Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Wild'' sestā uzvara pēc kārtas, Panarins Minesotu tuvāk nelaiž

Krišs Upenieks

''Wild'' sestā uzvara pēc kārtas, Panarins Minesotu tuvāk nelaiž
Artēmijs Panarins
Foto: USA TODAY Sports/Sipa USA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas ietvaros šonakt aizvadītas astoņas spēles. Uzvaras izcīnījušas visas Rietumu konferences līdervienības, Čikāgas ''Blackhawks'' spējot saglabāt sešu punktu pārsvaru. Austrumu konferencē tikmēr Ņujorkas ''Rangers'' noķēra Pitsburgas ''pingvīnus''.

Ņujorkas ''Islanders'' un Čikāgas ''Blackhawks'' uzbrukumā uguņoja spēles pirmajā trešdaļā, pēc kuras uz tablo bija neizšķirts 3:3. Anderss Lī otrās trešdaļas 22. sekundē atkal sniedza pārsvaru ''Islanders'', bet svarīgus vārtus 19 sekundes pirms perioda beigām iemeta Artēmijs Panarins, kuram spēlē divi vārti un rezultatīva piespēle. Ričards Paniks 54. minūtē nodrošināja ''Blackhawks'' uzvaru, kas ar 44 punktiem saglabāja pārliecinošu pirmo vietu Rietumu konferencē.

Minesotas ''Wild'', divus vārtus gūstot Ērikam Stālam, ar 5:2 apspēlēja Nešvilas ''Predators''. Vēl pēc otrā perioda ''Wild'' bija vadībā tikai ar 3:2, bet pārsvaru spēja noturēt un pēdējā spēles minūtē, kad Nešvila izmisīgi mēģināja atspēlēties, divas ripas ieraidīja tukšā pretinieku cietoksnī. ''Wild'' sestā uzvara pēc kārtas, 29 spēlēs 38 punkti un otrā vieta Rietumu konferencē. Čikāga aizvadījusi par trim spēlēm vairāk.

38 punkti ir arī Sentluisas ''Blues'', bet 31 spēlē. Sentluisa šonakt mača pirmajās 12 minūtēs nonāca iedzinējos ar 0:2 pret Ņūdžersijas ''Devils'', bet atlikušajā spēles daļā guva piecus bezatbildes vārtus un svinēja panākumu ar 5:2. ''Blues'' tādējādi pārtrauca divu zaudējumu sēriju.

Austrumu konferencē Ņujorkas ''Rangers'' aizvadījusi labu spēli aizsardzībā pret Dalasas ''Stars'', pie tam trešajā periodā Riks Nešs iemeta skaitliskajā mazākumā (1:0). Pēdējo ripu Ņujorka raidīja jau tukšos vārtos un uzvarēja ar 2:0. Šobrīd ''Rangers'' tāpat kā Pitsburgas ''Penguins'' ir 43 punkti, bet Pitsburga aizvadījusi par divām spēlēm mazāk.

Citās spēlēs aizvadītajā naktī Anaheimas ''Ducks'' ar 4:3 pieveica Bostonas ''Bruins'', Losandželosas ''Kings'' viesos ar 4:1 pieveica šosezon vāji spēlējošo Detroitas ''Red Wings'', Arizonas ''Coyotes'' pēcspēles metienos tika galā ar Toronto ''Maple Leafs'' (3:2), bet Vinipegas ''Jets'' bullīšos ar 4:3 uzvarēja Floridas ''Panthers''.

NHL, 16. decembris

SpēleRezultāts
Bruins - Ducks3:4
Islanders - Blackhawks4:5
Red Wings - Kings1:4
Maple Leafs - Coyotes2:3 PM
Predators - Wild2:5
Blues - Devils5:2
Jets - Panthers4:3
Stars - Rangers0:2

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2016-12-16 10:27, pirms 8 gadiem
Čikāgai zvērīgas kombinācijas,pēc kurām tika gūti vārti. Panarinam nu dikti viltīgs tas metiens pretkustībā.
Jakupovam vārti kuriozi,bet smuki. Pārmeta vārtsargam pāri ripu gandrīz vai kā futbolā.

     [+] [-]

, 2016-12-16 16:01, pirms 8 gadiem
Skatījos spēli NYsalinieki pret Hawkiem. Es pirmo reizi salinieku arēnā dzirdēju fanu bungas! Biju izbrīnīts kaut ko tādu dzirdēt NHL spēlē! Fani bieži blieza pa bungām! Nezinu, varbūt citos klubos fani dara ko līdzīgu, bet neesmu novērojis ko tādu NHL! Biju patīkami pārsteigts!