Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Rangers'' pagarina uzvaru sēriju, ''Wild'' iemet piecus un pārspēj čempioni

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Rangers'' pagarina uzvaru sēriju, ''Wild'' iemet piecus un pārspēj čempioni
Mets Boldijs svin vārtu guvumu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Naktī uz otrdienu Nacionālajā hokeja līgā uzvaru sērijas turpināja Ņujorkas ''Rangers'' un Minesotas ''Wild''. Pirmie svinēja piekto uzvaru pēc kārtas ar 2:0 panākumu pār Kalgari ''Flames'', bet otrie trešo panākumu pēc kārtas izcīnīja, apspēlējot Lasvegasas ''Golden Knights'' (5:3).

• Nacionālajā hokeja līgā piekto uzvaru pēc kārtas svinēja Ņujorkas ‘’Rangers’’, kas atstāja sausā Kalgari ‘’Flames’’ (2:0). Līdz ar to pretiniecei pārtrūka četru uzvaru sērija.

• ‘’Rangers’’ vārtos pirmo sezonas sauso spēli aizvadīja Igors Šestjorkins, kurš atvairīja visus pretinieku izdarītos 30 metienus.

• Otrā perioda vidū ‘’Rangers’’ izvirzījās vadībā, bet otros vārtus guva, kad ‘’Flames’’ bija nomainījuši vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju. Tukšos vārtos 12. sezonas vārtus guva Džimijs Vesijs.

• Ar 71 punktu ‘’Rangers’’ ieņem augsto otro vietu Austrumu konferencē, par diviem punktiem atpaliekot no līderes ‘’Bruins’’. ‘’Flames’’ Rietumos ir uzreiz aiz izslēgšanas spēļu zonas – desmitā pozīcija ar 55 punktiem.

• Citā spēlē zaudēja čempione Lasvegasas ‘’Golden Knights’’, kas ar 3:5 piekāpās Minesotas ‘’Wild’’. Pretiniece svinēja trešo uzvaru pēc kārtas, bet ‘’Golden Knights’’ šis kļuva par otro zaudējumu piecās spēlēs.

• 1000. spēli NHL aizvadīja ‘’Golden Knights’’ hokejists Alekss Pentrandželo, kurš tajā atdeva divas rezultatīvās piespēles.

• Uzvarētāju rindās trīs rezultativitātes punktus (vārti un divas piespēles) iekrāja Mets Boldijs. Sezonā viņam 38 rezultativitātes punkti (18+20).

• Pirmajā periodā komandas guva četrus vārtus (2:2), bet trešo trešdaļu ar diviem vārtiem iesāka ‘’Wild’’, izvirzoties vadībā ar 4:2. Piektos vārtus klubs guva, kad ‘’Golden Knights’’ vārtsargu bija nomainījusi pret sesto laukuma spēlētāju.

• Trīs uzvaras pēc kārtas ļāvušas ‘’Wild’’ pacelties uz 11. vietu Rietumu konferencē. No astotās vietas to šķir pieci punkti.

NHL spēles 13. februārī

SpēleRezultats
Devils - Kraken3:1
Rangers - Flames2:0
Flyers - Coyotes5:3
Golden Knights - Wild3:5