Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Lasvegasa – viena no pilsētām, kas uzņems NHL atlikušās spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lasvegasa – viena no pilsētām, kas uzņems NHL atlikušās spēles
Marks Andrē Flerī. Foto: John Locher/AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas sezonu turpinās 24 komandas, puse būs no Austrumu konferences un puse būs no rietumiem. Spēles tiks aizvadītas divās pilsētās, un neviena vēl nav apstiprināta oficiāli, taču izskanējušas pārliecinošas runas, ka pusi no spēlēm uzņems Lasvegasa.

Iepazīstinot ar sezonas turpināšanas plānu, Nacionālā hokeja līga pavēstīja, ka atlikušās spēles plānots aizvadīt divās pilsētās. Vienā pulcētos Rietumu konferences komandas, bet otrā ierastos austrumu vienības. Lasvegasa jau no paša sākuma tika uzskatīta par galveno favorīti, jo tās rīcībā ir gan jauna arēna, gan iespaidīgs skaits ar modernām viesnīcām.

Ņemot vērā vīrusa riskus un nepieciešamību dzīvot izolētā vidē, tieši viesnīcas ir galvenais faktors pilsētu izvēlē, un Sportsnet vēsta, ka Lasvegasa tiks apstiprināta kā viena no pilsētām, kas šovasar uzņems spēles. Līgas komisārs Gerijs Betmens 26. maijā izteicās, ka līdz lēmuma pieņemšanai palikušas trīs nedēļas, un šī robeža apritēs nākamajā otrdienā.

Tiek norādīts, ka otras pilsētas izvēlē galvenais faktors būs Kanādas valdības lēmums. Ierodoties no citām valstīm Kanādā, cilvēkiem obligāti 14 dienas jāpavada pašizolācijā, bet NHL cer, ka spēlētāju un personāla gadījumā tiks izdarīts izņēmums. Ja tas notiks, visticamāk, par otru pilsētu kļūs Toronto. Ja izņēmums nesekos, tad jādomā, ka arī otra pilsēta tiks izvēlēta no ASV.

Treniņnometnes paredzēts sākt 10. jūlijā, bet spēļu datumi pagaidām nav paziņoti. Sezonu turpinās Teodors Bļugers (Pitsburgas "Penguins"), kā arī Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargi Elvis Merzļikins un Matīss Kivlenieks.

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/hockey/nhl...

     [+] [-]

, 2020-06-14 09:33, pirms 4 gadiem
Lieliski! Ko perņa krievi tikmēr! Dzer vodku un noskatās, kā civilizētās ligās viss notiek? Gazpromam prioritāte sponorēt mazā pundura konstitūcijas labojumu balsojumu?