Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ieskrējusies ''Oilers'' turpina uzvarēt un izcīna 11. panākumu pēc kārtas

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ieskrējusies ''Oilers'' turpina uzvarēt un izcīna 11. panākumu pēc kārtas
Konors Makdeivids ar partneriem. Foto: Edmonton Oilers

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā 11. uzvaru pēc kārtas svinēja Edmontonas ''Ōilers'', kas ar 4:2 apspēlēja Toronto ''Maple Leafs''. Citā spēlē Rietumu konferences un līgas vadību atguva Vinipegas ''Jets'', kas sagādāja piekto zaudējumu pēdējo sešu maču laikā Ņujorkas ''Islanders'' (4:2)

• Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā jau 11. uzvaru pēc kārtas svinēja Edmontonas ‘’Oilers’’, kas ar 4:2 apspēlēja Toronto ‘’Maple Leafs’’.

• Pēc nepārliecinošā sezonas sākuma ‘’Oilers’’ pēc veiksmīgā posma nonākusi izslēgšanas spēļu zonā. Ar 49 punktiem klubs ieņem septīto vietu Rietumu konferencē.

• ‘’Maple Leafs’’ ir par punktu vairāk un sestā vieta Austrumos, taču šonakt tika piedzīvots jau ceturtais zaudējums pēc kārtas.

• Uzvaru ‘’Oilers’’ nodrošināja trešajā trešdaļā, kad guva trīs no četriem vārtiem. Uzvaras vārtus guva Raiens Makleods, kuram tas bija astotais precīzais metiens sezonā.

• Rietumu konferences un līgas galvgalī šonakt atgriezās Vinipegas ‘’Jets’’, kas ar 4:2 pieveica Ņujorkas ‘’Islanders’’. Ar 62 punktiem ‘’Jets’’ ir Rietumu konferences un visas līgas līdere, taču tikpat punktu ir arī Vankūveras ‘’Canucks’’.

• Pēc 16 spēļu izlaišanas ‘’Jets’’ sastāvā atgriezās Kails Konors, kurš jau savā atgriešanas mačā guva vārtus. Trešā perioda izskaņā viņš panāca gala rezultātu (4:2). Tie kļuva par Konora 18. vārtiem sezonā.

• ‘’Jets’’ uz pretinieku vārtiem izdarīja 44 metienus, kamēŗ ‘’Islanders’’, kas piedzīvoja jau piekto zaudējumu pēdējās sešās spēlēs, izdarīja 37 metienus.

NHL spēles 17. janvārī

SpēleRezultāts
Rangers - Kraken5:2
Senators - Avalanche4:7
Capitals - Ducks2:0
Stars - Kings5:1
Jets - Islanders4:2
Blackhawks - Sharks2:1 PM
Flames - Coyotes3:2 P
Oilers - Maple Leafs4:2

     [+] [-]

, 2024-01-17 09:46, pirms pusgada
Pēc ļoti neveiksmīga sezonas sākuma 18 spēlēs 11 punkti,Edmontona atgriezusies plovu zonā 40 spēlēs 49 punkti.Tomēr pat ar 11 uzvarām pēc kārtas ir krietni par maz,lai panāktu savas divīzijas līderi.Grūti izsmelt izlieto ūdeni,bet citā ziņā visu cieņu.Galvenais tikt Stenlija kausa izcīņā.No kādas pozīcijas,tas NHL ir otršķirīgi.Ne reizi vien kausu ņēmušas komandas,kuras tur iekļūst no pēdējā pakāpiena,jeb 8.vietas.

     [+] [-]

, 2024-01-17 11:16, pirms pusgada
Algun Tu vispār teici, ka būs praktiski neiespējami Oileriem tikt plovos. Vēl pussezona priekšā, un viņi jau ir plovu zonā. Beidz gudroties.