Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Stjuarts, Turiss un Bobrovskis nedēļas labākie NHL spēlētāji

Rolands Eliņš

Stjuarts, Turiss un Bobrovskis nedēļas labākie NHL spēlētāji
Kriss Stjuarts izdara metienu pa "Ducks" vārtiem
Foto:AP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga noteikusi aizvadītās nedēļas labākos hokejistus, par labāko atzīstot „Blues” uzbrucēju Krisu Stjuartu, kurš izcēlās ar veseliem diviem uzvaras vārtu guvumiem komandas trīs spēlēs. Par otro nedēļas zvaigzni nosaukts „Senators” centra uzbrucējs Kails Turiss, bet Kolumbusas „Blue Jackets” vārtsargs Sergejs Bobrovskis izpelnījies nedēļas trešā labākā spēlētāja titulu.

Kriss Stjuarts no Sentluisas „Blues” bija aizvadītās nedēļas rezultatīvākais spēlētājs (trijās spēlēs 5+2), kā arī komandas trijās spēlēs izcēlās ar diviem uzvaru nesošajiem vārtiem pār Fīniksas „Coyotes” un Anaheimas „Ducks”, kas viņam nodrošināja nedēļas labākā NHL hokejista titulu. Stjuarts arī ir savas komandas rezultatīvākais spēlētājs šajā sezonā un 28 spēlēs guvis 28 punktus (14+14).

Kaspara Daugaviņa komandas biedrs Otavas „Senators” vienībā, 23 gadus vecais centra uzbrucējs Kails Turiss, kurš atzīts par nedēļas otro spožāko NHL zvaigzni, ar rezultativitātes punktiem izcēlās visās četrās nedēļas spēlēs, kopā savācot četrus vārtus un divas piespēles. Turklāt „Senators” šajās četrās spēlēs ne reizi nepiedzīvoja zaudējumu pamatlaikā, divās spēlēs uzvarot un divās piekāpjoties pēcspēles metienos. Arī Turiss ir savas vienības rezultatīvākais spēlētājs šajā sezonā ar 19 gūtiem punktiem (8+11).

Savukārt Kolumbusas „Blue Jackets” vārtsargs Sergejs Bobrovskis palīdzējis savai komandai uzstādīt kluba rekordu spēlēs pēc kārtas ar gūtajiem punktiem – „Blue Jackets” pēdējās 10 spēlēs uzvarējusi sešas reizes, bet četrreiz atzinusi pretinieku pārākumu jau pēc pamatlaika beigām. Bobrovskis komandas vārtos pagājušonedēļ stājās trīs reizes, kopā ielaižot tikai divus vārtus un atvairot 98,3% pretinieku izdarīto metienu (113 no 115). 24 gadus vecais krievu vārtsargs savās pēdējās astoņās spēlēs atvairījis 97% pretinieku metienu.

Izmantotie resursi:
Chris Stewart, Kyle Turris, Sergei Bobrovsky...

     [+] [-]

, 2013-03-18 23:59, pirms 12 gadiem
Bob saņemies biedzot blue jackets jau turpina kāpt aukšā tabula, Turris sāk briest pa nhl veci, Daugavins varētu saņemties tad mierīgi varētu konkurēt Turris,Stuarts Biedzot sak ladet ieksa žel ka vairs nespele kopa ar Tarasenko bet kad Tarasenko lēnam atapsies pec traumas tad mošk apkal laidis viena maiņa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja