Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Devils" uzvar 70 tūkstošu klātbūtnē, Floridai un Toronto deviņi vārti, Metjūzam 3+2

Agris Suveizda

"Devils" uzvar 70 tūkstošu klātbūtnē, Floridai un Toronto deviņi vārti, Metjūzam 3+2
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvarām šonakt tika arī Losandželosas "Kings", Čikāgas "Blackhawks", Edmontonas "Oilers", Detroitas "Red Wings", Nešvilas "Predators", Floridas "Panthers", Ņūdžersijas "Devils" un Karolīnas "Hurricanes" komandas.

• Nedēļas nogalē gaidāmas divas spēles zem klajas debess. Šonakt Ņūdžersijas "Devils" aptuveni 70 tūkstošu skatītāju klātbūtnē pārspēja Filadelfijas "Flyers" (6:3), kas metienu ziņā bija pārāka ar 48:40, bet šovakar ārā gaidāms arī Ņujorkas derbijs.

• Ar trim punktiem "Devils" uzvaru kaldināja šveicietis Niko Hišīrs (2+1), 45 metienus atvairīja Vācijā dzimušais kanādietis Niko Dozs, bet sāncenšu labā divus vārtus guva Ouens Tipets.

• Aizvakar ar 9:2 Nešvilā uzvarēja Dalasas "Stars", šonakt ar 9:2 izbraukumā uzvarēja arī Floridas "Panthers", kas sasita Tampabejas "Lightning".

• Floridai tā bija piektā uzvara pēc kārtas, devītā uzvara desmit spēlēs un jau vienpadsmitā izbraukuma uzvara pēc kārtas.

• Rezultatīvs vakars Semam Benetam (2+2), Metjū Tkačakam (2+2), Kārteram Verheigī (2+1) un Brendonam Montūram (1+2). Tkačaks piecos mačos izcēlies ar 4+9.

• Ar 9:2 uzvarēja arī Toronto "Maple Leafs", kas mājās sakāva Anaheimas "Ducks". Pieci punkti Ostonam Metjūzam (3+2), pa trim punktiem Bobijam Makennam (2+1), Viljamam Nīlanderam (1+2) un Timotijam Liljegrēnam (0+3).

• Metjūzs nopelnīja otro hat-trick pēc kārtas un jau sesto sezonā – iepriekšējoreiz tik daudz bija Mario Lemjē 1995./96. g. Līgas labākais snaiperis Metjūzs (48+23) tuvāko sekotāju Semu Rainhārtu apsteidz par deviņiem metieniem un ir sestais rezultatīvākais NHL.

• Mets Dušeins piedalījās visos komandas vārtos un pamatlaika pēdējā minūtē vairākumā izrāva neizšķirtu (20 sekundes iepriekš pretinieki mazākumā izvirzījās vadībā), bet pagarinājumā ar 4:3 uzvarēja Edmontonas "Oilers". Dalasas līderim Dušeinam četrās spēlēs 4+5, Edmontonas līderim Konoram Makdeividam jau desmitā piespēle trijos mačos.

• Bijusī Atlantijas divīzijas līdere Bostonas "Bruins" nenoturēja 1:0, 3:1,4:3 un piedzīvoja jau ceturto zaudējumu pēc kārtas un sesto zaudējumu deviņos mačos – 4:5 pagarinājumā pret Losandželosas "Kings". Mājiniekus neglāba Džeimsa van Rīmsdaika 2+1.

• Pārliecinošu uzvaru izbraukumā svinēja Detroitas "Red Wings", kas ar 5:0 līksmoja Kalgari. Džeimss Raimers atvairīja visus 38 metienus.

• Pie 1+1 tika savainojumu sadziedējušais drafta pirmais numurs Konors Bedārds, kurš palīdzēja NHL pēdējās vietas īpašniecei Čikāgas "Blackhawks" pārtraukt astoņu zaudējumu sēriju – 3:2 pār Atlantijas divīzijas pastarīti Otavas "Senators", kuras rindās 1+1 sakrāja Tims Šticle.

NHL rezultāti

SpēleRez.SpēleRez.
Bruins – Kings4:5 PCanadiens – Capitals3:4
Blackhawks – Senators3:2Maple Leafs – Ducks9:2
Stars – Oilers3:4 PDevils – Flyers6:3
Flames – Red Wings0:5Canucks – Jets2:4
Wild – Sabres2:3 PSharks – Blue Jackets3:4
Blues – Predators2:5Golden Knights - Hurricanes1:3
Lightning – Panthers2:9

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2024-02-18 13:15, pirms 5 mēnešiem
Pārfrāzējot uz vienas otras sc komentāristu grupas vārdiem - sētas līga, normālā līgā šādām sagrāvēm nebūtu jābūt.