Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Maple Leafs" tomēr vienojas ar Kadri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Maple Leafs" tomēr vienojas ar Kadri
Nazems Kadri
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Toronto "Maple Leafs" pirms treniņnometnes sākuma tomēr vienojies ar 22 gadus veco ierobežoto brīvo aģentu Nazemu Kadri. Centra uzbrucējs nākamo divu sezonu laikā saņems 5,8 miljonus ASV dolāru.

Nacionālās hokeja līgas 2009. gada drafta pirmās kārtas izvēle Nazems Kadri Toronto "Maple Leafs" rindās debitēja 2010. gada sezonā, 29 spēlēs gūstot trīs vārtus un sakrājot 12 rezultativitātes punktus. Taču 22 gadus vecais uzbrucējs, kura saknes sniedzas Libānā, Kanādas komandas rindās nostiprinājās tikai aizvadītajā sezonā.

Ar 48 spēlēs sakrātajiem 44 punktiem Kadri kļuva par "Maple Leafs" otro rezultatīvāko spēlētāju, atpaliekot tikai no līdera Fila Kesela. Taču Kadri lietderības koeficients bija +15, kamēr Keselam tas bija negatīvs (-3).

2010. gada pasaules čempionāta sudraba medaļas ieguvējs U20 līmenī Kadri pēc sezonas kļuva par ierobežotu brīvo aģentu un ilgi nespēja vienoties ar "Maple Leafs" par jaunu kontraktu. Turklāt atšķirība uzbrucēja prasītajā un komandas piedāvātajā bija iespaidīga - Kadri uzskatīja, ka ar vienu sezonu ir gana ilgtermiņa līgumam.

Tomēr pirms treniņnometnes sākuma puses spējušas vienoties. Jaunais kontrakts paredz, ka Kadri turpmāko divu sezonu laikā saņems 5,8 miljonus ASV dolāru jeb 2,9 miljonus sezonā.

"Maple Leafs" zem algu griestiem palikuši divi miljoni un jāvienojas ar 26 gadus veco aizsargu Kodiju Fransonu, kurš aizvadītajā sezonā guva četrus vārtus un pievienoja 25 piespēles, kļūstot par vienības rezultatīvāko aizsargu un aizvadot labāko sezonu karjerā.

Izmantotie resursi:
TSN Sports News & Headlines | Score Results,...

     [+] [-]

, 2013-09-11 15:11, pirms 11 gadiem
interesants uzvārds
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja