Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Greckis neplāno atgriezties darbā NHL

Greckis neplāno atgriezties darbā NHL
Veins Greckis
Foto: AFP/Scanpix

Pirms pāris nedēļām parādījās baumas, ka par Zemgus Girgensona pārstāvētās Bufalo "Sabres" komandas nākamo galveno treneri varētu kļūt leģendārais Veins Greckis, taču viņš pats šīs baumas tagad noliedzis.

Veins Greckis uzsver, ka pašlaik neredz sevi strādājam kādā NHL komandā vai līgas vadībā. "Labi draugi man ik dienas apvaicājas un es allaž saku, ka "nekad" ir ilgstošs apzīmējums, taču pašlaik tas, visticamāk, nenotiks."

Greckis, kurš pašlaik ir Losandželosā, kur atklāta Lūkam Robiteilam veltīta statuja pie "Staples Center" arēnas, norāda, ka ir saņēmis darba piedāvājumus. Viņš piebildis, ka bieži vien viņu uzrunā NHL komisārs Gerijs Betmens.

"Gerijs un Bils Deilijs vienmēr privāti un publiski aicinājuši mani iesaistīties NHL darbā. Viņi nevarētu pret mani izturēties labāk. Taču pagaidām realitāte ir tāda, ka šī nav perfekta laulība," piebilst Greckis.

54 gadus vecais Greckis laika posmā no 2005. līdz 2009. gadam četras sezonas vadīja Fīniksas "Coyotes" komandu (tagad Arizonas "Coyotes"). 328 spēlēs viņa vadībā "koijoti" izcīnīja 143 uzvaras, ne reizes neiekļūstot Stenlija kausa izcīņā.

Izmantotie resursi:
buffalonews.com

  -3 [+] [-]

, 2015-03-15 16:17, pirms 10 gadiem
Kāds NHL, tak Dinamo vajag jaunu treneri!

  -1 [+] [-]

, 2015-03-15 16:58, pirms 10 gadiem
Hmm. Greckim ar NHL nav laba laulība... Ceru, ka Savickis nepalaidīs garām šo iespēju un šo ziņu izmantot kā informācijas kara ieroci. Ja Greckis pievienotos KHL, tad tas būtu nāvējošs trieciens rietumu propagandai.

  +2 [+] [-]

, 2015-03-15 20:28, pirms 10 gadiem
Bischofs rakstīja: Hmm. Greckim ar NHL nav laba laulība... Ceru, ka Savickis nepalaidīs garām šo iespēju un šo ziņu izmantot kā informācijas kara ieroci. Ja Greckis pievienotos KHL, tad tas būtu nāvējošs trieciens rietumu propagandai.
Ko Tu pīpē?

  +2 [+] [-]

, 2015-03-15 21:08, pirms 10 gadiem
Greckis pakasot degunu nopelna vairak neka stradajot Dinamo...
Isti nesapratu Bichofa komentars bija sarksms?