Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Viljamss: "Ja esmu jau aizvadījis karjeras pēdējo spēli, tikšu galā ar šo faktu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Viljamss: "Ja esmu jau aizvadījis karjeras pēdējo spēli, tikšu galā ar šo faktu"
Džastins Viljamss. Foto: Zuma Press/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Karolīnas "Hurricanes" uzbrucējs Džastins Viljamss izteicies, ka grasās pieturēties pie iepriekš pieņemtā lēmuma pēc sezonas beigt karjeru. Tādējādi gadījumā, ja sezona netiks izspēlēta līdz galam, Viljamss, visticamāk, savu pēdējo maču jau aizvadījis.

38 gadus vecais Džastins Viljamss šajā sezonā aizvadīja 20 spēles, kurās guva astoņus vārtus un sakrāja 11 punktus. Viņš Karolīnas "Hurricanes" komandai pievienojās tikai janvārī, izlaižot treniņnometni un sezonas pirmos trīs mēnešus, jo apdomāja iespēju noslēgt karjeru. Plāns bija aizvadīt vēl vienu sezonu, pēc kuras likt punktu, bet izmaiņas ieviesusi koronavīrusa pandēmija.

Tomēr Viljamss izteicies, ka pat gadījumā, ja sezona neturpināsies, viņš taisās paziņot par karjeras beigām. Tādējādi pastāv iespēja, ka divkārtējais Stenlija kausa ieguvējs jau ir aizvadījis savu pēdējo maču karjerā. "Protams, nebūšu priecīgs, ja sezona netiks pabeigta, taču jūtos komfortabli par savu lēmumu," teica Viljamss.

"Negribu par to domāt, taču, ja tā bija mana pēdējā spēle karjerā, tad tikšu galā ar šo faktu. Tas būtu diezgan briesmīgi, taču pasaulē ir arī daudz sliktākas lietas. Dzīve turpinās," teica Viljamss. "Gribu šajā sezonā aizvadīt pašas svarīgākās spēles. Tieši tāpēc pieņēmu lēmumu vēl pēdējoreiz atgriezties, tieši tas man hokejā patīk visvairāk."

Viljamss karjerā piedalījies 1264 spēlēs, 19 sezonu laikā izceļoties ar 320 vārtiem un 797 punktiem. Stenlija kausu viņš izcīnīja 2006. gadā kopā ar "Hurricanes" un 2014. gadā kopā ar Losandželosas "Kings", tiekot atzīts par izslēgšanas spēļu MVP. Uzbrucējam dota iesauka "Mr. Game 7", ņemot vērā viņa pienesumu izšķirošajos brīžos. 155 play-off spēlēs Viljamsa kontā ir 101 punkts.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/carolina-hurrica...

     [+] [-]

, 2020-04-16 09:41, pirms 4 gadiem
Dināmo Dināmo