Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugera komandas līderis atzīts par NHL nedēļas spožāko zvaigzni

Agris Suveizda

Bļugera komandas līderis atzīts par NHL nedēļas spožāko zvaigzni
Elīass Petešons. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā hokeja līga par aizvadītās nedēļas spilgtākajiem spēlētājiem atzinusi Vankūveras "Canucks" uzbrucēju Elīasu Petešonu, Kalgari "Flames" uzbrucēju Bleiku Koulmenu un Kolorādo "Avalanche" vārtsargu Aleksandaru Georgijevu.

Vankūveras "Canucks" iepriekšējā nedēļā uzvarēja visās četrās spēlēs, bet Petešons sakrāja deviņus (5+4) punktus. Īpaši produktīvas viņam bija spēles pret Ņujorkas "Rangers" (6:3) un Pitsburgas "Penguins" (4:3 pagarinājumā), abās izceļoties ar 2+2.

Pret Ņujorkas "Islanders" (5:2) viņam vieni vārti, bet pret Bufalo "Sabres" (1:0) zviedrs palika bešā. Vankūveras "Canucks" ir līgas līdere, bet Petešons ar 57 (22+35) punktiem 43 spēlēs ir sestais rezultatīvākais hokejists līgā. Pirmajā vietā ir Ņikita Kučerovs ar 28+44, bet labāko sešpadsmitniekā ir četri Vankūveras spēlētāji – piektais punktu virs Petešona ir Džeitī Millers (19+39), bet Kvins Hjūzs (11+40) ir līgas rezultatīvākais aizsargs. Vasarā Petešonam beigsies līgums.

Iepriekšējā nedēļā bez zaudējumiem iztika arī Kalgari "Flames" un Kolorādo "Avalanche", taču tās aizvadīja par spēli mazāk. "Flames" trijās uzvarās Koulmens sakrāja septiņus (4+3) punktus, visos mačos nopelnot vismaz divus punktus, bet sezonā viņam ir 37 (19+18) punkti. Georgijevs "Avalanche" trijos panākumos atvairīja 92,5% metienu (74/80), ielaida vidēji 2,00 ripas un nopelnīja vienu sauso spēli.

Izmantotie resursi:
https://media.nhl.com/public/news/1...