Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" noslēdz līgumu ar Merzļikina bijušo komandas biedru Šveicē

Rolands Eliņš

"Blue Jackets" noslēdz līgumu ar Merzļikina bijušo komandas biedru Šveicē
Gregorijs Hofmans. Foto: AFP/Scanpix

NHL klubs Kolumbusas "Blue Jackets" apstiprinājis, ka noslēdzis vienas sezonas līgumu ar Šveices uzbrucēju Gregoriju Hofmanu.

28 gadus vecais Gregorijs Hofmans visu savu līdzšinējo karjeru aizvadījis Šveicē, kuras augstākajā līgā debitēja 2010. gadā. Viņš pirms desmit gadiem NHL draftā tika izraudzīts ar 103. numuru, taču Ziemeļamerikas klubos tā arī neuzspēlēja.

Kā ziņo "Blue Jackets", tad tiesības uz Hofmanu tā ieguva pirms dažiem mēnešiem maiņas darījumā ar "Hurricanes", kas viņu draftēja. Ar Hofmanu noslēgts līgums par minimālo summu uz vienu sezonu.

Hofmanam šī būs atkalsatikšanās ar Latvijas vārtsargu Elvi Merzļikinu, ar kuru vairākas sezonas aizvadīja kopā "Lugano" sastāvā Šveicē. Merzļikina palikšana "Blue Jackets" rindās šovasar gan būs zem jautājuma zīmes, jo paredzams, ka vai nu viņš vai otrs vārtsargs Jonass Korpisalo tiks aizmainīts.

Hofmans šosezon Šveices čempionātā izcēlās ar 41 gūtu punktu 36 spēlēs. Savukārt divās iepriekšējās sezonās viņš guva attiecīgi 47 un 51 punktu.

Hofmans nesen spēlēja pasaules čempionātā Rīgā, ur pārstāvēja Šveices izlasi. Viņš astoņās spēlēs guva sešus vārtus (6+2) un palīdzēja Šveicei iekļūt ceturtdaļfinālā, kurā gan tika zaudēts. Hofmans pārstāvējis Šveices izlasi trīs PČ pēc kārtas un kopumā četras reizes.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/new...

     [+] [-]

, 2021-06-14 23:02, pirms 3 gadiem
Ja Merzļikins paliks CBJ, tad iespējams ir atradis Foligno aizvietotāju kuram leks virsū
Domāju ka Merzly arī kādu vārdu aizlika par Hofmanu!

     [+] [-]

, 2021-06-14 23:03, pirms 3 gadiem
Un Jackets kļūst par Eiropejcisku komandu

     [+] [-]

, 2021-06-15 00:37, pirms 3 gadiem
Eiropeiska nevis ciska

  +1 [+] [-]

, 2021-06-15 01:02, pirms 3 gadiem
Kalnins750 rakstīja: Ja Merzļikins paliks CBJ, tad iespējams ir atradis Foligno aizvietotāju kuram leks virsū
Domāju ka Merzly arī kādu vārdu aizlika par Hofmanu!

     [+] [-]

, 2021-06-15 15:27, pirms 3 gadiem
Kolumbusa aizmainīs Elvi cerams uz kādu top komandu, kur atkal būs jāpacīnās par vietu zem saules!