Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" panāk izlīdzinājumu sērijā

Andrejs Siliņš

"Flyers" panāk izlīdzinājumu sērijā
Braiens Bušērs apstādina kārtējo "Sabres" uzbrukumu
Foto: AFP/Scanpix

Spēlējot bez savainotā latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa, Nacionālās Hokeja līgas (NHL) vienība Filadelfijas "Flyers" naktī uz svētdienu Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas otrajā spēlē savā laukumā ar rezultātu 5:4 apspēlēja Bostonas "Bruins", revanšējoties par zaudējumu pirmajā spēlē un panākot izlīdzinājumu sērijā.

Mājinieki izvirzījās vadībā pēc Kloda Giro gājiena pāri visam laukumam un precīza metiena Bufalo vārtos, taču vārtsarga Sergeja Bobrovska spēle neļāva "Flyers" noturēties vadībā. Krievu jaunais vārtsargs nespēja atvairīt trīs no pirmajām septiņām ripām, un vārtos nāca 11 gadus vecākais Braiens Bušērs. 95. gadā draftētais amerikānis atvairīja 20 no nākamā 21 metiena, aizvedot "Flyers" līdz gaidītajai uzvarai - 5:4.

"Sabres" nelīdzēja arī Tomaša Vaneka divi gūtie vārti vairākumā, kas bija tikai otrā reize spēlētāja karjerā, kad izslēgšanas maču laikā vienā spēlē gūti vairāki vārti. Filadelfija vienkārši iemeta vairāk, un spēlēs, kad komanda guvusi vismaz piecus vārtus, "Flyers" uzvarējuši 25 no 26 mačiem vēsturē. Pie tam Bušērs pēdējo divu gadu laikā, sargājot vārtus izslēgšanas spēlēs, uzvarējis četros no pieciem mačiem savā laukumā.

Pēc šī panākuma sērijā rezultāts ir izlīdzināts - 1-1.

Citos mačos "Kings" ar 4:0 viesos apspēlēja "Sharks", sērijā panākot 1-1, bet pie otrajām uzvarām divos mačos tika "Canadiens", kas atkal izbraukumā ar 3:1 apspēlēja "Bruins", un "Red Wings", kas ar 4:3 mājās uzveica "Coyotes".

1 2 59 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2011-04-17 09:01, pirms 13 gadiem

  +3 [+] [-]

, 2011-04-17 09:12, pirms 13 gadiem
Paldies,Andrej,par rakstu.Vieniigi izlabo pirmo rindkopu - Bruins uz Sabres,kameer veel te noreejushi visi nava....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-17 09:16, pirms 13 gadiem
super spēle bija [flyers - sabres]
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-17 09:31, pirms 13 gadiem
WILDE rakstīja: Habs turpina pārsteigt- jau otrā uzvara sērijā pār nosacītiem favorītiem Bruins, un abos mačos liela daļa panākuma ir Kerija Praisa kontā. Divās spēlēs Bostonā monreāliešu kīpers ir ielaidis tikai vienu ripu un atvairījis 65 metienus.
Salīdzinot visu komandu vārtsargu statistiskos rādītājus pirmajos divos PO pirmās kārtas mačos, Praiss ir stabils līderis, labi rādītāji ir arī Vašingtonas Noivirtam, tomēr Praisam darba ir bijis daudz vairāk un līdz ar to atvairīto metienu procents ir augstāks- 98,5 %.
Jā rezultāts ir pārsteigums kaut cik, bet ja paskatās spēli - tad viss skaidrs. Praiss, + šonakt Boičaks nospēlēja cik jau nu slikti var, Čaras iztrūkums pie vārtiem bija jūtams.
Slēpts komentārs: Krokodils

     [+] [-]

, 2011-04-17 09:35, pirms 13 gadiem
Krokodils rakstīja: Tik garlaicīgus play-ofus kā šogad... Da nu, kas ir noticis ar to NHL kāds tas bija pirms gadiem 10?
they see me trollin', they hatin'

  +4 [+] [-]

, 2011-04-17 09:45, pirms 13 gadiem
nabaga Bruins, divi machi viena vakara un abos pakasa.

     [+] [-]

, 2011-04-17 09:53, pirms 13 gadiem
imbecile rakstīja: they see me trollin', they hatin'
Pateiksi ka nav taisnība? Tagad dēļ tā, ka NHL paliek ar vien fiziskāks ir arvien ciešāks konktakts starp spēlētājiem. Ripai mazāk vietas kur likties, sanāk tāda kā bakstīšanās. Ja palielinātu laukuma izmērus, varbūt būtu ok.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-04-17 10:03, pirms 13 gadiem
WILDE rakstīja: Jā, protams, kur nu NHL sacensties ar KHL!
Pasules spēcīgākās līgas pleiofi ir ļoti garlaicīgi, bet KHL finālā bija draaaauuusmīgi zvēēērīga intriga- komandas sitās līdz nāvei un Salavats knapi, knapi pārspēja Atlantu ar sērijas rezultātu 4:1!!!
Smejies cik gribi, bet šis NHL tiešām nav tas kāds tas bija kaut vai pirms 10 gadiem. Visu skatāmību nosit tās nenormālās bakstīšanās jebkur laukumā, ripai nav kur palikt. KHL turpretī ripai ir telpa, kas rada lielāku skatāmības momentu.

  +1 [+] [-]

, 2011-04-17 10:10, pirms 13 gadiem
Krokodils rakstīja: Smejies cik gribi, bet šis NHL tiešām nav tas kāds tas bija kaut vai pirms 10 gadiem. Visu skatāmību nosit tās nenormālās bakstīšanās jebkur laukumā, ripai nav kur palikt. KHL turpretī ripai ir telpa, kas rada lielāku skatāmības momentu.
Galvu esi atspiedis? Pirms 10 gadiem bakstīšanās un ķeksēšana bija daudz vairāk jo daudz no tās bija atļauta noteikumos, kuri tika mainīti tikai pēc lokauta.

  +2 [+] [-]

, 2011-04-17 10:13, pirms 13 gadiem
Krokodils rakstīja: Smejies cik gribi, bet šis NHL tiešām nav tas kāds tas bija kaut vai pirms 10 gadiem. Visu skatāmību nosit tās nenormālās bakstīšanās jebkur laukumā, ripai nav kur palikt. KHL turpretī ripai ir telpa, kas rada lielāku skatāmības momentu.
Tev nepatīk nepārtraukta cīņa, man toties nepatīk khl nemitīgā riņķošana ap vārtiem praktiski bez metieniem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-17 10:21, pirms 13 gadiem
Nu ko vakar Red Wings parādīja kas ir kas vispirms Frenzens tika iesmērēts bortā. no jaukā Kojotu kapteiņa Dona gādības, bet puisis atgriezās otrā perioda vidū ar 22 šuvēm uz sejas, pat Detrotas treneris pajautāja- ko tu te dari? Tas ir cīņas spars un griba labākajā tās izpausmē!!!! Bet vakara nagla protams bija Pāvels ar saviem meistara stiķiem un 4 punktu spēli vieni vārti un 3 piespēlēs!!! pagaidam viņš ir rezūltatīvākais playoff kapātājs!!! Visai komandai uzlavas nokapāja labi tikai pie rezūltāta 4-0 saka palaisties un deva pat iespējas Kojotiem izlīdzināt spēli!

     [+] [-]

, 2011-04-17 10:45, pirms 13 gadiem
Bija laba spele

  -2 [+] [-]

, 2011-04-17 10:51, pirms 13 gadiem
Krokodils rakstīja: Pateiksi ka nav taisnība? Tagad dēļ tā, ka NHL paliek ar vien fiziskāks ir arvien ciešāks konktakts starp spēlētājiem. Ripai mazāk vietas kur likties, sanāk tāda kā bakstīšanās. Ja palielinātu laukuma izmērus, varbūt būtu ok.
Detroitas-Fīniksas spēli vakar redzēji, vai tikai tukši dirs?

  -2 [+] [-]

, 2011-04-17 10:58, pirms 13 gadiem
Kroks rakstīja: Datsyuka talants neaprakstāms!!!!!
Noteikti, pats tehniskaakais speeleetaajs NHLspeelee vnk izcili-no comment!!!Ceru ka Red Wings paņems kausu,visi priekšnosaciijumi ir,taa kaa uz priekšu!!

     [+] [-]

, 2011-04-17 11:24, pirms 13 gadiem
Henrik_ Zetterberg rakstīja: Nu ko vakar Red Wings parādīja kas ir kas vispirms Frenzens tika iesmērēts bortā. no jaukā Kojotu kapteiņa Dona gādības, bet puisis atgriezās otrā perioda vidū ar 22 šuvēm uz sejas, pat Detrotas treneris pajautāja- ko tu te dari? Tas ir cīņas spars un griba labākajā tās izpausmē!!!! Bet vakara nagla protams bija Pāvels ar saviem meistara stiķiem un 4 punktu spēli vieni vārti un 3 piespēlēs!!! pagaidam viņš ir rezūltatīvākais playoff kapātājs!!! Visai komandai uzlavas nokapāja labi tikai pie rezūltāta 4-0 saka palaisties un deva pat iespējas Kojotiem izlīdzināt spēli!
redzēju gan tikai nelielu spēles daļu, kādas 10 min, tieši, kur Detroeta iemeta pirmos trīs vārtus, Datsjuks vnk spridzināja un vispār Sarkanie Spārni spēlēja ļoti pārliecinoši, bet jāsaka, ka arī Fīniksa sev koda kājā atspērusies - nu kā var taisīt tik debīlus pārkāpumus tik svarīgā spēlē pret tādu komandu kā Detroeta, kurai skils izģērbt otru komandu vairākumā netrūks... cīnīties jau viņi var un to arī pierāda rezultāts, ka džeki tomēr saņēmās un izlīdzināja rezultātu līdz minimumam, bet ja spēlēs tik bezatbildīgi (kaut vai tiki daļu spēles), tad izredzes uz pozitīvu rezultātu ir visai niecīgas.

Montreāla savukārt parādīja perfektu aizsardzības hokeju trešajā periodā, tā tīri objektīvi spriežot nevarētu teikt, ka pārāk skatāms, bet efektīvs gan. bišk žēl, ka Gomezs nolažoja, jo tiešām bija sajūta, ka Praiss varētu arī šo spēli atstāt uz nullītes, bet nu nekas, ne jau tas tas svarīgākais, būs vēl visas iespējas to izdarīt Montreālā. ar viņu vispār interesanti, savā ne pārāk garajā play-off karjerā (21 spēle četros gados) viņš ir saspējis nostāvēt trīs spēles sausā un visas tieši pret Bostonu.

     [+] [-]

, 2011-04-17 11:25, pirms 13 gadiem
Kroks rakstīja: Datsyuka talants neaprakstāms!!!!!
Datsuks pirmās divas spēlēja, it kā būtu no citas planētas. Kamēr visi redzēja hokēju vienādi un tam atbilstoši arī rīkojās, viņš bija ka Neo no Matrix

     [+] [-]

, 2011-04-17 11:34, pirms 13 gadiem
Aghhh,cik tur Fīniksai pietrūka,mājās izlīdzinās!

     [+] [-]

, 2011-04-17 11:46, pirms 13 gadiem
KING malači sadeva sharkam . Un tagad viņiem būs vieglāk ,jo ir mājas .

     [+] [-]

, 2011-04-17 12:39, pirms 13 gadiem
Datsjuks ir ģēnijs.

     [+] [-]

, 2011-04-17 12:51, pirms 13 gadiem
Vislabāk jau man patīk tas, ka supemega ģēnijs Dacjuks tā arī ne reizi nav spējis aizvadīt nevinu 100 punktu sezonu, lai arī spēlē visu savu karjeru vienā no izcilākajām līgas komandām. Tobišs kāds tolks no viņa tehnikas, ja tā nenes lielāku rezultātu, kā citiem spēlētājiem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-17 13:00, pirms 13 gadiem
kino rakstīja: Vislabāk jau man patīk tas, ka supemega ģēnijs Dacjuks tā arī ne reizi nav spējis aizvadīt nevinu 100 punktu sezonu, lai arī spēlē visu savu karjeru vienā no izcilākajām līgas komandām. Tobišs kāds tolks no viņa tehnikas, ja tā nenes lielāku rezultātu, kā citiem spēlētājiem?
acij tīkami, skatītājiem patīk, komentētājiem arī, un ja viņš ir, piemēram, tik pat rezultatīvs, kā citi 'labie' spēlētāji, taisot visādus trikus uz ledus, tad kāpēc gan ne..

     [+] [-]

, 2011-04-17 13:05, pirms 13 gadiem
neputns rakstīja: acij tīkami, skatītājiem patīk, komentētājiem arī, un ja viņš ir, piemēram, tik pat rezultatīvs, kā citi 'labie' spēlētāji, taisot visādus trikus uz ledus, tad kāpēc gan ne..
tikai tur jau tā lieta, ka viņš nav tik pat rezultatīvs

     [+] [-]

, 2011-04-17 13:06, pirms 13 gadiem
Kroks rakstīja: Nenes rezultātu? Man varbūt paskaitīt cik stenlija kausus viņš pēdējo 10 gadu laikā ir ieguvis??

P.S. viņš nekad nebija un nebūs induviduālists-punktu krājējs. viņam citi mērķi,atšķirībā no Crosbija un Ovečkina,kuriem primārais vienmēr būs sava statistika.
Nu "statistikas mednieks" Krosbijs 21 gada vecumā jau divas reizes paspēja uzspēlēt SC finālā pārstāvot komandu, kas dažus gadus pirms viņa atnākšanas bija pilnīgs grausts...

     [+] [-]

, 2011-04-17 13:08, pirms 13 gadiem
kino rakstīja: Vislabāk jau man patīk tas, ka supemega ģēnijs Dacjuks tā arī ne reizi nav spējis aizvadīt nevinu 100 punktu sezonu, lai arī spēlē visu savu karjeru vienā no izcilākajām līgas komandām. Tobišs kāds tolks no viņa tehnikas, ja tā nenes lielāku rezultātu, kā citiem spēlētājiem?
Zināms tolks jau ir, turklāt viņš diezgan daudz paveic defā, atšķirībā no citām lielajām krievu megazvaigznēm.
Bet tas, ka daži neredz tālāk par savu degunu, tb Dacjuks ir no 'citas planētas', gan ir fakts. Piemēram, Šeins Douns nospēlēja izcilu spēli (pie tam vēl kārtīgi izsmērēja Franzena seju gar apmali), un tikai pateicoties viņam PHX uzstaisīja gandrīz nereālu kambeku un 3.per. pilnīgi atsēdināja visu Joe Luis arēnu

     [+] [-]

, 2011-04-17 13:19, pirms 13 gadiem
flyer rakstīja: Zināms tolks jau ir, turklāt viņš diezgan daudz paveic defā, atšķirībā no citām lielajām krievu megazvaigznēm.
Bet tas, ka daži neredz tālāk par savu degunu, tb Dacjuks ir no 'citas planētas', gan ir fakts. Piemēram, Šeins Douns nospēlēja izcilu spēli (pie tam vēl kārtīgi izsmērēja Franzena seju gar apmali), un tikai pateicoties viņam PHX uzstaisīja gandrīz nereālu kambeku un 3.per. pilnīgi atsēdināja visu Joe Luis arēnu
Jū, tajā pēc spēles ekspresintervijā Franzens izskatījās kā pēc 10 raundu cīņas pret Taisonu.

Izskatās, ka Sharks varētu atdurties sērijā pret Kings. Jāgaida uz izlasi Hītliju...

  +1 [+] [-]

, 2011-04-17 13:22, pirms 13 gadiem
kino rakstīja: Vislabāk jau man patīk tas, ka supemega ģēnijs Dacjuks tā arī ne reizi nav spējis aizvadīt nevinu 100 punktu sezonu, lai arī spēlē visu savu karjeru vienā no izcilākajām līgas komandām. Tobišs kāds tolks no viņa tehnikas, ja tā nenes lielāku rezultātu, kā citiem spēlētājiem?
Liec miera Dacjuku, jo vinam ir vairak Stenlija kausu neka Krosbijam, Geclafam un vel paritim kanadiesu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-04-17 13:29, pirms 13 gadiem
100punktu sezona, tas tik ir rādītājs
1 2 59 komentāri