Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Otavas "Senators" līderim Kārlsonam pēc operācijas jāizlaiž četri mēneši

Agris Suveizda

Otavas "Senators" līderim Kārlsonam pēc operācijas jāizlaiž četri mēneši
Ēriks Kārlsons
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Otavas "Senators" savā mājaslapā paziņoja, ka 27 gadus vecajam zviedru aizsargam, vienības kapteinim un rezultatīvākajam spēlētājam Ērikam Kārlsonam veikta operācija.

"Ērikam šodien tika veikta operācija Šarlotā, Ziemeļkarolīnas štatā, lai atjaunotu pārplēstās cīpslas viņa kreisajā kājā. Plīsumi, kas tika gūti šā gada Stenlija kausa izcīņā, tika atklāti padziļinātajās medicīniskajās pārbaudēs, kas tika veiktas pēc sezonas beigām," komandas mājaslapā sacīja "Senators" ģenerālmenedžeris Pjērs Dorions.

"Atlabšana pēc šīs operācijas tiek plānota aptuveni četru mēnešu ilgumā. Šis termiņš atstāj cerības, ka Ēriks būs pilnībā atguvies un vesels līdz nākamās regulārās sezonas sākumam," Dorions turpināja. Precīzs datums vēl nav zināms, taču jaunā regulārā sezona varētu sākties ap 10. oktobri.

"Paldies visiem par labajiem vārdiem. No operācijas neatceros pilnīgi it neko, tā ka operācija aizritēja labi un tā, kā bija plānots," pēc operācijas savā Twitter profilā rakstīja Kārlsons.

Regulārajā sezonā Otavas "Senators" ar 98 punktiem 82 spēlēs savā divīzijā ieņēma otro vietu, bet Stenlija kausa pirmajās kārtās sešās spēlēs izsita gan Bostonas "Bruins", gan Ņujorkas "Rangers". Austrumu konferences finālā "Senators" septiņu spēļu cīņā atzina Pitsburgas "Penguins" pārākumu.

Kārlsons regulārajā sezonā 77 spēlēs nopelnīja 71 (17+54) punktus, pozitīvu lietderību +10 un 28 soda minūtes. Kārlsons bija trešais rezultatīvākais aizsargs līgā, atpaliekot no Brenta Bērnsa (29+47) un sava tautieša Viktora Hedmana (16+56), kuri gan aizvadīja nedaudz vairāk maču. Savukārt Stenlija kausā Kārlsonam 19 spēlēs 18 (2+16) punkti, kas bija sestais rādītājs starp visiem spēlētājiem un pirmais starp aizsargiem, pozitīva lietderība +13 un desmit soda minūtes.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/senators/news/e...
https://twitter.com/ErikKarlsson65/...

  +2 [+] [-]

, 2017-06-15 17:57, pirms 7 gadiem
Kas tad nu? Vai tad viņš nav Kāšons, kas dzīvo uz jumta?

     [+] [-]

, 2017-06-15 18:01, pirms 7 gadiem
Ja Larsons ir Lāšons, tad karlsons ir Kāšlons, vai es ko jaucu? Lūdzu Suveizdas kungu studijā!

  -1 [+] [-]

, 2017-06-15 18:24, pirms 7 gadiem
Ernijzz rakstīja: Ja Larsons ir Lāšons, tad karlsons ir Kāšlons, vai es ko jaucu? Lūdzu Suveizdas kungu studijā!
Deģenerāts, lol. To "š" veido "rs". Vai vārdā Karlsson ir "rs"? Iekš Larsson ir.

Turpiniet apkaunot sevi.

  -2 [+] [-]

, 2017-06-15 19:04, pirms 7 gadiem
Teicams aizsargs! Labi, ka pietiekami jauns, gan atgūsies laikā un turpinās vest aiz sevis Deputātus!

     [+] [-]

, 2017-06-15 20:58, pirms 7 gadiem
WKS rakstīja: Kas tad nu? Vai tad viņš nav Kāšons, kas dzīvo uz jumta?
Kāpēc viņam būtu jābūt kāšonam?