Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Hārtmans pirms sezonas sākuma paraksta 12 miljonu līgumu ar "Wild"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hārtmans pirms sezonas sākuma paraksta 12 miljonu līgumu ar "Wild"
Raiens Hārtmans. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Minesotas "Wild" uz trīs sezonām par 12 miljoniem dolāru pagarinājis līgumu ar 29 gadus veco uzbrucēju Raienu Hārtmanu.

Raiens Hārtmans pagājušajā sezonā piedalījās 59 spēlēs un izcēlās ar 37 (15+22) punktiem. Minesotas "Wild" sasniedza izslēgšanas spēles, un uzbrucējs piecos mačos guva piecus (2+3) punktus, komandai izstājoties pirmajā kārtā.

29 gadus vecā hokejista līgumā vēl palikusi viena sezona par 1,7 miljoniem, bet abas puses jau laicīgi vienojušās par sadarbības turpinājumu, tādējādi izvairoties no scenārija, ka Hārtmans nākamajā vasarā kļūtu par brīvo aģentu.

Pārstāvot "Wild", Hārtmans 261 spēlē guvis 144 punktus. Pirms tam viņš spēlējis arī Nešvilas "Predators" un Čikāgas "Blackhawks" rindās.

Hārtmans lielākoties spēlējis pirmajā maiņā kopā ar Kirilu Kaprizovu, kuram ir līgums līdz 2026. gada vasarai, un Matsu Sukarello, kurš septembra beigās noslēdza 8,25 miljonus vērtu vienošanos uz divām sezonām.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/ryan-hartm...