Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Krosbijs laukumā varētu atgriezties jau šonedēļ

Jānis Celmiņš

Krosbijs laukumā varētu atgriezties jau šonedēļ
Sidnijs Krosbijs
www.dailyorganizedchaos.com

Viens no Nacionālās hokeja līgas (NHL) labākajiem un vērtīgākajiem spēlētājiem Sidnijs Krosbijs, kurš pašlaik atkopjas no gada sākumā gūtā smadzeņu satricinājuma, jau tuvāko dienu laikā varētu atgriezties laukumā.

Pirms aptuveni divām nedēļām Krosbijs sāka piedalīties kontakta treniņos, taču neskatoties uz to netika izteiktas prognozes par viņa atgriešanos laukumā. Šobrīd hokejists jau ilgāku laiku trenējas kopā ar komandu un runas par viņa atgriešanos laukumā kļūst ar vien skaļākas. Optimistiskākās no tām liecina, ka Krosbijs laukumā varētu doties jau šīs nedēļas beigās, kad naktī no piektdienas uz sestdienu Pitsburgas „Penguins” aizvadīs maču pret Dalasas „Stars” vienību.

Atgādināsim, ka Sidnijam Krosbijam smadzeņu satricinājums tika fiksēts šī gada pašā sākumā un uz NHL ledus viņš nav gājis kopš šī gada 5. janvāra.

Jāpiemin, ka arī bez Krosbija „Penguins” klubam veicas tīri labi. Komanda šobrīd ir visas līgas līdere.

Atgādināsim, ka savā līdzšinējā NHL karjerā Sidnijs Krosbijs ir piedalījies 412 spēlēs, kurās izcēlās ar 215 vārtu guvumiem un 357 rezultatīvām piespēlēm. Tāpat Krosbijs, kopā ar "Penguins" komandu, ir izcīnījis Stenlija kausu, kā arī ticis pie vairākām individuālajām balvām, tostarp atzīts par līgas MVP un ieguvis līgas rezultatīvākā hokejista un labākā "bombardiera" balvas.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +4 [+] [-]

, 2011-11-08 09:41, pirms 13 gadiem
nu re arī raksts par Sida iespējamo atgriešanos laikumā ir šeit man patīk šis darba stils
bet ja par Sidu viss lai noyiek un lai atgriežas un parādīt savu labako spēli visas sezonas garumā!! Aiziet .....

     [+] [-]

, 2011-11-08 09:43, pirms 13 gadiem
Kāda iespēja ka Sidam nebūs Lindrosa variants? Bukmeikeri uz šo piedāvā kādas likmes?

  +1 [+] [-]

, 2011-11-08 09:49, pirms 13 gadiem
Krokodils rakstīja: Kāda iespēja ka Sidam nebūs Lindrosa variants? Bukmeikeri uz šo piedāvā kādas likmes?
cerēsim ka nebūs, jo ar Sidu tagad auklējās kā ar mazu bērnu, domājams ka ļaus atgriezties tikai tad kad būs 100% droši, galvenais ieiedzīvoties līdzīgās traumās! Par bukmeikeriem nezinu, bet gan jau kāda pagrīdes kantorī Kanādā to var izdarīt, jo tur kas atiecias uz likmēm uz hokeju cik zinu ir iespējams viss

  +1 [+] [-]

, 2011-11-08 10:14, pirms 13 gadiem
Papētīju statistiku par to, kuri spēlētāji ir bijuši labākie vārtu guvēji pēdējās divās ar "astīti" sezonās. Interesantākais:

Līderis ir Stamkoss, viņam šajā laikā 106 goli.

Ovečkinam sanākuši 88.

Krosbijs, aizvadot tikai 122 spēles, guvis 83!!!

  +3 [+] [-]

, 2011-11-08 10:34, pirms 13 gadiem
kino rakstīja: Papētīju statistiku par to, kuri spēlētāji ir bijuši labākie vārtu guvēji pēdējās divās ar "astīti" sezonās. Interesantākais:

Līderis ir Stamkoss, viņam šajā laikā 106 goli.

Ovečkinam sanākuši 88.

Krosbijs, aizvadot tikai 122 spēles, guvis 83!!!
cerēsim ka vairs traumas nemocīs viņu un varēs atgriesties pie pagājuša gada statistika gandrīz 1,5 punkti pa spēli!!! monstrīgi bail pat iedomāties ja būtu nokapajis visu sezonu līdz galam!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-11-08 11:15, pirms 13 gadiem
Cerams atgriezīsies iepriekšējā formā un priecēs vēl daudzas sezonas.Būtībā žēl ,ka traumas sabojā karjēru,gan Lemjē,gan Bosī un Lindrosam un vēl daudziem kuri būtu sasnieguši vēl vairāk ,nekā viņi sasniedza,lai gan ar visām traumām viņi ļoti daudz sasniedza.

  +2 [+] [-]

, 2011-11-08 11:29, pirms 13 gadiem
Krokodils rakstīja: Kāda iespēja ka Sidam nebūs Lindrosa variants? Bukmeikeri uz šo piedāvā kādas likmes?
Ļoti ceru,kad tas nenotiks,ja jau tās traumas nebūtu,tad viņš moš pat tagad spēlētu,starp citu Lindross ir vienu gadu JAUNĀKS par mūsu OZO!(tas tikai salīdzinājums)
Sidam vajag atgriesties,jo Ovečkinam ar tagad tā čābīgāk iet,ja jau Sids atgriezīsies,tad moš Ovečkinam ar būs stimuls sisties uz priekšu!tad atkal sāksies NHL's Best Rivalry!
Varu saderēt,kad Sids atgriezīsies sastāvā,viņu ar lielām ovācijām sagaidīs,tas gan būtu skaisti,un emocionāli!

  -2 [+] [-]

, 2011-11-08 13:08, pirms 13 gadiem
Konkrēta Sida atbilde uz jautājumu par viņa atgriešanos piektdien:

On people saying Friday may be the day he makes his return:
I guess they know more than I do, because I haven’t really thought about that. I’ve thought more about just getting through this week. That’s a possibility, just like another however many games left there are. Their guess is as good as mine.

Tālāk -
On if he would like it to be this Friday:
I’d love it to be, but I would have loved it to be on the West Coast trip too. I didn’t play there. So there’s a lot of different guesses, but like I said, everyone else’s guesses are as good as mine.

Un jautājums par to, vai viņš atgrieztos piektdien, par spīti māņticībai-
On returning on 11-11-11:
I’m superstitious, but I wouldn’t let that affect whether I came back that night or not. When I’m ready, I’ll be back as soon as I can – no matter what the date is.

Tā kā nekas vēl nav galīgi skaidrs. Un būtībā, tas ir atkarīgs no ārstiem, jo viņš varēs atgriezties tikai tad, kad ārsti tam dos atļauju. Noteikti šīs četras brīvās dienas nāks pa labu, jo līdz šim, laika trūkuma dēļ, pingvīniem nav bijuši tādi kārtīgi treniņi, kuri beidzot notiks šajās brīvajās dienās, kas dos iespēju arī Krosbijam vairāk iesaistīties kontaktā. Protams, būtu jauki viņu redzēt atgriežamies jau piektdien, bet vai tā tiešām būs, laiks rādīs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja