Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Kings" zaudē pēcspēles metienos

Jānis Pārums

"Kings" zaudē pēcspēles metienos
Anže Kopitars (no labās)
Foto: AP

Šorīt Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē zaudējumu piedzīvoja latviešu hokejista Raita Ivanāna pārstāvētais klubs Losandželosas "Kings", kas rezultatīvā cīņā savā laukumā pēcspēles metienos ar 6:7 piekāpās Atlantas "Thrashers".

Spēles sākums "karaļiem" pagalam neizdevās – jau pirmo astoņu minūšu laikā tika ielaisti trīs vārti un rezultāts kļuva 0:3. Uzreiz arī notika vārtsargu maiņa – Džonatanu Kviku Losandželosas kluba vārtos nomainīja Ēriks Ersbergs. Vienus vārtus "Kings" spēja atspēlēt, bet trešdaļas pēdējās piecās minūtēs abas komandas guva vēl pa vārtiem – 2:4.

Otrās trešdaļas sestajā minūtē pēc Aleksandra Frolova precīzā metiena "Kings" rezultātu samazināja līdz minimumam, tomēr pašā perioda izskaņā viesu komanda atkal atjaunoja divu vārtu pārsvaru – 3:5.

Trešās trešdaļas sākumā rezultāts jau kļuva 3:6 un "Kings" komandai steidzami bija jāmeklē veidi kā izglābties no zaudējuma. Par perioda varoni kļuva slovēnis Anže Kopitars, kurš guva divus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, palīdzot komandai panākt neizšķirtu – 6:6. Turklāt pēdējie vārti tika gūti tikai piecas sekundes pirms pamatlaika beigām.

Pagarinājumā nevienai no komandām neizdevās tikt pie uzvaras, tāpēc visu izšķīra pēcspēles metieni. Kopitars atkal bija līmenī, savu iespēju izmantojot, tikmēr pārējie komandas biedri pretinieku vārtsargu nespēja pārspēt. "Thrashers" hokejisti izrādījās nedaudz veiksmīgāki un precīzāki – 6:7.

Raitis Ivanāns laukumā pavadīja četras minūtes un 37 sekundes (4:37), izpildīja vienu spēka paņēmienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +1 [+] [-]

, 2009-02-17 09:54, pirms 15 gadiem
Lūk jums Kopitars! Vispār šajā spēlē man patika divi jaunie un talantīgie aizsargi Bogosjans un Doutijs. Viņiem attiecīgi 0+3 un 0+2. Amerikānim Bogosjanam jūlijā paliks tikai 19 gadi. talants tiešām viņam netrūkst.

     [+] [-]

, 2009-02-17 10:07, pirms 15 gadiem
Kopitars Noaardijies! pa trim punktiem arii Iljam un frolovam!
P.S Kaads nezin Karsums nosuutiits uz AHL, vai veeljoprojaam ir ar Bruins

     [+] [-]

, 2009-02-17 10:39, pirms 15 gadiem
rosterii vairs nav vinja! bet nokelainens jau .. ttd pashi zinas kas kaa un ko :s
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-17 17:29, pirms 15 gadiem
Žēl ka raičam tik mazs spēles laiks, bet ko darīt 4.maiņa nav tie ilgāki spēlētāji
Kopitars šitā turpinot nākošgad uz Zviagžņu spēli

     [+] [-]

, 2009-02-17 17:39, pirms 15 gadiem
BAKSTERS vs. MELLAGE rakstīja: Kopitars šitā turpinot nākošgad uz Zviagžņu spēli
Pagaashgad Atlantaa Kopitars paspeeja uzspeeleet ASG, bet nu no Kings noteikti kaads buus, jo parasti vismaz viens speeletaajs no jebkuras komandas ir paarstaaveets vai nu jaunieshu (debitanti pret otrgadniekiem) vai iistajaa ASG