Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Hurricanes'' periodā iemet sešus, ''Blue Jackets'' septītā uzvara pēc kārtas

Krišs Upenieks

''Hurricanes'' periodā iemet sešus, ''Blue Jackets'' septītā uzvara pēc kārtas
Džordans Stāls gūst kārtējos ''Hurricanes'' vārtus
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas turnīrā lielisks posms turpinās Kolumbusas ''Blue Jackets'', kas izcīnījusi septīto uzvaru pēc kārtas, savukārt Karolīnas ''Hurricanes'' trešajā periodā iemeta sešas ripas un sakāva Vankūveras ''Canucks''.

Kolumbusas lieliskā sērija sākās 30. novembra uzvarā pret Tampabejas ''Lightning'' (5:1). Šonakt pēc pirmā perioda cīņā pret Edmontonas ''Oilers'' viesi vēl bija iedzinējos ar 0:1, bet atlikušajā spēles daļā guva trīs bezatbildes vārtus, svinot panākumu ar 3:1. Septiņu uzvaru sērija ''Blue Jackets'' ar 40 punktiem ļāvu pakāpties uz ceturto vietu Austrumu konferencē.

Šūpoles bija vērojamas Vankūveras ''Canucks'' un Karolīnas ''Hurricanes'' spēlē. Pēc pirmā perioda mājinieki bija vadībā ar 2:1, bet otrajā trešdaļā laukumā pilnībā dominēja ''Canucks'', gūstot četrus vārtus pēc kārtas un pirms izšķirošā perioda izvirzoties vadībā ar 5:2. ''Hurricanes'' atbilde gan bija vēl iespaidīgāka - 20 minūtes uzvarētas ar graujošu 6:1, bet spēlē 8:6 uzvara. Abas komandas katra savā konferencē joprojām gan ir ārpus labāko astotnieka.

Iespaidīgas pēdējās trešdaļas aizvadījušas arī Nešvilas ''Predators'' un Dalasas ''Stars''. Nešvila pēdējās 20 minūtes uzvarēja ar 4:0 un visā spēlē ar 6:3 pieveica Sentluisas ''Blues'', bet Dalasa izšķirošajā periodā iemeta piecas ripas (5:1), galarezultātā apspēlējot Anaheimas ''Ducks'' ar pārliecinošu 6:2.

Citās spēlēs Vašingtonas ''Capitals'' ar 4:2 pieveica Ņujorkas ''Islanders'', Čikāgas ''Blackhawks'' ar 2:1 uzvarēja Ņujorkas ''Rangers'', Sanhosē ''Sharks'' pēcspēles metienu sērijā tika galā (3:2) ar Tampabejas ''Lightning'', Minesotas ''Wild'' bez problēmām (5:1) pieveica Floridas ''Panthers'', bet Arizonas ''Coyotes'' izrādījās pārāka spēlē pret Detroitas ''Red Wings'' - 4:1.

NHL, 14. decembris

SpēleRezultāts
Sabres - Kings6:3
Hurricanes - Canucks8:6
Islanders - Capitals2:4
Rangers - Blackhawks1:2
Red Wings - Coyotes1:4
Maple Leafs - Sharks2:3 PM
Wild - Panthers5:1
Predators - Blues6:3
Stars - Ducks6:2
Oilers - Blue Jackets1:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...