Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vegasa paraksta līgumus ar diviem izvēlētajiem spēlētājiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vegasa paraksta līgumus ar diviem izvēlētajiem spēlētājiem
Grifins Reinhārts
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas jaunpienācēja Vegasas "Golden Knights" parakstījusi līgumus ar aizsargu Grifinu Reinhārtu un uzbrucēju Brendanu Leipsiku, kurus izvēlējās paplašināšanās draftā.

Nacionālās hokeja līgas paplašināšanās drafts notika 21. jūnijā Lasvegasā, kad tika apbalvoti aizvadītās sezonas izcilnieki. Debitante Vegasas "Golden Knights" varēja no katras komandas izraudzīties vienu neaizsargāto hokejistu, tādā veidā komplektējot sastāvu nākamajai sezonai. Starp izvēlētajiem bija vārtsargs Marks Andrē Flerī, aizsargs Marks Metots un uzbrucējs Džeimss Nīls.

Jaunpienācēja no Edmontonas "Oilers" izraudzījās aizsargu Grifinu Reinhārtu, savukārt Toronto "Maple Leafs" tika atņemts uzbrucējs Brendans Leipsiks. Ar abiem hokejistiem šodien noslēgti līgumi uz divām sezonām. Reinhārts gada laikā saņems 800 tūkstošus dolāru, kamēr Leipsika alga būs mazliet mazāka – 650 tūkstoši.

23 gadus vecais Reinhārts 2012. gada draftā tika izvēlēts ar ceturto numuru, tomēr Nacionālās hokeja līgas līmenī viņš nav nostiprinājies. Pēdējo trīs sezonu laikā viņš aizvadījis 37 spēles pasaules spēcīgākajā līgā, izceļoties ar divām rezultatīvām piespēlēm. Aizvadītajā sezonā viņš Edmontonas "Oilers" kreklā nepiedalījās nevienā spēlē.

23 gadus vecais Leipsiks aizvadītajā sezonā arī cīnījās tikai Amerikas Hokeja līgā – Toronto "Marlies" rindās viņš 49 spēlēs guva 18 vārtus un savāca 51 punktu. Divu gadu laikā Toronto "Maple Leafs" rindās uzbrucējs aizvadījis sešus mačus, izceļoties ar trim punktiem.

Izmantotie resursi:
Golden Knights ink Leipsic, Reinhart to deals -...

  -2 [+] [-]

, 2017-07-15 23:30, pirms 7 gadiem
Teicams sastāvs Aparatčikiem-viens laukumā, otrs nāk mainīt!

     [+] [-]

, 2017-07-16 01:08, pirms 7 gadiem
Sastāvs Vegasai ir interesantts, nav uzbrukumos un aizsardzīvo čomo ar Zvaigžņu kaltiem vārdiem, bet Vārtu vīri gan dīvi braši ozoli, ja vārstsargi vilks spēli un ripas kritīs vārtos, nebrīnīšos, ka vegasai būs labāka sezona, ka Bufalo Sabrs komandai!