Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Rangers" gūst panākumu Čikāgā, spēcīgi turpina arī "Flyers"

Rolands Eliņš

"Rangers" gūst panākumu Čikāgā, spēcīgi turpina arī "Flyers"
"Rangers" uzvaras vārtu autors Karls Hegelins
Foto:AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā uzvaru pret pašreizējo Stenlija kausa īpašnieci Čikāgas „Blackhawks” guvusi Ņujorkas „Rangers” (3:2), savukārt Filadelfijas „Flyers” spējusi tikt galā ar Monreālas „Canadiens” un gūt savu astoto uzvaru pēdējās 10 spēlēs.

„Rangers” spēli Čikāgā uzsāka ļoti iespaidīgi, jau pirmajās 10 minūtēs izvirzoties vadībā ar 2:0 (precīzi bija Breda Ričardsa un Matsa Dzukarello metieni), tiesa, pēc tam pamodās arī čempioni. Ar daudz labāku sniegumu mača turpinājumā „Blackhawks” prata rezultātu izlīdzināt (2:2), turklāt 40. rezultatīvo piespēli savā sezonas rēķinā ierakstīja aizsargs Dankans Kīts (trešais labākais rādītājs NHL).

Uzvarai gan ar to nepietika, jo 55. minūtē „Blackhawks” vārtu priekšā neviens nenosedza Karlu Hegelinu, kurš apspēlēja bezpalīdzīgo Koriju Kraufordu un guva uzvaras vārtus. „Blackhawks” spiediens mača izskaņā gan bija ievērojams, taču „Rangers” vārtsarga Henrika Lundkvista dēļ palika nerealizēts.

Lundkvists atvairīja 35 metienus no 37, kā arī izcēlās ar savu sezonas otro rezultatīvo piespēli. „Rangers” šobrīd ieņem trešo vietu Metropoles divīzijā (46 punkti), bet „Blakchawks” ar 67 punktiem ir otrajā vietā līgā, tiesa, aizvadījusi par četrām spēlēm vairāk nekā tās divīzijas tuvākā konkurente „Blues”, kura atpaliek vien par diviem punktiem.

Augšupceļu kopvērtējuma tabulā turpina arī Filadelfijas „Flyers”, kuras hokejisti ar 3:1 pieveica „Canadiens”, ierakstot savā rēķinā 10. uzvaru mājas arēnā pēc kārtas. Trīs rezultatīvas piespēles izdarīja slovāku aizsargs Andrejs Mesārošs, kurš vēl novembra beigās-decembrī bija nosēdināts uz rezervistu soliņa.

"Flyers" šobrīd ieņem piekto vietu konferencē (50 punkti) un pēc katastrofālā sezonas sākuma, kad 15 spēlēs izcīnīja vien četras uzvaras, spējusi uzvarēt 19 no pēdējām 24 spēlēm.

No zaudējuma izbēgusi arī Kolorādo „Avalanche”, kuras rindās Pols Štjastnijs 58. minūtē izlīdzināja rezultātu pret Otavas „Senators”, bet 22 gadus vecais aizsargs Taisons Berī pagarinājumā guva uzvaras vārtus.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRezultāts
Flyers-Canadiens3:1
Blackhawks-Rangers2:3
Avalanche-Senators4:3 P

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +1 [+] [-]

, 2014-01-09 08:08, pirms 11 gadiem
Off topic, bet Spartak tā vien šķiet varētu kļūt par jauno ACSK, jo Putins esot informēts par kluba smago situāciju. Gaidam risinājumus. Es gribēju teikt gaidam $$$. Nē, tas nemaz nav politisks projekts.

     [+] [-]

, 2014-01-09 08:18, pirms 11 gadiem
Ko tas vikings Cukarello saēdies

     [+] [-]

, 2014-01-09 08:19, pirms 11 gadiem
dobrecovs rakstīja: Ko tas vikings Cukarello saēdies
Siļķes.

     [+] [-]

, 2014-01-09 11:10, pirms 11 gadiem
Lieliski,kārtējā uzvara un atpakaļ uz playoff viļņa,malači!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-09 14:46, pirms 11 gadiem
Ervīns Rommels rakstīja: kolhozs
Kolhozs vari būt pats,ej strādāt