Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Ducks" saglabā NHL līderpozīcijas, pārtrūkst "Avalanche" un "Coyotes" uzvaru sērijas

"Ducks" saglabā NHL līderpozīcijas, pārtrūkst "Avalanche" un "Coyotes" uzvaru sērijas
Korijs Perijs šonakt guva savus desmitos vārtus sezonā
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā hokeja līgā (NHL) šonakt tika aizvadītas četras spēles. Līgas līdervienība Anaheimas "Ducks" saglabāja savas pozīcijas, ar 5:2 pārspējot Fīniksas "Coyotes". Pie uzvarām tika arī Ņujorkas "Rangers", Čikāgas "Blackhawks" un Nešvilas "Predators".

NHL līderkomanda Anaheimas "Ducks" šonakt pārtrauca Fīniksas "Coyotes" piecu uzvaru sēriju, uzveicot Arizonas štata komandu ar 5:2. Fīniksas hokejisti divreiz izvirzījās vadībā (ar 1:0 un 2:1), tomēr abos gadījumos savu pārsvaru nespēja noturēt un beigās piekāpās ar 2:5.

Interesanti, ka līgas līderiem ir sliktākā vairākuma realizācija visā NHL. Tas gan netraucēja izmantot spēlētāja pārsvaru un tikt pie diviem vārtiem šonakt, vairākumā izceļoties Raienam Geclafam un Kemam Fauleram. Pie pirmajiem NHL vārtiem karjerā tika jaunais zviedru aizsargs Hampuss Lindholms, kuram šī ir debijas sezona (2012.gada drafta 6.numurs). Lindholms tika atzīts arī par spēles pirmo zvaigzni.

Stenlija kausa īpašnieks Čikāgas "Blackhawks" izcīnīja savu desmito uzvaru sezonā, ar 4:1 uzveicot Vinipegas "Jets". Vārtu guvumi Džonatana Tēvza, Patrika Keina, Brendona Piri un Patrika Šārpa kontā, savukārt Korijs Kroufords tika galā ar 24 "Jets" hokejistu metieniem.

Rezultatīvu maču aizvadīja Nešvilas "Predators" un Kolorādo "Avalanche", pirmajiem uzvarot ar 6:4. Četrus punktus (2+2) uzvarētāju labā nopelnīja Kolins Vilsons, savukārt "Avalanche" vārtos neveiksmīga spēle Semjonam Varlamovam (22 atvairītie metieni no 27). Ar šo "Predators" uzvaru tika pārtraukta "Avalanche" sešu uzvaru sērija – Kolorādo komanda piedzīvojusi tikai otro zaudējumu 14 spēlēs.

Austrumu konferencē līderpozīcijas saglabāja Pitsburgas "Penguins", kas šonakt ar 1:5 kapitulēja Ņujorkas "Rangers" hokejistiem. Ņujorkas vārtos lielisks bija Henriks Lundkvists, atvairot 28 no 29 pretinieku metieniem, bet viņa kolēģim "Penguins" vārtos Markam Andrē Flerī (vienam no pagājušās nedēļas labākajiem hokejistiem) ielaists katrs piektais metiens (20/25).

NHL spēļu rezultāti

KomandasRezultāts
Penguins – Rangers1:5
Jets – Blackhawks1:4
Predators – Avalanche6:4
Coyotes – Ducks2:5

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2013-11-07 13:25, pirms 11 gadiem
Perijs un Geclafs tandēmā tēmē uz Sočiem. Tāpat kā Stemkos un Senlui.

     [+] [-]

, 2013-11-07 16:13, pirms 11 gadiem
kino rakstīja: Perijs un Geclafs tandēmā tēmē uz Sočiem. Tāpat kā Stemkos un Senlui.
Soču pretendents Nr.1 krievu vārtos gan pēc ķurķī pavadītas nakts tāds pavisam tramīgs palicis!

     [+] [-]

, 2013-11-07 18:03, pirms 11 gadiem
lauznis_41 rakstīja: Soču pretendents Nr.1 krievu vārtos gan pēc ķurķī pavadītas nakts tāds pavisam tramīgs palicis!
Tas ir amerikāņu specdienestu melnās darbības rezultāts!