Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Nacionālā hokeja līga - jaunā sezona nāk ar jaunām intrigām

Rolands Eliņš

Nacionālā hokeja līga - jaunā sezona nāk ar jaunām intrigām
Sezonas 3 jautājumi - vai "Kings" paveiks vēl vienu "play-off" brīnumu? Vai Girgensons attaisnos cerības? Un vai Bens Bišops "Lightning" vārtos sniegs vietu Gudļevskim?
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt ar "Canadiens" un "Maple Leafs" dueli tiks ievadīta Nacionālās hokeja līgas (NHL) 98. sezona. Pirmo divu dienu laikā skatītājiem būs iespēja vērot 16 spēles, ieskaitot Zemgus Girgensona un Bufalo "Sabres" sezonas atklāšanu pret Kolumbusas "Blue Jackets". Šajā materiālā Sportacentrs.com piedāvā ieskatu jaunajā sezonā un Latvijas hokejistu vietu tajā.

Girgensons bez debitanta birkas

Bufalo "Sabres" savu pirmo spēli jaunajā sezonā aizvadīs tikai parīt, taču skaidrs, ka arī šosezon (vismaz sākumā) tā būs Latvijā uzmanību saistošākā komanda. Ierindā arī šīs sezonas sākumā būs Zemgus Girgensons, kurš šobrīd ir vienīgais stabilais latviešu NHL spēlētājs. Pagājušajā sezonā sakrātie 22 punkti (8+14) līgas vājākajā komandā ir labs atspaids, taču nu jāturpina iesāktais, jo "Sabres" (vismaz vārdos) neplāno atkal palikt kopvērtējuma pēdējā ailītē.

Teds Nolans ieradās iepriekšējās sezonas vidū, turklāt (vismaz daļēji) viņa domas un darbi bija saistīti arī ar Latvijas izlasi. Nu viņš no šīm saistībām brīvs, un savas darbības laikā spējis būtiski pārveidot komandu. No Rona Rolstona pēdējā spēlē pieteiktajiem 19 hokejistiem sastāvā palikuši 11, bet klāt nākuši Braiens Džionta, Džošs Džordžess, Kriss Stjuarts un Sems Reinhārts. Savukārt treneru sastāvu papildinājis Artūrs Irbe, kurš centīsies palīdzēt zviedram Jūnasam Enrūtam un čeham Mihalam Noivirtam. Neviens no šiem 26 gadus vecajiem vārtsargiem ilgākā laika posmā NHL komandas pamatvārtsarga lomā nav spējis nostiprināties.

"Sabres" cerības ir lielākas nekā pagājušajā sezonā, taču tāpat mazas. Iekļūšana izslēgšanas spēlēs būtu Nolana brīnums, bet vismaz par rezultativitātes pieaugumu viņam vajadzētu parūpēties - iepriekš gūtie 1,9 vārti vidēji spēlē nav nekāds kompliments komandas uzbrucējiem. Girgensons pagaidām tiek iespēlēts maiņā ar Markusu Foliņjo un Kristu Stjuartu, taču šis Nolana uzticības kredīts būs jāattaisno, un diemžēl debitanta birka vairs nepalīdzēs. Latvietis tiek likts sev ierastajā centra pozīcijā, taču daudz ko var mainīt komandas biedru sniegums - drafta otrais numurs Sems Reinhārts vēl nav drošs, vai tiks sūtīts uz junioriem vai paliks "Sabres", taču sezonas pirmajās spēlēs viņam būs iespēja sevi pierādīt, bet Mihails Grigorenko pēc pieklājīga snieguma pārbaudes spēlēs tika pārcelts uz AHL (par ko viņš paspēja publiski apvainoties, otro reizi Nolana vadības laikā). Tā kā Girgensona vieta komandā nav ne tuvu akmenī iecirsta, un latvieša neveiksmju gadījumā (ko, protams, nenovēlam) Nolanam ir citi jaunie centra uzbrucēji, uz kuriem izdarīt uzsvaru.

Bufalo komandai ļoti noderētu sekmīgs sezonas ievads, lai nokratītu iepriekš iegūto zaudētāju psiholoģiju. Oktobrī gan spēļu kalendārs nav tas parocīgākais, paredzētas divas tikšanās ar "Ducks" un "Bruins", sarakstā arī četru spēļu izbraukuma sērija un mači ar Čikāgu, Sanhosē un Losandželosu. "Sabres" oktobra 11 spēlēs varēs būt ļoti apmierināta, ja izdosies sasniegt desmit punktu robežu, turklāt jāatgādina, ka pagājušās sezonas pirmajās 11 spēlēs tika gūti vien trīs punkti. Mazlietiņ pozitīvāks skats gan plašākā mērogā, jo pēdējo piecu sezonu nogrieznī "Sabres" ir 24. vietā līgā (skat. tabulu zemāk).

Izmaiņas līgā, hokejā un komandās

Par nozīmīgākajām spēlētāju pārejām un to ietekmi uz komandām iespējams gūt priekšstatu Austrumu un Rietumu konferences apskatos, taču būtībā starpsezona aizritējusi pietiekami klusi. Visas lielākās "zivis" palikušas savos "dīķos", favorītes saglabājušas sastāva kodolu, tiesa, to pašu nevar teikt par galveno treneru tirgu. Sešas komandas sāks sezonu ar jaunu priekšnieku uz rezervistu soliņa: vīri ar NHL līmenī izkarotu cieņu - Pīters Laviolets un Berijs Trocs - pārņēmuši attiecīgi "Predators" un "Capitals" vienības, Žerārs Galāns, kurš pēdējo (un vienīgo) reizi NHL komandu trenēja no 2004. līdz 2006. gadam, mēģinās uzlabot "Panthers" sniegumu, bet "Canucks", "Hurricanes" un "Penguins" uzticējušies treneriem-debitantiem. Visaugstākais lēciens sanācis jaunajam Pitsburgas trenerim Maikam Džonstonam, kurš pēdējās sešas sezonas strādāja ar junioriem WHL, bet nu skaidros taktikas smalkumus Sidnijam Krosbijam, Jevgeņijam Malkinam un Krisam Kunicam.

Visvieglāk pamanāmā pārmaiņa NHL ir Arizonas "Coyotes", kura atmetusi veco "Fīniksas" nosaukumu. Vārda maiņa gan pašā komandā neko būtiski neiespaido, tāpat kā jaunais televīzijas līgums neko būtiski neiespaido hokeja laukumā, taču pieminēšanas vērts noteikti ir - ar šo sezonu stājas spēkā Kanādas mediju giganta "Rogers" un NHL četrus miljardus eiro vērtais līgums, kas dod tiesības "Rogers" neierobežotas tiesības līgas spēļu pārraidīšanā. Paredzēts, ka šosezon dažādi "Rogers" kanāli pārraidīs vairāk nekā 500 regulārās sezonas spēles un vairāk nekā simts izslēgšanas spēles.

Daudz tiešāk uz ledus notiekošo iespaidos NHL kārtējie noteikumu grozījumi - palielināta zona aiz vārtiem, kurā vārtsargs var brīvi pieturēt ripu, palielināti arī iemetienu apļi uzbrukuma zonās, kas nu atbilst IIHF standartiem un (vismaz teorētiski) samazinās asumus pirms iemetieniem starp uzbrucējiem un aizsargiem. Likvidēta arī taktika, ka pēc pārmetieniem uz iemetienu dodas aizsargs ar mērķi novilcināt laiku, lai komandas biedri kaut nedaudz atpūstos - iemetienā būs jāpiedalās tam spēlētājam, kurš uz to devies sākotnēji. Jāpiezīmē arī videoatkārtojumu palielinātā nozīme - paplašinātas to iespējas mainīt tiesneša lēmumu vārtu guvuma situācijās.

Latvijas spēlētāji NHL tuvumā un tālumā

Šajā vasarā NHL komandu treniņnometnēs paviesojās vairāki Latvijas hokejisti, kuri mērķē uz vietu hokeja spēcīgākajā līgā. Ar nožēlu jāsaka, ka no tās nedaudz attālinājies iepriekš "play-off" uzspēlējušais Kristers Gudļevskis, turklāt ne savas vainas dēļ. Tampabejas un Stīva Aizermana mērķi ir ļoti augsti, un tās vārtsargu līnija ir tik spēcīga, ka latviešu vārtsargs nevar būt drošs pat par savu vietu AHL. Priekšā ir Bišops, Nabokovs, bet milzīgas cerības tiek liktas uz Andreju Vasiļevski, ar kuru Gudļevskis vismaz sezonas sākumā dalīs vietu "Crunch" vārtos. Pagājušajā sezonā latvietis gan visas prognozes apgāza ar savu spēli, un jācer, ka izdarīs arī šosezon.

Savukārt Ronalds Ķēniņš šobrīd spiests vairāk satraukties nevis par tikšanu "Canucks", bet nostiprināšanos AHL klubā "Comets" - viņš izturējis pēdējo "Comets" sastāva samazinājumu, kad prom tika nosūtī deviņi hokejisti, taču pārbaudes spēlēs tika ielikts ceturtajā maiņā, kas drošības sajūtu nerada. Līdzīga situācija arī Ralfam Freibergam "IceCaps" vienībā, tiesa, viņš nav piesaistīts konkrētai NHL komandai ("IceCaps" ir "Jets" fārmklubs).

Savukārt ECHL šosezon būs vairāki Latvijas hokejisti, kuriem gan līdz NHL patālu - Ričards Birziņš, Edgars Dīķis (pārbaudes līgums), Roberts Lipsbergs, Vitālijs Pavlovs.. Šī gada draftā tika izraudzīti Edgars Kulda un Elvis Merzļikins, taču Kulda no "Coyotes" lielās treniņnometnes tika ātri aizsūtīts uz junioriem, bet Merzļikins turpinās slīpēt meistarību Šveices Nacionālajā līgā. Savukārt NCAA savu trešo sezonu aizvadīs Teodors Bļugers, kurš 2012. gadā draftēts ar augsto 52. numuru. Arī viņa nokļūšanu NHL apgrūtina atrašanās spēcīga kluba sistēmā - "Penguins" šo sezonu uzsāks tikai ar vienu debitantu sastāvā un tikai pieci (rezerves vārtsargu ieskaitot) aizvadījuši mazāk par 100 NHL spēlēm.

Pirmajās spēlēs čempionu cīņa un oriģinālā sešnieka dueļi

Šonakt tiks aizvadītas četras spēles, un sezonu atklās oriģinālā līgas sešnieka pārstāves Monreālas "Canadiens" un Toronto "Maple Leafs". Spēles notiks arī Bostonā un Kalgari, taču intrigas ziņā noteikti pārāka ir pašreizējās čempiones Losandželosas "Kings" tikšanās ar Sanhosē "Sharks". "Kings" saglabājusi 21 spēlētāju no čempionu sastāva un dodas pēc trešā Stenlija kausa četrās sezonās. "Kings" un vārtsargs Džonatans Kviks gan pierādījuši, ka regulārās sezonas sasniegumi NHL nenozīmē daudz, ja vien izdodas iekļūt "play-off". Pēdējās piecās regulārajās sezonās "Kings" ir vien desmitā labākā vidēji gūto punktu ziņā, bet šī neoficiālā ranga pirmā trijnieka komandas - "Blackhawks", "Penguins" un"Sharks" - pa visām šajā laikā guvušas tikai vienu Stenlija kausu.

"Penguins" savu varēšanu pārbaudīs parīt ar spēli pret "Ducks", turklāt iespējams, ka jau šajā spēlē varētu piedalīties Malkins, kuram sezonas sākumu patraucējis savainojums. Nakts uz piektdienu hokeja līdzjutējiem būs īpaši pārpilna, jo tiks izspēlētas 12 spēles, no kurām bez "Sabres" mača jāizceļ arī Bostonas un Detroitas tikšanās. Prezidenta kausa ieguvēja "Bruins" simboliski var ievadīt seno konkurentu "Red Wings" pirmo sezonu bez izslēgšanas spēlēm, kamēr Detrotai iespēja pierādīt savu sīkstumu, kas to līdz "play-off" aizvedis 23 reizes pēc kārtas.

NHL sezonas pirmās spēles

DatumsLaiksKomandas
09.10.2:00Toronto "Maple Leafs" - Monreālas "Canadiens"
09.10.2:30Bostonas "Bruins" - Filadelfijas "Flyers"
09.10.5:00Kalgari "Flames" - Vankuveras "Canucks"
09.10.5:00Losandželosas "Kings" - Sanhosē "Sharks"
10.10.2:00Bufalo "Sabres" - Kolumbusas "Blue Jackets"
10.10.2:00Pitsburgas "Penguins"-Anaheimas "Ducks"
10.10.2:00Vašingtonas "Capitals" - Monreālas "Canadiens"
10.10.2:00Filadelfijas "Flyers"-Ņūdžersijas "Devils"
10.10.2:30Detroitas "Red Wings" - Bostonas "Bruins"
10.10.2:30Tampabejas "Lightning" - Floridas "Panthers"
10.10.3:00Sentluisas "Blues" - Ņujorkas "Rangers"
10.10.3:00Nešvilas "Predators" - Otavas "Senators"
10.10.3:30Dalasas "Stars" - Čikāgas "Blackhawks"
10.10.4:00Minesotas "Wild" - Kolorādo "Avalanche"
10.10.4:30Edmontonas "Oilers" - Kalgari "Flames"
10.10.5:00Arizonas "Coyotes" - Vinipegas "Jets"

Nozīmīgākās pārcelšanās NHL mērogos starpsezonā

VārdsPozīcija/AmatsNoUz
Artūrs IrbeVārtsargu trenerisLHF"Sabres"
Villijs DežardēnsTreneris"Stars" (AHL)"Canucks"
Maiks DžonstonsTreneris"Winterhawks" (WHL)"Penguins"
Berijs TrocsTreneris"Predators""Capitals"
Bils PīterssTreneris"Red Wings" (palīgs)"Hurricanes"
Žerārs GalānsTreneris"Canadiens" (palīgs)"Panthers"
Pīters LavioletsTreneris"Flyers""Predators"
Pols ŠtjastnijsUzbrucējs"Avalanche""Blues"
Tomass VaneksUzbrucējs"Canadiens""Wild"
Raiens MilllersVārtsargs"Blues""Canucks"
Džeimss NīlsUzbrucējs"Penguins""Predators"
Patriks HornkvistsUzbrucējs"Predators""Penguins"
Mets NiskanensAizsargs"Penguins""Capitals"
Brūkss OrpiksAizsargs"Penguins""Capitals"
Džeroms IginlaUzbrucējs"Bruins""Avalanche"
Denijs HītlijsUzbrucējs"Wild""Ducks"
Braiens DžiontaUzbrucējs"Canadiens""Sabres"
Raiens KeslersUzbrucējs"Canucks"""Ducks
Džeisons SpecaUzbrucējs"Senators""Stars"
Aless HemskisUzbrucējs"Senators""Stars"

Komandu sniegums pēdējo piecu sezonu nogrieznī

Komanda13/14*Pēdējās 5 sezonās** VietaKomanda13/14*Pēdējās 5 sezonās**Vieta
Bostonas "Bruins"1.103.74.Vašingtonas "Capitals"17.101.46.
Anaheimas "Ducks"2.99.28.Arizonas "Coyotes"18.95.712.
Kolorādo "Avalanche"3.85.821.Nešvilas "Predators"19.92.115.
Sentluisas "Blues"4.99.87.Ņūdžersijas "Devils"20.90.716.
Sanhosē "Sharks"5.104.43.Otavas "Senators"21.88.618.
Pitsburgas "Penguins"6.109.3 2.Vinipegas "Jets"22.83.525.
Čikāgas "Blackhawks"7.109.61.Toronto "Maple Leafs"23.84.023.
Tampabejas "Lightning"8.87.220.Karolīnas "Hurricanes"24.81.127.
Monreālas "Canadiens"9.93.214.Vankūveras "Canucks"25.102.95.
Losandželosas "Kings"10.98.910.Ņujorkas "Islanders"26.80.728.
Minesotas "Wild"11.88.519.Kalgari "Flames"27.84.522.
Ņujorkas "Rangers"12.96.011.Edmontonas "Oilers"28.68.330.
Filadelfijas "Flyers"13.94.913.Floridas "Panthers"29.74.029.
Kolumbusas "Blue Jackets"14.82.326.Bufalo "Sabres"30.83.724.
Detroitas "Red Wings"15.99.29.
Dalasas "Stars"16.88.917.

*Regulārajā sezonā
Vidēji izcīnītie punkti regulārajā sezonā pēdējo desmit sezonu laikā. Saīsinātajās sezonās punkti pareizināti ar koeficientu, kas atbilst 82 spēļu kalendāram

Stenlija kausa ieguvēji

GadsČempioneFināliste
2015.??
2014.Losandželosas "Kings"Ņujorkas "Rangers"
2013.Čikāgas "Blackhawks"Bostonas "Bruins"
2012.Losandželosas "Kings"Ņūdžersijas "Devils"
2011.Bostonas "Bruins"Vankūveras "Canucks"
2010.Čikāgas "Blackhawks"Filadelfijas "Flyers"
2009.Pitsburgas "Penguins"Detroitas "Red Wings"
2008.Detroitas "Red Wings"Pitsburgas "Penguins"
2007.Anaheimas "Ducks"Otavas "Senators"

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

1 2 42 komentāri

 +10 [+] [-]

, 2014-10-08 16:12, pirms 10 gadiem
Par Girgenosnu šaubu praktiski nav!

  +5 [+] [-]

, 2014-10-08 16:15, pirms 10 gadiem
Šogad arī naktīs spēlēs?

  +6 [+] [-]

, 2014-10-08 16:20, pirms 10 gadiem
huy rakstīja: Šogad arī naktīs spēlēs?
nope, NHL spēles notiek pa dienu un vakaros.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-10-08 16:21, pirms 10 gadiem
Raķete Pafss rakstīja: Kam šis mēsls vispār intresē nožēlojamāka līga pasaulē un ZA šai līgai seko līdzi tika 10 % pasaules iedzīvotāji
cik % KHL?

  +7 [+] [-]

, 2014-10-08 16:25, pirms 10 gadiem
huy rakstīja: Šogad arī naktīs spēlēs?
nē, NHL mainījas spēļu laikus, spēlēs ap 11-14,tā lai Amerikas pusē strādājošie netiek uz spēlēm, bet galvenais lai pēc latvijas laika iznāk uz 17-20

     [+] [-]

, 2014-10-08 16:30, pirms 10 gadiem
Es šosezon protams galvenokārt, par Girgensonu, Kolorādo un Ņūdžersiju, jo Jaromirs Jāgrs tur spēlē.

  +2 [+] [-]

, 2014-10-08 16:31, pirms 10 gadiem
Argonauts rakstīja: nope, NHL spēles notiek pa dienu un vakaros.
Pēc Mūsu laika sanāk naktīs. Dažreiz brīvdienās var redzēt jau ap 20:00. Tapat var no agra rīta paskatīties rietumu konferences komandu spēles.

  +3 [+] [-]

, 2014-10-08 16:32, pirms 10 gadiem
Vai tiešām Irbes nonākšana Bufalo, turklāt par vārtsargu treneri ir tāds notikums, ka to ir jāizceļ pie starpsezonas skaļākajām pārejām?

Kurš vēl, izņemot Bufalo die-hard fanus un Latvijas hokeja entuziastus to vispār pamanīja?

  +5 [+] [-]

, 2014-10-08 16:35, pirms 10 gadiem
Simply_the_BEAST rakstīja: Vai tiešām Irbes nonākšana Bufalo, turklāt par vārtsargu treneri ir tāds notikums, ka to ir jāizceļ pie starpsezonas skaļākajām pārejām?

Kurš vēl, izņemot Bufalo die-hard fanus un Latvijas hokeja entuziastus to vispār pamanīja?

pie tam nepamatoti aizmirsts I.Treiguts kurš jau otro sezonu masēs "sarkanos spārnus"...

  -2 [+] [-]

, 2014-10-08 16:38, pirms 10 gadiem
Ja citus gadus man ir bijis izteikts favorīts, tad šogad tāda toč nav (ja nu vienīgi Jets dēļ fantasy). Moš Flyers sāks atkal sev piedienošu spēli rādīt, tad būš iemesls šamējos paskatīties biežāk. Citādi, protams, pasekosim Zemgum (bet noteikti ne Sabres).

     [+] [-]

, 2014-10-08 16:40, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja:
pie tam nepamatoti aizmirsts I.Treiguts kurš jau otro sezonu masēs "sarkanos spārnus"...
Nu viņš tač nav Artūrs Irbe kā mūris es tūlīt visus izglābšu piedodiet nesanāca bet parasts savas jomas profesionālis ar padsmit gadu pieredzi visaugstākajā līmenī kāds ir iespējams viņa jomā un viens no augstākajiem profesijā.

     [+] [-]

, 2014-10-08 16:42, pirms 10 gadiem
Argonauts rakstīja: nope, NHL spēles notiek pa dienu un vakaros.
Par ko lai fano? Šai krastā es esmu Prizmas fans. Man vajag arī kaut ko tai pusē. Par mūsējiem tas skaidrs, bet es domāju komandu kurai ir vērts sekot, kuru skatīties. Koamnda kura spēlē labāk, nekā plānots skatoties sastāvu uz papīra, nepiekāpīga.

     [+] [-]

, 2014-10-08 16:49, pirms 10 gadiem
Eh ceru,ka Vankuvera izlidis no tas bedres.
Sabres varetu cinities par 8-10 vietu +/-,bet vai klubs nedos signalus,lai atrastos viena no pedejam divam liga?Nakosgad pirmie divi numuri esot zveri.

  +3 [+] [-]

, 2014-10-08 16:50, pirms 10 gadiem
huy rakstīja: Par ko lai fano? Šai krastā es esmu Prizmas fans. Man vajag arī kaut ko tai pusē. Par mūsējiem tas skaidrs, bet es domāju komandu kurai ir vērts sekot, kuru skatīties. Koamnda kura spēlē labāk, nekā plānots skatoties sastāvu uz papīra, nepiekāpīga.
ja bērnībā kādai komandai nepieķēries, tagad velti tādu meklēt

     [+] [-]

, 2014-10-08 16:59, pirms 10 gadiem
Anaheima,Dallasa,Sharks,abi NY klubi izskatas interesanti. Domaju ka Pitsburga un Detroita vairs netures lidz. Katra zina bus aizraujoshi.

     [+] [-]

, 2014-10-08 17:08, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja: ja bērnībā kādai komandai nepieķēries, tagad velti tādu meklēt
Vairāk patik spēlētāji. Flerī laikos Kalgari, Pitsburga Mario laikos. Bet Krosbijs ne visai. Protams Edmontona.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-08 17:11, pirms 10 gadiem
huy rakstīja: Vairāk patik spēlētāji. Flerī laikos Kalgari, Pitsburga Mario laikos. Bet Krosbijs ne visai. Protams Edmontona.
arī pēc tāda konkrēta spēlētāja principa ir savi skatītāji komandām...
tad jau tev nevajadzētu būt problēmām kurai komandai sekot

  -1 [+] [-]

, 2014-10-08 17:16, pirms 10 gadiem
O, varēs atkal hoķim pasekot līdz Bet tomēr nedaudz muļķīgi, skaties Sabres maču, gribās , lai uzvar - Zemgus, Irbe ar Nolanu uz beņķa stāv, prieks skatīties, bet apzinies - pag, izdevīgāk tak ir ka zaudē šo maču, lai draftu dabūtu. VAi tiešām šis ir labākais veids drafta 1ā numura noteikšanai?

  +1 [+] [-]

, 2014-10-08 17:16, pirms 10 gadiem
par Flyers! Jāatgriež savu slavu!

  +1 [+] [-]

, 2014-10-08 17:25, pirms 10 gadiem
kresnais rakstīja: O, varēs atkal hoķim pasekot līdz Bet tomēr nedaudz muļķīgi, skaties Sabres maču, gribās , lai uzvar - Zemgus, Irbe ar Nolanu uz beņķa stāv, prieks skatīties, bet apzinies - pag, izdevīgāk tak ir ka zaudē šo maču, lai draftu dabūtu. VAi tiešām šis ir labākais veids drafta 1ā numura noteikšanai?
vēl viens Sabres pseidofanāts, kurš domā par kaut kādu draftu 2015.gadā
p.s. kur tu NHL esi redzējis, ka vārtsargu treneri stāv uz beņķa?

     [+] [-]

, 2014-10-08 17:29, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja: vēl viens Sabres pseidofanāts, kurš domā par kaut kādu draftu 2015.gadā
p.s. kur tu NHL esi redzējis, ka vārtsargu treneri stāv uz beņķa?
ok, sorry, vnk iedomājos populāro bildi, kur Nolans ar Irbi blakus stāv LV izlasē

  +2 [+] [-]

, 2014-10-08 17:36, pirms 10 gadiem
kresnais rakstīja: ok, sorry, vnk iedomājos populāro bildi, kur Nolans ar Irbi blakus stāv LV izlasē
uz Latvijas izlases soliņa ne tādi vien brīnumi redzēti
piemēram:
i9.tiesraides.lv

  +1 [+] [-]

, 2014-10-08 17:41, pirms 10 gadiem
beidzot būs ko skatīties, ctādi visu laiku jāklausās par kolhoza līgu

  +1 [+] [-]

, 2014-10-08 17:57, pirms 10 gadiem
Go Bolts!

  -1 [+] [-]

, 2014-10-08 18:02, pirms 10 gadiem
ja hokejs nakts stundās aizdzen miegu tad ir OK, bet man tas miegs tomēr nāk no tā NHL hokeja, nu tad kam man viņu. bet kam patīk , tam patīkamu skatīšanos

  -1 [+] [-]

, 2014-10-08 18:30, pirms 10 gadiem
O, nu tad beidzot visiem bezmiega nomocītajiem būs teicams veids kā iemigt! Uzslēdz ŅHĻ un pēc 5 minūtēm jau saldi krāc! Es par Girgensonu un Otavas Deputātiem šogad!

  -2 [+] [-]

, 2014-10-08 18:32, pirms 10 gadiem
Raķete Pafss rakstīja: Kam šis mēsls vispār intresē nožēlojamāka līga pasaulē un ZA šai līgai seko līdzi tika 10 % pasaules iedzīvotāji
Protams, ka Girgensona statistikai jāpaseko līdz, bet par pārējo doma pareiza.

  -2 [+] [-]

, 2014-10-08 18:33, pirms 10 gadiem
huy rakstīja: Vairāk patik spēlētāji. Flerī laikos Kalgari, Pitsburga Mario laikos. Bet Krosbijs ne visai. Protams Edmontona.
Tie bija laiki, kad NHĻ vēl kotējās kā līga!

  +1 [+] [-]

, 2014-10-08 18:38, pirms 10 gadiem
Pieņemamākā laikā varētu uzmest aci atsevišķām spēlēm.

  -1 [+] [-]

, 2014-10-08 18:46, pirms 10 gadiem
Lai piedod ŅHĻ, bet Dinamo šodienas spēle būs daudz reižu baudāmāka!

  +2 [+] [-]

, 2014-10-08 20:45, pirms 10 gadiem
pernambucano rakstīja: Lai piedod ŅHĻ, bet Dinamo šodienas spēle būs daudz reižu baudāmāka!
galīgi garām, vecīt

     [+] [-]

, 2014-10-08 21:06, pirms 10 gadiem
phKRIIII rakstīja: galīgi garām, vecīt
Nu ja patīk sit un skrien hokejs, tad nestrīdos...

  +1 [+] [-]

, 2014-10-08 21:11, pirms 10 gadiem
Skatos, ka negatīvie komentāri par ŅHĻ tiek nadzīgi dzēsti ārā, turpretī KHL ar sūdiem noliet drīkst jebkurš zombijs...cenzūra apmēram kā Staļina laikā.

     [+] [-]

, 2014-10-08 21:39, pirms 10 gadiem
pernambucano rakstīja: Skatos, ka negatīvie komentāri par ŅHĻ tiek nadzīgi dzēsti ārā, turpretī KHL ar sūdiem noliet drīkst jebkurš zombijs...cenzūra apmēram kā Staļina laikā.
Ko tu lieto klaun, es ar to gribu.
1 2 42 komentāri