Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bojāgājušo Gudro tēvs piedalās "Blue Jackets" treniņā pirms pirmās mājas spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bojāgājušo Gudro tēvs piedalās "Blue Jackets" treniņā pirms pirmās mājas spēles
Foto: @JacketsInsider

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolumbusas "Blue Jackets" rīt aizvadīs pirmo mājas spēli. Gatavojoties mačam, uz ledus kāpa arī Gajs Gudro, vasaras beigās bojāgājušo brāļu Džonija un Metjū tēvs.

Pagājušajā sezonā Džonijs Gudro ar 81 spēlē sakrātajiem 60 punktiem bija Kolumbusas "Blue Jackets" rezultatīvākais spēlētājs. Augusta izskaņā viņu un jaunāko brāli Metjū dienu pirms māsas kāzām notrieca džerājšoferis, abiem ejot bojā notikuma vietā.

Kolumbusa sezonu sākusi ar divām izbraukuma spēlēm, bet naktī no otrdienas uz trešdienu paredzēts pirmais mačs savā laukumā – pulksten 2:00 pret čempioni Floridas "Panthers".

Gatavojoties spēlei, treniņā uz ledus kāpā arī Gajs Gudro, kurš savulaik strādājis kā treneris, piedaloties arī savu dēlu hokejistu karjeras progresā.

Treniņnometnes laikā Gudro vecākais piedalījās Filadelfijas "Flyers" nodarbībās.

Džonijs NHL karjeru sāka ar deviņām sezonām Kalgari "Flames" rindās, līdz kā brīvais aģents pārcēlās uz Kolumbusu, lai būtu tuvāk mājām.