Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Ducks" leģenda Geclafs papildina NHL Spēlētāju drošības departamentu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Ducks" leģenda Geclafs papildina NHL Spēlētāju drošības departamentu
Raiens Geclafs. Foto: NHLI via Getty Images

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Anaheimas "Ducks" vēsturē rezultatīvākais spēlētājs Raiens Geclafs, kurš 2022. gadā noslēdza karjeru, pievienojies Spēlētāju drošības departamentam, kas lemj par diskvalifikācijām.

Spēlētāju drošības departamentu vada Anaheimas "Ducks" bijušais kauslis Džordžs Peross. "Priecājamies, ka Raiens kļuvis par mūsu departamenta jaunāko papildinājumu. Viņa sasniegumi laukumā runā paši par sevi – viņš uzvarējis visos līmeņos, un viņš tika cienīts kā līderis. Viņš mums palīdzēs ar unikālu un vērtīgu perspektīvu," pauda Peross.

Geclafs karjeru noslēdza pēc 2021./22. gada sezonas. Pagājušajā sezonā viņš strādāja kā "Ducks" spēlētāju attīstības koordinators.

Geclafs ir viens no tikai 12 hokejistiem NHL vēsturē, kuri vismaz desmit sezonas bijuši vienas un tās pašas komandas kapteiņi, kā arī šajā komandā sakrājuši vismaz 1000 punktus. Geclafam pieder virkne "Ducks" rekordu: sezonas (17), spēles (1157), piespēles (737), punkti (1019). Centra uzbrucējs 2007. gadā virs galvas cēla Stenlija kausu.

Tāpat Geclafs trīs reizes piedalījies Zvaigžņu spēlē un divas reizes kļuvis par olimpisko čempionu ar Kanādas izlasi – 2010. gadā Vankūverā un 2014. gadā Sočos.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/ryan-getzl...

     [+] [-]

, 2024-08-15 15:49, pirms 4 nedēļām
Varēja vēl uzspēlēt līdz desmitgades beigām. Viņam pat 40 vēl nav!