Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vētrā cietusi Edmontonas arēna, kurā aizvadīs NHL sezonas atsākšanas spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vētrā cietusi Edmontonas arēna, kurā aizvadīs NHL sezonas atsākšanas spēles
Leons Draizaitls. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas sezona atsāksies 1. augustā, spēlēm notiekot divās Kanādas pilsētās – Edmontonā un Toronto. "Oilers" mājvietai būs nepieciešami sakopšanas darbi, jo Edmontonas arēna cietusi vētrā, tādējādi pamatīgi applūdusi ieeja hallē.

"Rogers Place" būvniecība tika pabeigta 2016. gada vidū, un halle durvis vēra tā paša gada septembrī. Edmontonai pāri vēlušās pamatīgas lietusgāzes, ciešot arī jaunajai hokeja arēnai. "Oilers Entertainment Group" paziņojumā pavēstījusi, ka notiek bojājumu apsekošana, taču ir pārliecība, ka tie neapdraudēs gatavošanos NHL sezonas atsākšanai vai tās norisi.

Sezonu turpinās 24 komandas – 12 Rietumu konferences vienības dosies uz Edmontonu, bet 12 austrumu komandas spēles aizvadīs Toronto. Konferenču finālsērijas un Stenlija kausa fināls arīdzan notiks Edmontonā.

Spēles atsāksies 1. augustā, taču komandas bāzes pilsētās ieradīsies jau 26. jūlijā jeb pēc mazliet vairāk kā nedēļas. 28. jūlijā sāksies pārbaudes spēles, bet četras dienas vēlāk startēs play-in kārta. Šādā veidā katrā konferencē tiks atsijātas četras komandas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-07-17 09:23, pirms 4 gadiem
Tā ir zīme, ka sezonu nevajag atsākt...

     [+] [-]

, 2020-07-17 09:27, pirms 4 gadiem
Viss džekiem norāda pat daba, ka nevajag te tagad mērkaķoties ar to sezonas nobeigumu jau bars ar jauniem saslimušajiem, bet nē lielā peļņa pāri visam....