Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balcers atstājis Norvēģijas komandu un devies uz Otavu, bet vēl traucē savainojums

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balcers atstājis Norvēģijas komandu un devies uz Otavu, bet vēl traucē savainojums
Rūdolfs Balcers. Foto: oilers.no

Norvēģijas hokeja klubs Stavangeras “Oilers” paziņojis, ka tā rindās šosezon vairs nespēlēs Latvijas izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers. Viņš devies ceļā, lai pievienotos Nacionālās hokeja līgas klubam Otavas “Senators”.

Ņemot vērā neskaidrību par jaunās sezonas sākumu, Rūdolfs Balcers ilgo pauzi nolēma pārlaist komandā, no kuras devās uz Ziemeļameriku - Stavangeras “Oilers”. Liepājnieks aizvadīja desmit spēles un izcēlās ar 15 punktiem, būdams viens no vienības uzbrukuma motoriem.

Tomēr kopš 28. novembra Balcers nevarēja spēlēt sejas savainojuma dēļ. Tagad viņš dosies uz Kanādas galvaspilsētu, lai varētu pievienoties Otavas “Senators”. Traumas dēļ viņš gan nevarēs spēlēt vēl vairākas nedēļas. Pagaidām nav zināms, kad sāksies jaunā NHL sezona. Pastāv cerība, ka šonedēļ tiks noslēgta oficiāla vienošanās un sezona varēs sākties 13. janvārī.

Tas nozīmētu treniņnometņu sākšanos desmit dienas pirms sezonas, komandām neaizvadot pārbaudes mačus. Iespējams, “Senators” tiks dota iespēja treniņus sākt vēl laicīgāk, jo tā bija viena no septiņām komandām, kas nespēlēja Toronto vai Edmontonas burbulī. “Senators” pēdējo maču aizvadīja martā, viesos zaudējot Losandželosas “Kings”. Tā bija NHL regulārā čempionāta pēdējā spēle pirms sezonas apturēšanas.

Balcers Otavas “Senators” rindās pagājušajā sezonā piedalījās 15 spēlēs un guva trīs punktus. Fārmklubā Belvilas “Senators” viņš 33 mačos guva 36 punktus, tostarp laboja kluba rekordu, tiekot pie punktiem 15 spēlēs pēc kārtas. Jāpiezīmē, ka arī pagājušajā sezonā Balcers pilnvērtīgi nevarēja piedalīties treniņnometnē traumas dēļ, tāpēc sezonas pirmo pusi aizvadīja fārmklubā.

Izmantotie resursi:
https://www.oilers.no/nyheter/takk-...

Slēpts komentārs: Ontario
Slēpts komentārs: Ontario

  +5 [+] [-]

, 2020-12-17 07:25, pirms 4 gadiem
Ontario rakstīja: Kas ta tas pa sejas savainojumu ka jau izlaidis 2 nedelas un vel vairakas nedelas nevares spelet? Sviests kaut kads. Normali dzeki pat ar lauztiem deguniem ir spelejusi, uzliec pilnu sejas masku un mauc.
Viņam jācīnās par vietu Senators sastāvā nevis jāriskē spēlējot ar traumu Norvēģijas čempī .

  +3 [+] [-]

, 2020-12-17 07:31, pirms 4 gadiem
Iespējams, ripu sejā dabūjis, tad nebrinītos ja kāds kauls ieplīsi un ap 1,5 mēnesi jāizlaiž.
Šî spēlēšana Norvēģijà noteikti bija labākais ko dart lai iekļūtu Senators sastāvā, jaunais nevar aizbraukt uz nhl nometni, bez spēļu prakses kad bijis 10 mēnešus.

  +3 [+] [-]

, 2020-12-17 08:45, pirms 4 gadiem
Ontario rakstīja: Kas ta tas pa sejas savainojumu ka jau izlaidis 2 nedelas un vel vairakas nedelas nevares spelet? Sviests kaut kads. Normali dzeki pat ar lauztiem deguniem ir spelejusi, uzliec pilnu sejas masku un mauc.
stulbs Tu esi bez gala.

piemēram, žokļa lūzums vai sejas kaula plīsums.

  -4 [+] [-]

, 2020-12-17 08:49, pirms 4 gadiem
Abrags rakstīja: stulbs Tu esi bez gala.

piemēram, žokļa lūzums vai sejas kaula plīsums.
Taadaa gadiijumaa to nevajadzeetu saukt par SEJAS traumu Zhoklis ir zhoklis, kauls ir kauls, bet seja ir seja! Ja tev, pemeeram, izsita zobu, tu tak neiesi pie stomataloga "sejas traumu" aarsteet

  +6 [+] [-]

, 2020-12-17 09:42, pirms 4 gadiem
xoweag rakstīja: Taadaa gadiijumaa to nevajadzeetu saukt par SEJAS traumu Zhoklis ir zhoklis, kauls ir kauls, bet seja ir seja! Ja tev, pemeeram, izsita zobu, tu tak neiesi pie stomataloga "sejas traumu" aarsteet
Ir cilvēki, kuriem žoklis ir sejas daļa, bet ir arī franču bomži, kuriem žoklis ir kaut kur pie pakaļas...

  +2 [+] [-]

, 2020-12-17 09:49, pirms 4 gadiem
pļin savākušies "šūrie" veči, daudzu dīvānpiršanas olimpiāžu laureāti un krustojumu bomži, kas neko nezinot izfantazē kā šie ar norautiem žokļiem toč būtu spēlējuši

  -4 [+] [-]

, 2020-12-17 10:57, pirms 4 gadiem
Ļoti mazas izredzes Balceram tikt Senators sastāvā ar traumu. :/ Domāju atgriezīsies Eiropā.

  +2 [+] [-]

, 2020-12-17 11:13, pirms 4 gadiem
ainars_vindulis_4034643 rakstīja: Ļoti mazas izredzes Balceram tikt Senators sastāvā ar traumu. :/ Domāju atgriezīsies Eiropā.
Ja viņš brauc, tad jau ir sastāvā. Tie kuri nav sastāvā paliek Eiropā, jo AHL nav.
Sastāvā būs 26 spēlētāji +4 rezervē. Sākumā rezervē var gan pabūt.

     [+] [-]

, 2020-12-17 12:10, pirms 4 gadiem
gan jau , ka ir labā formā
nospēlēja 10 spēles
rezultativitāte kā priekš norgiem nu tā- 1,5 pts spēlē nhl komandas uzbrucējam
bet praksi ir ieguvis un būs konkurētspējīgs