Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Joprojām bez līguma esošais 20 vārtu guvējs Pinto pamet Otavu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Joprojām bez līguma esošais 20 vārtu guvējs Pinto pamet Otavu
Šeins Pinto. Foto: Errol McGihon/Postmedia

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubam Otavas "Senators" joprojām nav izdevies parakstīt līgumu ar ierobežoti brīvo aģentu Šeinu Pinto. Uzbrucējs nolēmis pamest Kanādas galvaspilsētu, lai izvairītos no uzmanības un varētu koncentrēties treniņiem.

Atgriezies pēc pleca savainojuma, Šeins Pinto pagājušajā sezonā 82 spēlēs izcēlās ar 20 vārtiem un 35 punktiem. Centra uzbrucējam vasarā noslēdzās līgums ar Otavas "Senators", bet parakstīt jaunu kontraktu nav izdevies.

Lai gan abas puses nonākušas pie kopsaucēja, parakstīt līgumu liedz "Senators" situācija – zem algu griestiem palikuši vien nepilni 63 tūkstoši dolāru. Pirms Pinto pievienošanās nepieciešams atbrīvoties no citiem hokejistiem, un tas joprojām nav izdevies, kaut jaunā sezona jau sākusies.

Otavas ģenerālmenedžeris Pjērs Dorions meklē variantus, kā aizmainīt aizsargu Ēriku Brannstremu un uzbrucēju Matjē Žozefu, lai atbrīvotu vietu zem algu griestiem.

22 gadus vecais Pinto iepriekšējās dienas pavadīja kopā ar "Senators" komandu, bet tagad izlēmis atgriezties mājās, lai izvairītos no liekas uzmanības un varētu turpināt treniņus.

Otavas situāciju vēl sarežģītāku padara fakts, ka savainojuma dēļ nevar spēlēt Džošs Noriss, tādējādi uzbrukuma centrā trūkst divi no trim labākajiem.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/report-senators-...