīte rakstīja: Es teicu!
es arii teicu mammai ka gribu eest ..
Slēpts komentārs: Marquis

  -1 [+] [-]

, 2009-08-18 18:54, pirms 15 gadiem
burbulīte rakstīja: Es teicu!
šala.. neko tu neteici

  +6 [+] [-]

, 2009-08-18 18:58, pirms 15 gadiem
Marquis rakstīja: NHL komandām galvenais mērķis šogad ir iegūt Hītliju.
Stanlija kauss tak pof, galvenais Hītlijs

     [+] [-]

, 2009-08-18 19:02, pirms 15 gadiem
vendetta rakstīja: Stanlija kauss tak pof, galvenais Hītlijs
Galvenais, lai Hītlija ieguvēji nesāk savus vārdus un uzvārdus viņam viuersū gravēt (tetovēt)...
Slēpts komentārs: Marquis

     [+] [-]

, 2009-08-18 19:25, pirms 15 gadiem
kaut kā neatceros citus gadus kad spēlētāji būtu tā čīkstējuši, pie kam tādi spēlētāji...

  +4 [+] [-]

, 2009-08-18 19:33, pirms 15 gadiem
Un Senators būtu tā Stenlija komanda? Pat savos labākajos gados tā vienmēr kkur neveiksmīgi paklupa.

     [+] [-]

, 2009-08-18 19:43, pirms 15 gadiem
Hmm, kā jau Yuka teica, ka Sens ir vājāka komanda kā Sharks, vismaz tuvākajās sezonās, pie tam Sharks ir līgumi tikai ar 8 uzbrucējiem, un 1,5 M ''Cap Space'' Drīzāk viņi centīsies iegūt vairākus vidēja līmeņa uzbrucējus, nevis vienu Hītliju!

  +2 [+] [-]

, 2009-08-18 20:04, pirms 15 gadiem
yuka rakstīja: Un Senators būtu tā Stenlija komanda? Pat savos labākajos gados tā vienmēr kkur neveiksmīgi paklupa.
Vienkārši Sens tāpat kā Sharks tagadejos savos "veidolos" (pec sastāviem) nav PO komandas.... ok, PO viņi varbūt arī var diezgan bieži tikt iekšā, bet viņiem nav tādās komandas ķīmijas un komandas gara kādu vajag, lai izcīnītu SC... Viņiem (šim abam komandam ), manuprāt, ir nevis "hitliji" vai "marlo" jameklē, bet ir jāmeklē tādi veči, kas jau reiz ir ieguvuši SC un zina "asins garšu" - "SC iegūšanas garšu" un ir jau dzēruši šampi no ta kausa!!! U jo vairāk tu tādus večus salasi, jo labāk! Tad varbūt tās abas komandas arī kaut, kad varbūt iegus SC... a tagad viņi var tur mainīt "marlo", "šmarlo" un citus zvērus kā kaut kādus saskaitamos bet "summa" un kvalitate nemainās, jo šiem vešiem nav SC izcīnišanas pieerdzes un pie viņiem arī blakus nav neviena tāda, kam tāda pieredze būtu! Cik daudzi spēlētaji, kas tagad ir gan SJ, gan Sens sastāvā ir izcīnijusi SC (no uzbrucejiem)??? Sharks liekas tādi ir tikai aizargi Boyle (liekas ar TB) un Blake (ja nemaldos ar AVS).... un Sens..??? Tikai šīs sezonas jaunatnācejs Kovaļovs ļoti pasen ar NYR.... SC izcīna "veči ar bardām" (pieredzi SC) gan tiešā, gan pārnestā nozīmē! Un tādus večus šajās komandās var saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-18 20:12, pirms 15 gadiem
aizies uz citu komandu un haizivis panems kausu,ka gadijuma ar hosu un pingviniem

  +1 [+] [-]

, 2009-08-18 21:08, pirms 15 gadiem
als rakstīja: Vienkārši Sens tāpat kā Sharks tagadejos savos "veidolos" (pec sastāviem) nav PO komandas.... ok, PO viņi varbūt arī var diezgan bieži tikt iekšā, bet viņiem nav tādās komandas ķīmijas un komandas gara kādu vajag, lai izcīnītu SC... Viņiem (šim abam komandam ), manuprāt, ir nevis "hitliji" vai "marlo" jameklē, bet ir jāmeklē tādi veči, kas jau reiz ir ieguvuši SC un zina "asins garšu" - "SC iegūšanas garšu" un ir jau dzēruši šampi no ta kausa!!! U jo vairāk tu tādus večus salasi, jo labāk! Tad varbūt tās abas komandas arī kaut, kad varbūt iegus SC... a tagad viņi var tur mainīt "marlo", "šmarlo" un citus zvērus kā kaut kādus saskaitamos bet "summa" un kvalitate nemainās, jo šiem vešiem nav SC izcīnišanas pieerdzes un pie viņiem arī blakus nav neviena tāda, kam tāda pieredze būtu! Cik daudzi spēlētaji, kas tagad ir gan SJ, gan Sens sastāvā ir izcīnijusi SC (no uzbrucejiem)??? Sharks liekas tādi ir tikai aizargi Boyle (liekas ar TB) un Blake (ja nemaldos ar AVS).... un Sens..??? Tikai šīs sezonas jaunatnācejs Kovaļovs ļoti pasen ar NYR.... SC izcīna "veči ar bardām" (pieredzi SC) gan tiešā, gan pārnestā nozīmē! Un tādus večus šajās komandās var saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem....
Nedomaaju striideeties,bet man domaat,ka taa Kjiimija ir veicama tomeer drusku savaadaak.Kaa to paveica Pitburgaa - saakt visu buuveet daljeeji no jauna ar meerkji peec gadiem 2-3 izsciiniit to SC.Taapat kaa to dariija un dara Chikaaga...Ja runaa par Baardainajiem,vai pitsburgaa daudz bija taadi kam jau bija taa dzershanas no SC pieredze ?

     [+] [-]

, 2009-08-18 22:17, pirms 15 gadiem
JP rakstīja: Ja runaa par Baardainajiem,vai pitsburgaa daudz bija taadi kam jau bija taa dzershanas no SC pieredze ?
Laikam tikai Gerins un Sikora. Bet play off pieredzi arī jaunie iekrāja pagāšgad.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-18 23:11, pirms 15 gadiem
mbeka rakstīja: sanak,ka Hitlijs uz Kazanju nebrauc?!
Un tu cerēji, ka viņš vispār apsvēra tādu domu?
Visdrīzāk tā bija viņa aģenta "pīle", līdzīgi kā Biedriņa un "CSKA" gadījumā pagājušvasar.

     [+] [-]

, 2009-08-18 23:44, pirms 15 gadiem
JP rakstīja: Nedomaaju striideeties,bet man domaat,ka taa Kjiimija ir veicama tomeer drusku savaadaak.Kaa to paveica Pitburgaa - saakt visu buuveet daljeeji no jauna ar meerkji peec gadiem 2-3 izsciiniit to SC.Taapat kaa to dariija un dara Chikaaga...Ja runaa par Baardainajiem,vai pitsburgaa daudz bija taadi kam jau bija taa dzershanas no SC pieredze ?
Salīdzinot ar pagājušo gadu bija -Gerins, Fedotenko (bija SC ieguvēji jau pirms pievienojās Pens) kā arī, Kunics un Sikora un smejies vai ne, bet tika no Hossas "vaļā"! + kā jau quick teica jaunie supertalanti kaut kādu pieredzi bija jau ieguvuši! Tāpat 100 reizes jau esmu rakstijis, ka Hossa nav PO spēlētājs.... viņš ir varbut labs spēlētajs kā suga, bet uz PO vinu kaut kas nokliņī viņš var būt gana rezultatīvs, bet viņa KPD (koeficent poļeznoj gejaķeļnostķi) un komandai no tā ir gana maz labuma.... tā bija kad viņš spēlēja Sens un Atlantā tāpat bija arī šogad Detroitā un domāju būs arī Čikāgā.... un čikaga tur varēs kaut piecus "keinus" ar 'toewiem" sev savākt... domāju, Čikaga tāpat tad neko 10-12 gadus nevinnes, jo(ja) viņiem būs Hossa!!! Es pietiekoši ilgi jau vēroju SC un esmu pamanijis dažas likumsakarības... 1) SC uzvar ne vienmēr tas kas pa sezonu "noplosās", bet diezgan bieži tieši tie, kas savāc līdz trade deadline jau gana labus večus (4-7) ar nesliktu SC pieredzi vai jau tos, kas reizi vai vairākas jau ir ieguvuši to SC! 2) SC loti daudz kas ir atkarīgs no tiem SC ieguvušiem večiem, kuriem ir jābūt komandas "motoriem" un "kurbulētajiem".... tāds bija K. Lemjē, kas ieguva SC ar 3 dažadām komandām, kurš nebija "superstārs", bet bija tieši labs PO spēlētājs, kas vareja pa sezonu "gurķoties", bet kā jau īsts kanādietis uz PO sāka spēlēt tā it kā viņa dzīvība būtu no uzvaras atkarīga.... un tāda K.Lemje pretpols ir jau pieminetais Hossa, kas var būt ir "superstārs", bet nav PO spēlētajs...

     [+] [-]

, 2009-08-19 18:02, pirms 15 gadiem
Sharkiem toč nekad neveicas - taaadi monstri, bet vienmeer izgazhas kaa vecas seetas playoffos ;D

     [+] [-]

, 2009-08-19 18:03, pirms 15 gadiem
mbeka rakstīja: sanak,ka Hitlijs uz Kazanju nebrauc?!
Vinsh buutu totaals ideots ja to dariitu

     [+] [-]

, 2009-08-20 12:00, pirms 15 gadiem
njā... ceru ka Hossa būs izdarījis secinājumus... galu galā 2 gadus pēc kārtas spēlējis finālā... smejies vai raudi, bet Sharks un Blackhawks ir 2 no 3 manām nhl favorītkomandām... (vēl Flyers)... un jā - haizivīm ir jāveic kādas pārmaiņas jau kuro gadu lieliska regulārā sezona (pagājušogad pat bija 1 izcīnot prezidenta balvu!), bet izkrīt playoffu pirmajās kārtās... starp citu man liekas, ka arī Nabokovs nav playoff vārtsargs, ne jau velti arī par viņa aizmainīšanu baumoja, taču ko ņemt vietā? tautietis Habibuļins nebūtu bijs slikts variants (starp citu māc bažas par to kā Čikāgai veiksies ar Uē)