Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Lemērs - reālākais kandidāts uz "Devils" trenera amatu

Juris Miņins
Juris Miņins

Lemērs - reālākais kandidāts uz "Devils" trenera amatu
Žaks Lemērs
Foto: AP

Kā reālākais kandidāts uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Ņūdžerisjas "Devils" trenera amatu tiek minēts Žaks Lemērs un arī viņš pats nenoliedz šādu iespējamību.

Kā ziņo Ziemeļamerikas prese, tad Žaks Lemērs tiek izskatīts kā galvenais kandidāts uz vakanto Ņūdžersijas "Devils" galvenā trenera vietu. Un arī pats Lemērs, kurš jau bija "Devils" treneris 1995. gadā, kad "velni" izcīnījas Stenlija kausu, pirms kāda laika izteicās, ka atgriezīsies NHL tikai pie nosacījuma, ja viņam būs iespēja strādāt par galveno treneri.

Tāpat par Lemēra kandidatūru pozitīvi ir izteikušies arī hokejisti. "Man šāda ideja patīk", sacīja Braiens Rolstons, "man pret šo treneri ir liels respekts, viņš ir labākais treneris ar ko es esmu kopā strādājis. Mūsu jaunajiem spēlētājiem tā būtu neatsverama pieredze."

Atgādināsim, ka aprīlī, pēc deviņu gadu sadarbības, Minesotas "Wild" vienības vadība paziņoja, ka nevēlas pagarināt līgumattiecības ar Lemēru. Savas trenera karjeras laikā Lemērs, kurš pats arī bija profesionāls hokejists, pārstāvot Monreālas "Canadiens" vienību, aizvadīja 1131 spēli, kurās izcīnīja 540 uzvaras un cieta 467 zaudējumus (53 - pagarinājumā), bet 124 spēles viņa vadībā beidzās neizšķirti.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

     [+] [-]

, 2009-06-18 14:50, pirms 15 gadiem
Lai jau!