Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ziemeļamerikas mediji: Dalasas "Stars" trenēs Galacans

Jānis Pārums

Ziemeļamerikas mediji: Dalasas "Stars" trenēs Galacans
Glens Galacans, vadot Teksasas "Stars"
Foto: Texas Stars

Amerikas Hokeja līgas (AHL) kluba Teksasas "Stars" treneris Glens Gulutzans visticamāk šīs nedēļas otrajā pusē tiks nosaukts par Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Dalasas "Stars" galveno treneri, vēsta Ziemeļamerikas plašsaziņas līdzekļi.

39 gadus vecais treneris nomainīs Marku Kraufordu, kurš Dalasas komandu vadīja pēdējās divas sezonas, taču iepriekšējās beigās no amata tika atlaists. Ja Galacans oficiāli tiks apstiprināts amatā, viņš kļūs par jaunāko treneri NHL.

Galacans Teksasas "Stars" komandu vadīja divus gadus, veiksmīgāko rezultātu sasniedzot 2009./2010.gada sezonā, kad komanda iekļuva Kaldera kausa finālā. Šī trenera vadībā Teksasas "zvaigznes" uzvarēja teju 60% spēļu.

Pirms kāda laika Dalasas kluba menedžeris Džo Nīvendaiks uzsvēra: "Man vajag cilvēku, kurš spēj saprasties ar spēlētājiem un kopīgi augt ar jaunajiem hokejistiem. Man vajag cilvēku, ar kuru varam strādāt ilgtermiņā un kurš attīstīsies kopā ar jaunu komandu."

Jāpiebilst, ka iepriekšējās sezonās Dalasas "Stars" pārstāvēja arī 37 gadus vecais latviešu aizsargs Kārlis Skrastiņš, kurš šobrīd ir brīvais aģents. Kluba vadība gan lūgusi Skrastiņu un vēl vairākus komandas spēlētājus būt pacietīgiem, gaidot jauno līgumu. Ja līdz 30. jūnijam "Stars" komanda Skrastiņam jaunu līgumu nepiedāvās, viņš kļūs par neierobežotu brīvo aģentu. Tikmēr krievu medijos jau iepriekš parādījās ziņas, ka latvietis vienojies ar Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Jaroslavļas "Lokomotiv", ko apstiprināja arī kluba ģenerālmenedžeris Jurijs Lukins. Domājams, ka to, kur Skrastiņš spēlēs nākamsezon, uzzināsim jau pavisam drīz.

Izmantotie resursi:
dallasnews.com

  +4 [+] [-]

, 2011-06-14 21:18, pirms 13 gadiem
Spēlētāji NHL ir vecāki, kā šis treneris. (Rekī - 43, Selanē - 40 (drīz jau 41).

Bet enīvej, šim trenerim jau nebūs nekāda lielā nozīme mūsu uztverē, ja Kaža ies uz Loko. Dzerams ka paliks vēl NHL. Bet var jau saprast arī Kažu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-06-15 00:28, pirms 13 gadiem
interesanti, ka autors uzrakstīja par Jaroslavļas "Lokomotiv", Jurija Lukinska teikto, par vienošanos ar Skrastiņu, tikai tāds vien nieks, kā aizmirsa pieminēt Skrastiņa teikto, ka vēl neko nearvienu nav parakstījis līgumu un vēljoprojām paliek spēkā doma, ja būs piedāvājums no NHL, viņš paliek NHL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-06-15 22:04, pirms 13 gadiem
ozolinshthebest rakstīja: Kā tad ir Galacans vai Gulutzans?
Ar "c" izklausās tikpat neīsti kā dažviet LV presē "Marcels".

     [+] [-]

, 2011-06-30 13:02, pirms 13 gadiem
Redzes ko 6is ar komandu iesaks darit