Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Karsillo paliek Filadelfijā

Juris Miņins
Juris Miņins

Karsillo paliek Filadelfijā
Daniels Karsillo
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Fliadelfijas "Flyers" ir nācis klajā ar paziņojumu, ka viņi un uzbrucējs Daniels Karsillo ir panākuši vienošanos, par sadarbības turpināšanu uz vēl vienu sezonu. Līguma finansiālās detaļas, pagaidām, netiek izpaustas.

Kā pavēstīja Filadelfijas "Flyers" ģenerālmenedžeris Pols Holmgrēns, tad viņa vadītā vienība ir panākusi vienošanos ar Danielu Karsillo par jauna līguma noslēgšanu. Līgums ir paredzēts uz vēl vienu sezonu, bet tā finansiālās detaļas tiks paziņotas vēlāk.

Jāpiebilst, ka aizvadītajā sezonā viens no labākajiem līgas "provokatoriem" un vieglā svara "policistiem" "Flyers" sastāvā aizvadīja 76 mačus, kuros pamanījās tikt pie 22 (12+10) punktiem, bet izslēgšanas spēļu 17 mačos Kanādas hokejista kontā divi vārtu guvumi un četras rezultatīvas piespēles. Savukārt pildot savas kaušļa funkcijas Karsillo piedalījās 20 kautiņos, kuros astoņas reizes uzvarēja, tikpat reizes cīnījās neizšķirti, bet četras reizes viņam nācās doties uz sodīto spēlētāju soliņa kā zaudētājam. Jāpiebilst, ka divus kautiņus "Flyers" uzbrucējs pabeidza ar tehnisko nokautu.

Atgādināsim, ka Filadelfijas "Flyers" rindās Karsillo nokļuva 2008./2009. gada sezonas laikā, kad tika aizmainīts no Fīniksas "Coyotes" (pret Skotiju Apšalu). Savukārt draftēts Daniels tika 2003. gada draftā, kad ar kopējo 73. numuru viņu savās rindās uzņēma Pitsburgas "Penguins".
Iepriekšējais līgums Danielam Karsillo deva nepilnu miljonu lielus ienākumus vienā sezonā.

Kā arī...

Savukārt Kolumbusas "Blue Jackets" uz divām sezonām ir pagarinājusi līgumu ar citu "policistu" –Džaredu Bolu (68 spēls, 4+3 punkti, 149 soda minūtes).

Edmontonas "Oilers" paziņoja, ka ir pagarinājusi līgumu ar vārtsargu Devanu Dubniku. Vienvirziena līguma summa ir 1.6 miljoni, ilgums – divi gadi. Šāda notikumu attīstības gaita nozīmē, ka aizvadītās sezonas "Oilers" pirmajam vārtsargam Džefam Druānam-Deloriē būs jāmeklē cita komanda, jo Edmontonas pirmā vārtsarga postenī būs atgriezies Nikolajs Habibuļins.

Monreālas "Canadiens" ir noslēgusi līgumus ar vairākiem spēlētājiem – Metjū Karlu, Džeimsu Vaimanu un arī Maksimu Lapjēru. Lapjērs, kurš aizvadītajā sezonā atzīmējās ar 14 punktiem 76 mačos, Monreālā paliks vēl vismaz vienu sezonu, kuras laikā varēs tikt pie 0.9 miljoniem ASV dolāru.

Tāpat ar trim spēlētājiem līgumattiecības pagarināja Vankūveras "Canucks", kuri saņēma parakstītus līgumus no Tanera Glasa, Aleksandra Bolduka un Šeina O'Braiena, bet vārtsargs Tailers Veimans Vankūverai pievienojās no Kolorado "Avalanche" sistēmas.

Savukārt Otavas "Senators" papildinājās ar diviem hokejistiem – aizsargu Dereku Smitu un Šveices izlases malējo uzbrucēju Romanu Viku.

Visbeidzot Pitsburgas "Penguins" pagarināja līgumu ar 26 gadus veco uzbrucēju Krisu Koneru, kurš, visdrīzāk, sezonu sāks AHL.

Izmantotie resursi:
hockeyfights.com
capgeek.com
forecaster.ca
espn.go.com
tsn.ca

  +3 [+] [-]

, 2010-07-13 21:55, pirms 14 gadiem
Tas man patīk.

  +2 [+] [-]

, 2010-07-13 22:17, pirms 14 gadiem
Biku puikam patiik simuleet pa daudz, bet savadaak ir ok! Man arii tiik

  +6 [+] [-]

, 2010-07-13 22:39, pirms 14 gadiem
uj sitam jaunietis patik, uz kaski vilkt un kas man vel vairak patik, vinjs ari var normali biete ielikt!!!!

  +2 [+] [-]

, 2010-07-13 22:41, pirms 14 gadiem
z-scarss rakstīja: uj sitam jaunietis patik, uz kaski vilkt un kas man vel vairak patik, vinjs ari var normali biete ielikt!!!!
kam viņš var ielikt? nejau normāliem taffgajiem... tāds pussijs kam patīk izrādīties vien ir

 +30 [+] [-]

, 2010-07-13 22:46, pirms 14 gadiem
z-scarss rakstīja: uj sitam jaunietis patik, uz kaski vilkt un kas man vel vairak patik, vinjs ari var normali biete ielikt!!!!
Cik es zinu viņš no Raita beeg!

  +3 [+] [-]

, 2010-07-13 22:50, pirms 14 gadiem
es domāju Laviolets atceras savu debijas maču Flyeros pret Capitals, kad Karsilo nopelnīja 9min mazākuma savai komandai, kura vēlāk cieta sagrāvi...
P.S. vismaz Bārtulis toreiz nopelnīja rezultatīvu piespēli

  +4 [+] [-]

, 2010-07-13 23:11, pirms 14 gadiem
Šitas ir tas, kam Raitis vienreiz iedeva normāli?
Atceros no Ivanāna"viens vai otrs"

  +6 [+] [-]

, 2010-07-13 23:12, pirms 14 gadiem
arvids1991 rakstīja: Šitas ir tas, kam Raitis vienreiz iedeva normāli?
Atceros no Ivanāna"viens vai otrs"
Jā, tas ir tieši viņš.

 +12 [+] [-]

, 2010-07-13 23:19, pirms 14 gadiem
chubaki rakstīja: Cik es zinu viņš no Raita beeg!
Beeg? Vinjsh tieshi bija tas, kursh Raitim "uzplijaas" un ttieciigi arii izgraaba!

     [+] [-]

, 2010-07-13 23:49, pirms 14 gadiem
Ideāli!

     [+] [-]

, 2010-07-13 23:49, pirms 14 gadiem
youtube.com: YouTube
- Carcillo vs Ivanans Feb 18, 2008


Ivanans nedaudz galvā iedeva
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2010-07-14 00:01, pirms 14 gadiem
chubaki rakstīja: Cik es zinu viņš no Raita beeg!
nezzz ka ar begsanu vinjam, bet atskiriba no Raita vinjs var ari punktus gut un tas jau tada tipa speletajam ir loti daudz!!!! taftgajs nirgas nakt gribetu tevi uz slidam redzet

  +8 [+] [-]

, 2010-07-14 00:05, pirms 14 gadiem
z-scarss rakstīja: nezzz ka ar begsanu vinjam, bet atskiriba no Raita vinjs var ari punktus gut un tas jau tada tipa speletajam ir loti daudz!!!! taftgajs nirgas nakt gribetu tevi uz slidam redzet
Tikai tāda lieta - Raitis ir NHL supersmagā svara policists, Karsillo - vieglā/vidējā svara aģitators/provokators/policists.
Uzdevumi laukumā pilnīgi citi, līdz ar to arī punktu ailēs citi cipari.

  +2 [+] [-]

, 2010-07-14 00:12, pirms 14 gadiem
Ofic raitis tāds ka4aks ka domāju ka neviens nemaz ar viņu kauties negrib
Domāju ka raitis var vēl piestrādāt pie savas tehnikas pazīmēties ar piespēlēm varbūt arī ar vārtu guvumiem un nopelnīs labu naudiņu

     [+] [-]

, 2010-07-14 09:26, pirms 14 gadiem
Reinis00 rakstīja: youtube.com: YouTube
- Carcillo vs Ivanans Feb 18, 2008


Ivanans nedaudz galvā iedeva
savulaart te carcillo nedaudz galvaa iedod barch'am
youtube.com: YouTube
- Barch vs Carcillo Apr 3, 2008

     [+] [-]

, 2010-07-14 11:51, pirms 14 gadiem
Briedis95 rakstīja: Ofic raitis tāds ka4aks ka domāju ka neviens nemaz ar viņu kauties negrib
Nu Laraks, "Boogieman", "draugs" Paross vai tas pats Vestgards un vēl daži Raičas līmeņa smagsvari šaubos vai Raičam ceļu griezīs.... mazie "šakāļi" kā šitas Karkillo gan varētu bišķi raustīties....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-07-14 12:14, pirms 14 gadiem
als rakstīja: Nu Laraks, "Boogieman", "draugs" Paross vai tas pats Vestgards un vēl daži Raičas līmeņa smagsvari šaubos vai Raičam ceļu griezīs.... mazie "šakāļi" kā šitas Karkillo gan varētu bišķi raustīties....
Vēl ir kaudze ar super-smagsvariem, kā arī vairāki smagsvari, kas īsti nešķiro ko sist, sīkos vai a la Ivanāns. Sekmes viņiem gan ir mainīgas, taču dažreiz sanāk arī vinnēt. Iespējams, daudziem sen aizmirstais Ivanāna zaudējums pret Teiloru Pjatu, kurš vispār nav "policists" (NHL karjerā sezonā ne vairāk kā divus kautiņus aizvada (kopā ir aizvadījis 12), tb no sērijas "gadās", bet visā karjerā ir kāvies apmēram tikpat cik Ivanāns savā labākajā sezonā) ir tam vislabākais pierādījums.

     [+] [-]

, 2010-07-14 12:51, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Vēl ir kaudze ar super-smagsvariem, kā arī vairāki smagsvari, kas īsti nešķiro ko sist, sīkos vai a la Ivanāns. Sekmes viņiem gan ir mainīgas, taču dažreiz sanāk arī vinnēt. Iespējams, daudziem sen aizmirstais Ivanāna zaudējums pret Teiloru Pjatu, kurš vispār nav "policists" (NHL karjerā sezonā ne vairāk kā divus kautiņus aizvada (kopā ir aizvadījis 12), tb no sērijas "gadās", bet visā karjerā ir kāvies apmēram tikpat cik Ivanāns savā labākajā sezonā) ir tam vislabākais pierādījums.
Protams mēdz būt visādi, jo ledus ir slidens visiem, bet pārsvarā tomēr (cik ir sanācis redzēt) supersmagsvari "villojas" vairāk tieši savā starpā..... protams smagsvari un "vidējais svars" arī dažreiz ceļu negriež, bet tomēr liekas tas nenotiek pārāk bieži.... viss vairāk ir atkarīgs no konkrētas spēles situācijas.... es piemēram atceros(tad vēl) "jaunā gurķa" Milana Lučiča klopi ar Raiču, kur tad šis "jaunais gurķis" ko varētu nosaukt par "smagsvaru" un tādu kā "emergency policistu" (kas klopējas, kad vajag un ja neviens cits nav kas klopējas) arī tīri labi turējās Raičam pretī.... patiesībā Lučičs ir viens no retajiem tā saucamajiem jaunajiem "old school" hokejistiem , kas var būt gan rezultatīvs, gan arī vēl cimdus nomest un tīri labi izkauties..... līdzīga tipa spēlētāji bija Keits Primo un nu jau nelaiķis Probērs..... un tāda tipa spēlētāju līgā vairs nav daudz....

     [+] [-]

, 2010-07-14 14:47, pirms 14 gadiem
als rakstīja: Protams mēdz būt visādi, jo ledus ir slidens visiem, bet pārsvarā tomēr (cik ir sanācis redzēt) supersmagsvari "villojas" vairāk tieši savā starpā..... protams smagsvari un "vidējais svars" arī dažreiz ceļu negriež, bet tomēr liekas tas nenotiek pārāk bieži.... viss vairāk ir atkarīgs no konkrētas spēles situācijas.... es piemēram atceros(tad vēl) "jaunā gurķa" Milana Lučiča klopi ar Raiču, kur tad šis "jaunais gurķis" ko varētu nosaukt par "smagsvaru" un tādu kā "emergency policistu" (kas klopējas, kad vajag un ja neviens cits nav kas klopējas) arī tīri labi turējās Raičam pretī.... patiesībā Lučičs ir viens no retajiem tā saucamajiem jaunajiem "old school" hokejistiem , kas var būt gan rezultatīvs, gan arī vēl cimdus nomest un tīri labi izkauties..... līdzīga tipa spēlētāji bija Keits Primo un nu jau nelaiķis Probērs..... un tāda tipa spēlētāju līgā vairs nav daudz....
Lučičam pagājusī sezona nebija no tām veiksmīgākajām, lai neteikt, ka bija katastrofāla. Katrā gadījumā no viņa tika gaidīts DAUDZ vairāk nekā tie 20 punkti, ko gūst arī izteikti vidējā svara kaušļi (tādi kā Karsillo).

Taču par tiem "old school" hokejistiem pilnīgi piekrist negribas. Protams, agrāk tādu bija DAUDZ vairāk, taču arī tagad nav tā, ka viņus sarkanajā grāmatā būtu jāraksta.
Ir kaudze ar vairāk vai mazāk rezultatīviem provokatoriem (tb Eiverijs un Co), ir tādi kadri kā Iginla, ir tāds Stīvs Ots, ir Skots Hartnels. No pavisam jaunajiem, Losandželosā ir tāds Veins Simondss.

Tb pietiek arī tagad "universālo kareivju". Cita lieta, ka agrāk šie universālie hokejisti bija daudz labāki kautiņos, taču, iespējams, uzbrukumā labāki ir tieši mūsdienu hokejisti.

     [+] [-]

, 2010-07-14 16:15, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Lučičam pagājusī sezona nebija no tām veiksmīgākajām, lai neteikt, ka bija katastrofāla. Katrā gadījumā no viņa tika gaidīts DAUDZ vairāk nekā tie 20 punkti, ko gūst arī izteikti vidējā svara kaušļi (tādi kā Karsillo).

Taču par tiem "old school" hokejistiem pilnīgi piekrist negribas. Protams, agrāk tādu bija DAUDZ vairāk, taču arī tagad nav tā, ka viņus sarkanajā grāmatā būtu jāraksta.
Ir kaudze ar vairāk vai mazāk rezultatīviem provokatoriem (tb Eiverijs un Co), ir tādi kadri kā Iginla, ir tāds Stīvs Ots, ir Skots Hartnels. No pavisam jaunajiem, Losandželosā ir tāds Veins Simondss.

Tb pietiek arī tagad "universālo kareivju". Cita lieta, ka agrāk šie universālie hokejisti bija daudz labāki kautiņos, taču, iespējams, uzbrukumā labāki ir tieši mūsdienu hokejisti.
Nu 20 punkti 50 spēlēs tomēr nav tas sliktākais rādītājs arī priekš (ja tā var teikt) parasta "smagsvara", kas ir tendēts arī uz uzbrukumu.... un tur jau tā lieta, ka agrāk ne tikai "zāle bija zaļāka", bet arī hokejisti bija universālāki..... ok, protams arī tagad ir pietiekami daudz hokejistu kas var gan vārtus iemest, gan arī cimdus nomest un izkauties, bet tomēr nav vairs tik universālu veču kādi bija jau te manis pieminētais Primo, Probērs u.c. kas bez tā, ka bija gana rezultatīvi arī ļoti labi kāvās.... tagad vairāk ir "vai nu, vai nu".... vai nu labs policists un hrenovijs metējs/pasotājs vai arī diezgan labs punktu guvējs, bet diezgan hrenovijs policists.... tb spēlētāji ir palikuši vienveidīgāki un nav vairs tādu kārtīgu universāļu....

     [+] [-]

, 2010-07-14 16:21, pirms 14 gadiem
Pievienojos Vaļerkam!